Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Prawidłowe tłumaczenie z Chat GPT jest mniej poetyckie: "Wyprodukowano w Chinach". :) 

Ja staram się z chata nie korzystać, u mnie w rodzinie są tacy co chata i jeszcze gorzej z facebuka łykają jak popadnie i później takie bzdury wygadują, nawet się nie zastanowią, że głowa boli, tak że wolę klasycznie tłumacz 😁😁😁

53 minuty temu, ireo napisał(-a):

A dosłownie "mam chińskie serce".

Wersja Tomcia to chyba w ramach przygotowań do zmiany pseudonimu na "MasterYoda".

Niechaj i tak będzie 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a):

Języka chińskiego (znaków) nie można czytać dosłownie, a Tomek rzeczywiście popłynął w klimaty "Z Gwiezdnych Wojen to jest". :) 

A widzisz Waść co mam za awatara 😁😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Ja staram się z chata nie korzystać, u mnie w rodzinie są tacy co chata i jeszcze gorzej z facebuka łykają jak popadnie i później takie bzdury wygadują, nawet się nie zastanowią, że głowa boli, tak że wolę klasycznie tłumacz 😁😁😁

Niechaj i tak będzie 😁😁😁

Znam takich co nawet z internetu nie korzystają. ;) 

Używać Chata GPT, to nie oznacza mu ufać. Ot, zaawansowana sprawna wyszukiwarka i tyle, a znaleźć można i dobrze i źle, choć statystycznie to pierwsze jest zdecydowanie częściej. 

4 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a):

A widzisz Waść co mam za awatara 😁😁😁

Wygląda mi na kuzyna ojca Luke'a Skywalkera - Rainbow Vadera. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, ireo napisał(-a):

A dosłownie "mam chińskie serce".

Wersja Tomcia to chyba w ramach przygotowań do zmiany pseudonimu na "MasterYoda".

Problem polega na tym, że MasterYoda - ten właściwy, ma bana. Więc co najwyżej - YodaMaster.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Wygląda mi na kuzyna ojca Luke'a Skywalkera - Rainbow Vadera. ;) 

Tęczowy Lord Vader? Hm…

image.jpeg.60edaabda341772adf771c464d8b6efe.jpeg

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, ireo napisał(-a):

Tęczowy Lord Vader? Hm…

image.jpeg.60edaabda341772adf771c464d8b6efe.jpegimageproxy.php?img=&key=60f6b451b09b5df1imageproxy.php?img=&key=60f6b451b09b5df1

Miecz z niewłaściwej strony.

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie macie wrażenia, że przewijają się tutaj wciąż te same, „mainstreamowe” zegarki typu Rolex Submariner i Omega Seamaster/ Aquaterra, bo wmówiono ludziom, że to wyznacznik sukcesu, i wszyscy jak lemingi/jeden mąż rzucili się na te modele wiele nie myśląc i podbijając ich ceny, a coraz mniej jakiś alternatyw, microbrandów, „zegarka w zegarku”, itp.?

Edytowane przez Saint

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2026 o 20:52, kornel91 napisał(-a):

Kto co lubi. Może jakiś tool by fajnie wyglądał z taką patyną. Uważam, że ten Pointer wygląda tak bardzo źle. 

Dokładnie, kto co lubi :) a jak się znudzi, wówczas wskoczy do cytrynki :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Saint napisał(-a):

Nie macie wrażenia, że przewijają się tutaj wciąż te same, „mainstreamowe” zegarki typu Rolex Submariner i Omega Seamaster/ Aquaterra, bo wmówiono ludziom, że to wyznacznik sukcesu, i wszyscy jak lemingi/jeden mąż rzuci się na te modele wiele nie myśląc i podbijając ceny tych modeli, a coraz mniej jakiś alternatyw, microbrandów itp.?

Możesz sie wykazać. Pięknie uzupełnisz ten nudny wątek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi