Musa19 3859 #328776 Napisano 7 Stycznia U mnie teraz przez dłuższy czas będzie na ręku "dziadkowo"😉 39 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rads 5801 #328777 Napisano 7 Stycznia 38 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingcrimson 19958 #328778 Napisano 7 Stycznia 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71852 #328779 Napisano 7 Stycznia Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Prawidłowe tłumaczenie z Chat GPT jest mniej poetyckie: "Wyprodukowano w Chinach". Ja staram się z chata nie korzystać, u mnie w rodzinie są tacy co chata i jeszcze gorzej z facebuka łykają jak popadnie i później takie bzdury wygadują, nawet się nie zastanowią, że głowa boli, tak że wolę klasycznie tłumacz 😁😁😁 53 minuty temu, ireo napisał(-a): A dosłownie "mam chińskie serce". Wersja Tomcia to chyba w ramach przygotowań do zmiany pseudonimu na "MasterYoda". Niechaj i tak będzie 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 80434 #328780 Napisano 7 Stycznia 24 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71852 #328781 Napisano 7 Stycznia Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Języka chińskiego (znaków) nie można czytać dosłownie, a Tomek rzeczywiście popłynął w klimaty "Z Gwiezdnych Wojen to jest". A widzisz Waść co mam za awatara 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 143730 #328782 Napisano 7 Stycznia 35 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Ja staram się z chata nie korzystać, u mnie w rodzinie są tacy co chata i jeszcze gorzej z facebuka łykają jak popadnie i później takie bzdury wygadują, nawet się nie zastanowią, że głowa boli, tak że wolę klasycznie tłumacz 😁😁😁 Niechaj i tak będzie 😁😁😁 Znam takich co nawet z internetu nie korzystają. Używać Chata GPT, to nie oznacza mu ufać. Ot, zaawansowana sprawna wyszukiwarka i tyle, a znaleźć można i dobrze i źle, choć statystycznie to pierwsze jest zdecydowanie częściej. 4 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): A widzisz Waść co mam za awatara 😁😁😁 Wygląda mi na kuzyna ojca Luke'a Skywalkera - Rainbow Vadera. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13023 #328783 Napisano 7 Stycznia 27 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10864 #328784 Napisano 7 Stycznia 31 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13023 #328785 Napisano 7 Stycznia 1 godzinę temu, ireo napisał(-a): A dosłownie "mam chińskie serce". Wersja Tomcia to chyba w ramach przygotowań do zmiany pseudonimu na "MasterYoda". Problem polega na tym, że MasterYoda - ten właściwy, ma bana. Więc co najwyżej - YodaMaster. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15980 #328786 Napisano 7 Stycznia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireo 4600 #328787 Napisano 7 Stycznia 56 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Wygląda mi na kuzyna ojca Luke'a Skywalkera - Rainbow Vadera. Tęczowy Lord Vader? Hm… 4 - ireo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13023 #328788 Napisano 7 Stycznia 3 minuty temu, ireo napisał(-a): Tęczowy Lord Vader? Hm… Miecz z niewłaściwej strony. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 143730 #328789 Napisano 7 Stycznia Wracamy z kosmosu do przyziemnych tematów - czyli co mamy na ręce (zegarki). 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13023 #328790 Napisano 7 Stycznia 11 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Wracamy z kosmosu do przyziemnych tematów - czyli co mamy na ręce (zegarki). Skoro nalegasz 25 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 71852 #328791 Napisano 7 Stycznia Żeby nie było, to średnio tęczowy on jest 😁😁😁 I żeby było w temacie 🤗🤗🤗 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawek1654 3346 #328792 Napisano 7 Stycznia Nowy 🎁 w 2026 roku MM300 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6361 #328793 Napisano 7 Stycznia 38 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Avardi #328794 Napisano 7 Stycznia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas 801 #328795 Napisano 7 Stycznia Dziś tan sam 32 pozdrawiam Darek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 11941 #328796 Napisano 7 Stycznia 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 33691 #328797 Napisano 7 Stycznia 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saint 91 #328798 Napisano 7 Stycznia (edytowane) Nie macie wrażenia, że przewijają się tutaj wciąż te same, „mainstreamowe” zegarki typu Rolex Submariner i Omega Seamaster/ Aquaterra, bo wmówiono ludziom, że to wyznacznik sukcesu, i wszyscy jak lemingi/jeden mąż rzucili się na te modele wiele nie myśląc i podbijając ich ceny, a coraz mniej jakiś alternatyw, microbrandów, „zegarka w zegarku”, itp.? Edytowane 7 Stycznia przez Saint 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8576 #328799 Napisano 7 Stycznia W dniu 4.01.2026 o 20:52, kornel91 napisał(-a): Kto co lubi. Może jakiś tool by fajnie wyglądał z taką patyną. Uważam, że ten Pointer wygląda tak bardzo źle. Dokładnie, kto co lubi a jak się znudzi, wówczas wskoczy do cytrynki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13023 #328800 Napisano 7 Stycznia 15 minut temu, Saint napisał(-a): Nie macie wrażenia, że przewijają się tutaj wciąż te same, „mainstreamowe” zegarki typu Rolex Submariner i Omega Seamaster/ Aquaterra, bo wmówiono ludziom, że to wyznacznik sukcesu, i wszyscy jak lemingi/jeden mąż rzuci się na te modele wiele nie myśląc i podbijając ceny tych modeli, a coraz mniej jakiś alternatyw, microbrandów itp.? Możesz sie wykazać. Pięknie uzupełnisz ten nudny wątek. 8 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach