mario1971 75173 #329951 Napisano 27 Stycznia 21 minut temu, drhubert napisał(-a): Na szczęście się mylisz, tego Suba juz nie mam sprzedałem go do Karola z Chroneo ( on raczej podróby by nie wziął) Czekam na zwrócenie honoru jak coś. Nie chciało mi się wierzyć, że posiadacz Submarinera może kupować i nosić ryżowego Aquanauta, i w dodatku chwalić się tym na naszym Forum. Jak bardzo byłem w błędzie! Submariner z mało wyraźnego zdjęcia, na którym na siłę szukałem fakapów, jest oryginalnym zegarkiem. Pozostaje mi zatem zwrócić @drhubert honor. Przepraszam Cię za to, iż poddałem w wątpliwość oryginalność Twojego Submarinera! 🤝 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91544 #329952 Napisano 28 Stycznia Aby skomentować coś, co wymaga (być może) skomentowania, posłużę się Supertajnym Kodem Żażażyżażażą: "U>true>muczokopy>une_critique_pleinement_justifiée_d’une_contrefaçon_ordurièrement_merdique>P57>ban>U&muczofrendsy>HEPIHEPIHEPi>U>gupi_eatgo_acid". 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 8727 #329953 Napisano 28 Stycznia 4 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Aby skomentować coś, co wymaga (być może) skomentowania, posłużę się Supertajnym Kodem Żażażyżażażą: "U>true>muczokopy>une_critique_pleinement_justifiée_d’une_contrefaçon_ordurièrement_merdique>P57>ban>U&muczofrendsy>HEPIHEPIHEPi>U>gupi_eatgo_acid". W pełni uzasadniona krytyka obrzydliwie gównianej podróbki 🤭 11 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Aby skomentować coś, co wymaga (być może) skomentowania, posłużę się Supertajnym Kodem Żażażyżażażą: "U>true>muczokopy>une_critique_pleinement_justifiée_d’une_contrefaçon_ordurièrement_merdique>P57>ban>U&muczofrendsy>HEPIHEPIHEPi>U>gupi_eatgo_acid". Tak z ciekawości wpisałem tego producenta w Google 🤭 same perełki produkuje 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 96677 #329954 Napisano 28 Stycznia 4 godziny temu, Heavyweight2712 napisał(-a): W pełni uzasadniona krytyka obrzydliwie gównianej podróbki 🤭 Tak z ciekawości wpisałem tego producenta w Google 🤭 same perełki produkuje Nie gadaj bo ta Twoja Omega to jakby z tego samego źródła 😆😆 Aha i też nie toleruję podróbek ale niestety zgodzę się z @GTR Praktycznie codziennie jest jakiś chińczyk udający np. Seiko czy inne marki. 2 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 8727 #329955 Napisano 28 Stycznia 7 minut temu, kornel91 napisał(-a): Nie gadaj bo ta Twoja Omega to jakby z tego samego źródła 😆😆 Bogu dzięki ten egzemplarz trafił mi się z dokumentami, autentyczność została potwierdzona więc mogę spać spokojnie😊 w innym przypadku serwis nie chciałby go przyjąć Muszę też przyznać, że referencje którą ja kupiłem jest jak widzę bardzo lubiana, na Chrono24 miałem w zakładce ,,ulubione’’ zapisanych kilkanaście tych egzemplarzy w różnym stanie i w przeciągu tygodnia wszystkie zostały sprzedane 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierce34 12087 #329956 Napisano 28 Stycznia 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42780 #329957 Napisano 28 Stycznia 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13438 #329958 Napisano 28 Stycznia 31 minut temu, kornel91 napisał(-a): Aha i też nie toleruję podróbek ale niestety zgodzę się z @GTR Praktycznie codziennie jest jakiś chińczyk udający np. Seiko czy inne marki. i forum również pełne takich „kwiatków”, a jakoś nikt oburzenia nie okazuje 🤔 I żeby za daleko nie szukać H. Moser & Cie. Endeavour Venezianico Redentore Ale tu nazwiemy to „inspirowaniem” się modelem innej firmy ? 😂 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42780 #329959 Napisano 28 Stycznia 4 minuty temu, Osmodeusz napisał(-a): i forum również pełne takich „kwiatków”, a jakoś nikt oburzenia nie okazuje 😂 Zaprawdę powiadam Wam, zaraz tu przyjdzie mod i posprząta. A potem wrzuci zdjęcia swoich "kwiatków", ma takich kilka kilogramów 😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drhubert 1062 #329960 Napisano 28 Stycznia 6 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Nie chciało mi się wierzyć, że posiadacz Submarinera może kupować i nosić ryżowego Aquanauta, i w dodatku chwalić się tym na naszym Forum. Jak bardzo byłem w błędzie! Submariner z mało wyraźnego zdjęcia, na którym na siłę szukałem fakapów, jest oryginalnym zegarkiem. Pozostaje mi zatem zwrócić @drhubert honor. Przepraszam Cię za to, iż poddałem w wątpliwość oryginalność Twojego Submarinera! 🤝 Dziekuje za tę szczere słowa, a jesli chodzi o zegarek Specht&Söhne nie odbierałem go w ten sposób, to jest jako ryzankę. Lubię bawić się zegarkami, eksperymentować, stad taki zegarek tez przewinął się u mnie na zegarkowej drodze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokeszka 10193 #329961 Napisano 28 Stycznia 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 71548 #329962 Napisano 28 Stycznia 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 93232 #329963 Napisano 28 Stycznia 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13438 #329964 Napisano 28 Stycznia (edytowane) . Edytowane 23 Lutego przez Osmodeusz 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 81273 #329965 Napisano 28 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Praktycznie codziennie jest jakiś chińczyk udający np. Seiko czy inne marki. A tak z ciekawości się zapytam, czy są jakieś chinczyki które nie są inspiracją i nie udaja innej marki 🤔🤔🤔 Nie ukrywam że podoba mi się takie coś,czym jest to inspirowane 🤔🤔🤔 Edytowane 28 Stycznia przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 161959 #329966 Napisano 28 Stycznia 38 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 7203 #329967 Napisano 28 Stycznia Mój najmniejszy zegarek. 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 81273 #329968 Napisano 28 Stycznia Ale żeby było w temacie 🤗🤗🤗 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 29866 #329969 Napisano 28 Stycznia 41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 22030 #329970 Napisano 28 Stycznia 24 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): A tak z ciekawości się zapytam, czy są jakieś chinczyki które nie są inspiracją i nie udaja innej marki 🤔🤔🤔 Nie ukrywam że podoba mi się takie coś,czym jest to inspirowane 🤔🤔🤔 To kup i się nie przejmuj innymi 🙂 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74860 #329971 Napisano 28 Stycznia A tak z ciekawości się zapytam, czy są jakieś chinczyki które nie są inspiracją i nie udaja innej marki Nie ukrywam że podoba mi się takie coś,czym jest to inspirowane Koperta od Submarinera. Lupka też . Wskazówki też znajome, ale nie przyporządkuję teraz z pamięci do konkretnej marki, czy modelu. Tarcza nic mi nie mówi, ale może ktoś inny skojarzy. Taka fuzja różnych inspiracji. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 75870 #329972 Napisano 28 Stycznia 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 50537 #329973 Napisano 28 Stycznia Chwilowo czuję się spełniony. 36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42780 #329974 Napisano 28 Stycznia (edytowane) 43 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): A tak z ciekawości się zapytam, czy są jakieś chinczyki które nie są inspiracją i nie udaja innej marki 🤔🤔🤔 Nie ukrywam że podoba mi się takie coś,czym jest to inspirowane 🤔🤔🤔 Są takie Chińczyki. Ale ten nie. Jak dla mnie to połączenie Omegi PO z Rolexem Submarinerem. Nie dziwię się, że Ci się podoba, z dobrych wzorców czerpią 😉 Edytowane 28 Stycznia przez Mirosuaw 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reborn 7203 #329975 Napisano 28 Stycznia @TomcioMiki dla bezpieczeństwa lepiej kupić coś co jest tylko lekko inspirowane znanym brandem i z szanowanej XIX wiecznej manufaktury 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach