Bartek79 1672 #51176 Napisano 2 Września 2013 Jak najbardziej myśle o trzecim AP w kolekcji. Ceramiczny Diver mi się strasznie podoba, tylko zastanawiam się, czy ma to sens... Dwa divery? A pozbywać się stalowego mi się zabardzo nie uśmiecha. W każdym bądź razie na celowniku mam nowego portugalczyka chrono na własnym werku (classic), GO Counter xl, albo właśnie kolejnego AP.Ja bym zostawił tak jak jest i poszedł w stronę GO. Masz przynajmniej porządnego, ciężkiego rasowego divera a nie jakąś filigranową popierdułkę której na ręce nie będziesz czuł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #51177 Napisano 2 Września 2013 LLD 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #51178 Napisano 2 Września 2013 Bartek, problem GO polega na jego kopercie, że w całości jest polerowana na wysoki połysk. Gdyby była po części szczotkowana, to brałbym bez zastanawiania się. Niemniej jednak prawdą jest, że przeokrutnie mnie kręci ten zegarek, jak go zobaczyłem na żywo to mi szczena mi opadła Na dzień dzisiejszy chyba jednak najbliżej jestem tego zegarka : Aczkolwiek muszę jeszcze tego portugalca zobaczyć na żywo. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #51179 Napisano 2 Września 2013 Taki poniedziałkowy Zodiac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert G. 8 #51180 Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Bartek, problem GO polega na jego kopercie, że w całości jest polerowana na wysoki połysk. Gdyby była po części szczotkowana, to brałbym bez zastanawiania się. Niemniej jednak prawdą jest, że przeokrutnie mnie kręci ten zegarek, jak go zobaczyłem na żywo to mi szczena mi opadła Na dzień dzisiejszy chyba jednak najbliżej jestem tego zegarka : image.jpg image.jpg Aczkolwiek muszę jeszcze tego portugalca zobaczyć na żywo.Ten portugalczyk (a raczej "wariacja" na temat portugalczyka) na żywo b. dużo zyskuje - najpiękniejszy w kontacie bezpośrednim jest ten - biały jest zaraz po tym antracytowym moim zdaniem : Edytowane 2 Września 2013 przez Norbert G. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylwia1gb 403 #51181 Napisano 2 Września 2013 Norbert G - wlasnie ten model IWC, jaki wkleiles z ciemna tarcza, jest moim faworytem niedawno bylam w Wiedniu i tam ogladalam i kolekcje IWC i Jaeger-LeCoultre (ktory ma bardzo podobny model- Master Chronograph ) i zgadzam sie ze na zywo wygladaja suuper ! obowiazkowo czarna tarcza. Nawet dojrzalam na reku sprzedajacych, genialnie leżą (gdyz jeden z nich mial IWC a drugi JLC) zwracają uwagę.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
startom 1 #51182 Napisano 2 Września 2013 Dzis tak - nadal sie nie moge nacieszyc nowym nabytkiem: 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #51183 Napisano 2 Września 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12076 #51184 Napisano 2 Września 2013 Dzis tak - nadal sie nie moge nacieszyc nowym nabytkiem:Nie dziwię się, piękny zegarek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #51185 Napisano 2 Września 2013 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #51186 Napisano 2 Września 2013 Dzisiaj brąz: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #51187 Napisano 2 Września 2013 Ten portugalczyk (a raczej "wariacja" na temat portugalczyka) na żywo b. dużo zyskuje - najpiękniejszy w kontacie bezpośrednim jest ten - biały jest zaraz po tym antracytowym moim zdaniem : Oczywiście wybór koloru tarczy to rzecz gustu, oba piękne ale czarny jest moim faworytem. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 709 #51188 Napisano 2 Września 2013 Biały bardziej uniwersalny,czarny za to elegancki.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #51189 Napisano 2 Września 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #51190 Napisano 2 Września 2013 (edytowane) Po długim czasie leżenia w pudełku wyprowadzilem go na powietrze Edytowane 2 Września 2013 przez igory76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #51191 Napisano 2 Września 2013 Stenek 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deco79 5 #51192 Napisano 2 Września 2013 Dzisiaj garniturowo ;-) Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 4 0 Seiko: 6105-8110, SBDX001, 7549-7000Citizen: 62-6198, SATELLITE WAVE AIR CC1054 56E, Signature Collection Grand Classic NB0046-51L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #51193 Napisano 2 Września 2013 Szary być może i jest ładniejszy, ale w tym kolorze mam już jednego IWC (Spitfajera). Dzisiaj też diverek : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #51194 Napisano 2 Września 2013 Jak najbardziej myśle o trzecim AP w kolekcji. Ceramiczny Diver mi się strasznie podoba, tylko zastanawiam się, czy ma to sens... Dwa divery? A pozbywać się stalowego mi się zabardzo nie uśmiecha. W każdym bądź razie na celowniku mam nowego portugalczyka chrono na własnym werku (classic), GO Counter xl, albo właśnie kolejnego AP.To już kupiłeś Pama? 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1931 #51195 Napisano 2 Września 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #51196 Napisano 2 Września 2013 Po wielokrotnych przymiarkach stwierdziłem, że nie należy on do najwygodniejszych, co nie znaczy też, że już całkowicie go odpuściłem. Myśle, rozważam, kalkuluje i w końcu coś wybiore 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #51197 Napisano 2 Września 2013 Bierz Portugalczyka 7 dniowego a nie tam . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #51198 Napisano 2 Września 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwist 3 #51199 Napisano 2 Września 2013 Cały dzień toolwatch. Mam już nawet nowy bezel, ale ten podniszczony wygląda jakoś charakterniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #51200 Napisano 2 Września 2013 Oczywiście wybór koloru tarczy to rzecz gustu, oba piękne ale czarny jest moim faworytem.Niegdy nie lubiłem portugalczyka za "patelniowatą" tarczę ale ten model na rączce wygląda elegancko ( dziś założełem obydwa ) Faktycznie ta szaro/beżowa w zależności od światła tarcza robi lepsze wrażenie ale jest identyczna jak spit chrono którego kolega Carlito już ma . Biały też dobrze leży i pasuje do każdej koszuli ; ) a ja brałbym GO.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach