satyr 9 #5176 Napisano 8 Września 2007 Mirku, przyjmij i moje gratulacje. Zegarek jest piękny. Jak wielkość? Nie za mały, nie za duży? Choć z drugiej strony, czy to ma większe znaczenie przy takim zegarku...? :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #5177 Napisano 8 Września 2007 Woooow!Gratluję, ingeniuer to jeden z moich ulubionych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #5178 Napisano 9 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #5179 Napisano 9 Września 2007 Dzisiaj na basenik! Więc Samurai. Tym razem pierwszy raz z bransoletą tytanową. Dzięki Marcin!!O dziwo, mimo innego odcienia metalu nieźle sie komponuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5180 Napisano 9 Września 2007 Spóźnione lecz szczere gratulacje, "Inge" to świetny zegarek . Ja z kolei kilka tygodni temu nabyłem czasomierz z linii Pilot - teź się fajnie nosi 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5181 Napisano 9 Września 2007 Spóźnione lecz szczere gratulacje, "Inge" to świetny zegarek . Ja z kolei kilka tygodni temu nabyłem czasomierz z linii Pilot - teź się fajnie nosi 8). Big Pilota? Może jakieś foto? :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5182 Napisano 9 Września 2007 Fotek nie zrobię, bo w obecnej chwili nie mam aparatu. Nie kupiłem Big Pilota, bo w tak duźym zegarku wyglądałbym trochę groteskowo. Nabyłem Marka XVI. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24648 #5183 Napisano 9 Września 2007 O! Krell zrób chociaż fotę z komórki, jestem ciekaw jak się prezentuje? Mirek - niezły, pasuje do Ciebie (i tak jak sięśmiałem, nikt już Ci na budowie, nie zarzuci, że nie jesteś inżynierem )- chociaz osobiście ten werk mi nie odpowiada w inżynierze, jakoś nie przekonuje mnie taki klasyczny mechanizm i nowoczesny zegarek. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #5184 Napisano 9 Września 2007 i ja gratuluję Mariuszu !świetny klasyk i idealne uzupełnienie dla VC 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #5185 Napisano 9 Września 2007 Mirku, gratulacje, nie lubię IWC, ale ten prezentuje się naprawdę dobrze :!: Mariusz, to uzupełnienie VC czy jego już nie ma :?: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #5186 Napisano 9 Września 2007 Mariusz, Gratulacje i ode mnie Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5187 Napisano 9 Września 2007 Mariusz - brak fotek = powinno być brak gratulacji :idea: więc warto zaczekać na fotki 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #5188 Napisano 9 Września 2007 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5189 Napisano 9 Września 2007 Od dziś na nadgarstku: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #5190 Napisano 9 Września 2007 Gratuluję nowego nabytku - Zenith jest świetny 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #5191 Napisano 9 Września 2007 Bardzo ładny Zenith. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #5192 Napisano 9 Września 2007 oczywiście na własnym handmade'owcu 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #5193 Napisano 9 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #5194 Napisano 9 Września 2007 Panu Igorowi serdecznie gratuluję świetnego Zenitha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5195 Napisano 9 Września 2007 I ja przyłączam się do gratulacji. Zenith jest super . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #5196 Napisano 9 Września 2007 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #5197 Napisano 9 Września 2007 kusisz, nęcisz !!!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #5198 Napisano 9 Września 2007 Mirku, gratulacje! - świetna maszyna i super się prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #5199 Napisano 9 Września 2007 Nabyłem Marka XVI.Nooo, gratulacje ! !A Unitra niesamowita ! :shock:... i ta oldskulowa Delbana ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #5200 Napisano 9 Września 2007 ---Mirek---Big---Gratulacje----pzdr----Jajacek.---- 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach