Tommaso 2418 #55601 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #55602 Napisano 19 Grudnia 2013 No i piękny wybór Oficjalne gratulacje. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #55603 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem PozdrawiamTomekGenialne jest to Seiko! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #55604 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem PozdrawiamTomek Ja nie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5486 #55605 Napisano 19 Grudnia 2013 Delbanka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #55606 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem PozdrawiamTomekŚwietny wybór. Gratulacje . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1874 #55607 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem PozdrawiamTomek1 KLASA !. A dylemat na czym polegał ? 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baby_Prez 0 #55608 Napisano 19 Grudnia 2013 czy chodzi o ten przypadek warszawskich ulic?http://www.tvn24.pl/katowice,51/agresywny-kierowca-bmw-sam-zglosil-sie-na-policje,378837.html Ale w artykule piszę że to Katowice 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #55609 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem Pozdrawiam Tomek Świetny zegarek, gratulacje. Swoją drogą w jaki sposób tak szybko wszedłeś w jego posiadanie, chyba jeszcze do wczoraj zastanawiałeś się nad wyborem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #55610 Napisano 19 Grudnia 2013 To, że był dostępny od ręki pewnie dopomogło w wyborze. Kupiłem od forumowego kolegi, ale w stanie nowym. Dylematu co ubrać nie było, napisałem tak z przekory, z uśmieszkiem. Dziękuję wszystkim za gratulacje. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42694 #55611 Napisano 19 Grudnia 2013 Fajnie, że z GMT. Moim zdaniem ciekawszy. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artepuh 4 #55612 Napisano 19 Grudnia 2013 Dzisiaj mam skieletona .... zdjęcie wcześniej zrobione ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #55613 Napisano 19 Grudnia 2013 Gratuluję Tomek, świetny GS 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #55614 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem PozdrawiamTomek Przyłączam się do gratulacji! Trzeba mieć jaja, żeby wydać tyle kasy na Seiko w naszych warunkach.Nie mówię tu o deklaracjach typu "jakbym miał to bym kupił" czy doradzaniu komuś w ankiecie tylko o fizycznym zakupie.Byłem przekonany, że kupisz jednak jakąś sztampę, sprawdzoną przez miliony, ale jednak nudę, a tu proszę Niech Cię cieszy jak najdłużej i bardzo intensywnie. Naprawdę cieszę się z Tobą! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1337 #55615 Napisano 19 Grudnia 2013 Niech się nosi!Cieszę się,że coraz więcej ludzi przekonuje się do GS-a...Ja myślę o następnym,nieco większym... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #55616 Napisano 19 Grudnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #55617 Napisano 19 Grudnia 2013 Jeden z ulubieńców Uploaded with ImageShack.us 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrr 8935 #55618 Napisano 19 Grudnia 2013 Najs, aczkolwiek koronka nieproporcjonalnie duża.dla mnie super ten Oris 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rrr 8935 #55619 Napisano 19 Grudnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #55620 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem PozdrawiamTomekJa rowniez przylaczam sie do gratulacji.To, ze ja (tak jak juz przedtem napisalem) wybralbym z tamtych innych proponowanych zegarkow Rolexa DJ'a a nie innego, to tylko dlatego ze (poza faktem mechanicznej perfekcyjnosci DJ'a i oprocz tego ze lubie zegarki marki Rolex) najbardziej mi on wizualnie przypadl do gustu. Co wcale nie znaczy ze temu GS ktorego wybrales czegos brakuje lub ze jest on pod jakims wzgledem gorszy. Podejrzewam, ze gdybym nie lubil Rolexow tak jak je lubie to tez byl takiego wlasnie GS wybral na moj 'elegancki casual' zegarek. Jeszcze raz gratuluje wyboru i niech sie dobrze nosi. W tym miejscu wrzuce cos co znalazlem w temacie GS vs. Rolex na youTube: http://www.youtube.com/watch?v=wg5cjlPqwEk Nie wiem co inni o nim pomysla, ale mnie nikt nie przekona ze ten facio nie jest czubem z powaznymi brakami pod sufitem (a przynajmniej ze spora doza chorobliwego zmanierowania) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2029 #55621 Napisano 19 Grudnia 2013 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #55622 Napisano 19 Grudnia 2013 Długo się dzisiaj zastanawiałem PozdrawiamTomekPrzepiękny. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5133 #55623 Napisano 19 Grudnia 2013 Przyłączam się do gratulacji! Trzeba mieć jaja, żeby wydać tyle kasy na Seiko w naszych warunkach.Nie mówię tu o deklaracjach typu "jakbym miał to bym kupił" czy doradzaniu komuś w ankiecie tylko o fizycznym zakupie.Byłem przekonany, że kupisz jednak jakąś sztampę, sprawdzoną przez miliony, ale jednak nudę, a tu proszę Niech Cię cieszy jak najdłużej i bardzo intensywnie. Naprawdę cieszę się z Tobą!Ja również gratuluję! Nie sztuka kupić GS'a, ale kupić GS's Spring Drive to już wyczyn... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #55624 Napisano 19 Grudnia 2013 A tak można?Żeby mi kurtka nie podrapała z zazdrości Japońca... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #55625 Napisano 19 Grudnia 2013 Kurde, świetny jest Chyba będę musiał się zastanowić, którego GS`a chcę 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach