QuadrifoglioVerde 3934 #64726 Napisano 4 Czerwca 2014 Ooooo, ta DOXA jest zajebibi !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #64727 Napisano 4 Czerwca 2014 Ooooo, ta DOXA jest zajebibi !!!nie tylko zajebibi, ona jest nawet na sprzedaż i zalega od 2 dni na bazarku 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #64728 Napisano 4 Czerwca 2014 Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42308 #64729 Napisano 4 Czerwca 2014 Graty Karol. Fajny. I nawet datę ma. Mógłbym takiego mieć. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #64730 Napisano 4 Czerwca 2014 Kuba jak wrażenia? Widziałeś inne kolory? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #64731 Napisano 4 Czerwca 2014 Coraz bardziej go lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dar 33 #64732 Napisano 4 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #64733 Napisano 4 Czerwca 2014 Coraz bardziej go lubięOj też bym go polubił Piękny sikor, gratuluję 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #64734 Napisano 4 Czerwca 2014 Kuba jak wrażenia? Widziałeś inne kolory?Miałem do dyspozycji wszystkie kolory/modele, polecam zajrzeć do wątku Chronos Art.Teraz czekam na wypust z niebieską tarczą.Wrażenia bardzo pozytywne. Piękna struktura tarczy, niesamowita gra światła, niewątpliwie skłania do częstego zerkania na nadgarstek. Jak do tego dodamy ręczne wykonanie każdego elementu to odczuwa się, że na nadgarstku mamy coś zupełnie wyjątkowego. Modyfikowany mechanizm nie nastręcza problemów, jest dobrze wyregulowany i daje pewność wskazań. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #64735 Napisano 4 Czerwca 2014 No to już chyba ostatnia porcja zdjęć Czas wracać do szarej rzeczywistości.. 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #64736 Napisano 4 Czerwca 2014 Rolexy, Omegi, Zenithy, ..... a tu widać indywidualność. Piękny ...między innymi: 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #64737 Napisano 4 Czerwca 2014 Wkrótce wielu uczestników klubowego spotkania będzie miało okazję naocznie zapoznać się z pracami Pawła i wyrobieniu sobie własnej opinii. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1672 #64738 Napisano 4 Czerwca 2014 Irek, jak się postarasz to całkiem całkiem Ci wyjdzie Choć Chronos Art to nie moja bajka niemniej widać nakład pracy no i rodzima produkcja. Duże brawa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 620 #64739 Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Tylko przymiarka czy ...? Właściwie to mój, zobaczymy, czy się polubimy Karol, moje gratulacje, w końcu masz fajny zegarek Jak wrażenia? Oczywiście bardzo dobre. Ten Pam ma wszystko to co mi się w Pamach podoba: typ koperty, tarcza kanapka, polerowane wskazówki (dodają nieco życia jak światła zegarek dostanie) no i świetna, charakterna osłona koronki Zapomniałem jeszcze o super, wypukłym szkiełku, które niestety jest mega cięzkie do focenia Kiedyś pisałeś, ze Twój ulubiony to 312, a to jest 392 . Karol graty! Brawo Według mnie to najfajniejsza Doxa, a zdecydowanie top 3 (obok karaiby 750T oraz karaiby 1000T). Kurcze... mohe top 3 to same karaiby Edytowane 4 Czerwca 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #64740 Napisano 4 Czerwca 2014 U mnie podobnie i polecam to Nato do niego. Wybaczcie słabą jakość foty. Bardzo ładnie skomponowany zestaw. A przy okazji - ile on ma w uszach, 20 czy 22 mm? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #64741 Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) @quubRozumiem, że zgodnie z planem spotkania, Paweł przedstawi swoje dzieła- w komplecie? Edytowane 4 Czerwca 2014 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #64742 Napisano 4 Czerwca 2014 To co? Może ktoś chce telewizję śniadaniową pooglądać? Choć o tej porze to już chyba telewizyjne Technikum Rolnicze leci…Pozdrawiam,Co za piękny okaz! Prze- nawet ośmielé się napisać! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #64743 Napisano 4 Czerwca 2014 Nie znam szczegółów ale zapewne będzie chciał pokazać swój dorobek najpełniej jak to tylko będzie możliwe. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22788 #64744 Napisano 4 Czerwca 2014 Kiedyś pisałeś, ze Twój ulubiony to 312, a to jest 392 . Karol graty! Wybacz skrót myślowy, miałem na myśli wygląd, a nie konkretny model. Najbardziej lubię proste PAM-y bez rezerwy chodu, GMT, ect., ale za to z datą i koniecznie Luminor (Radiomir do mnie nie przemawia). Niemniej doceniam, że zapamiętałeś mój wcześniejszy komentarz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #64745 Napisano 4 Czerwca 2014 Jakoś damsko wyszedł na tym zdjęciu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 870 #64746 Napisano 4 Czerwca 2014 Świetny Vulcain! To jest Alarm? Dzięki Jakub. To Vulcain Cricket V-18. Pięknie brzmi . http://www.vulcain-watches.ch/en/manufacture/caliber/v18.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #64747 Napisano 4 Czerwca 2014 Jak zawsze w pracy..gdzie tam do 6:-/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 870 #64748 Napisano 4 Czerwca 2014 Super Vulcain Ziomuś, czy chód się ustabilizował na przyzwoitym poziomie? Nie tyle ustabilizował, co został ustabilizowany. W związku z nowym zakupem (miałem czym się cieszyć) postanowiłem przypilnować Vulcaina i zafundowałem mu wycieczkę do Le Locle. Tam, czyli w macierzystej manufakturze, został właściwie poskładany od nowa. Wygląda na to, że z oczekiwanym skutkiem. I tak oto mój Cricket ponownie wrócił do łask. Teraz wygrał dwutygodniowy pobyt na nadgarstku. Po trosze dlatego, że wyjechałem i nie zabrałem innego zegarka . Po trosze dlatego, że po prostu bardzo go lubię... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WALSUGOB 0 #64749 Napisano 5 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #64750 Napisano 5 Czerwca 2014 Karol, raz jeszcze gratuluje, zapraszamy teraz do klubu miłośników tych zegarków Zrób mu jakąś fajną galerie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach