Mirosuaw 31145 #84026 Napisano 5 Kwietnia 2015 Dzisiaj tak było: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 938 #84027 Napisano 5 Kwietnia 2015 Mobilizacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #84028 Napisano 5 Kwietnia 2015 Jak ktos chętny to jest podobny na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #84029 Napisano 5 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4226 #84030 Napisano 5 Kwietnia 2015 Jak ktos chętny to jest podobny na bazarku Właśnie widziałem, trochę w złym momencie dla mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #84031 Napisano 5 Kwietnia 2015 Super zdjęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7833 #84032 Napisano 5 Kwietnia 2015 Dla mnie ten wzór i jeszcze 045 ( który posiadam ) to jedne z najpiękniejszych zegarków... Wadą 045 jest fakt, że ciężko dobrać pasek kolorystycznie Ten efekt kwadratu na środku to kwestia wyprofilowania szkiełka? Szkiełko to wypukły szafir z 5 płaszczyznami - po środku jest płaski kwadrat a po bokach jest ścięty pod kątem. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1675 #84033 Napisano 5 Kwietnia 2015 Świątecznie 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #84034 Napisano 5 Kwietnia 2015 Fajny ten Vulcain Jacus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #84035 Napisano 5 Kwietnia 2015 Mega wygodny. Świetna jakość.nIMG_5452.jpgGratis przy zakupie samochodu? Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2413 #84036 Napisano 5 Kwietnia 2015 A u mnie dzisiaj taki dziadziuś do obiadu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1093 #84037 Napisano 5 Kwietnia 2015 świetny stan tego dziadziusiaTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #84038 Napisano 5 Kwietnia 2015 Z tym zegarkiem jest jak z moją żoną. Na początku nawet mi się nie podobał a teraz go uwielbiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4711 #84039 Napisano 5 Kwietnia 2015 Gratis przy zakupie samochodu? Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Heh akurat niestety nie Ta firma nie ma jednak nic wspólnego z Jaguarem - producentem aut. Powstała w 1920 i od początku produkowała zegarki. Później przejęła ją Festina i robił tam Jaguar za markę TOP do momentu gdy Festina przejęła Perelleta, który teraz jest TOP. Ostatnio próbują Jaguara usadowić wyżej , gdyż pojawiły się modele (takie jak mój) z automatycznym mechanizmem ETA, a do nie dawna były tylko kwarce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1093 #84040 Napisano 5 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 82934 #84041 Napisano 5 Kwietnia 2015 Z tym zegarkiem jest jak z moją żoną. Na początku nawet mi się nie podobał a teraz go uwielbiam.super tekst, zegarek też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42998 #84042 Napisano 5 Kwietnia 2015 Z tym zegarkiem jest jak z moją żoną. Na początku nawet mi się nie podobał a teraz go uwielbiam. Żony nie widziałem, ale zegarek super. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #84043 Napisano 5 Kwietnia 2015 Z tym zegarkiem jest jak z moją żoną. Na początku nawet mi się nie podobał a teraz go uwielbiam.Odważne wyznanie . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4226 #84044 Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Z tym zegarkiem jest jak z moją żoną. Na początku nawet mi się nie podobał a teraz go uwielbiam. Twardziel , pewnie żona nie czyta forum Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hiob 231 #84045 Napisano 5 Kwietnia 2015 Twardziel , pewnie żona nie czyta forum A może to było tak jak z moją żoną? Moja też mi się na początku zupełnie nie podobała. Dopiero po kilkunastu latach... Zaraz wyjaśnię. Z Grażynką chodziłem do przedszkola i nie zwracałem na nią wcale uwagi. Ponownie spotkaliśmy się 8 lat później, w liceum, a po kolejnych trzech latach została moją dziewczyną. Cztery lata później żoną, w ubiegłym roku mieliśmy 35 rocznicę ślubu - a w tym będziemy mieli 55 rocznicę naszego pierwszego spotkania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #84046 Napisano 5 Kwietnia 2015 Twardziel , pewnie żona nie czyta forum Fakt nie czyta. Ale kiedyś powiedziałem mojej żonie, że jeśli przyrównać kobietę do samochodu to ona jest jak kombi. Może nie najpiękniejsza ale praktyczna. Dziś sam się dziwię, że po takim tekście i tak za mnie wyszła. A może to było tak jak z moją żoną? Moja też mi się na początku zupełnie nie podobała. Dopiero po kilkunastu latach... Zaraz wyjaśnię. Z Grażynką chodziłem do przedszkola i nie zwracałem na nią wcale uwagi. Ponownie spotkaliśmy się 8 lat później, w liceum, a po kolejnych trzech latach została moją dziewczyną. Cztery lata później żoną, w ubiegłym roku mieliśmy 35 rocznicę ślubu - a w tym będziemy mieli 55 rocznicę naszego pierwszego spotkania. Odpowiedzi bym raczej upatrywał w tym, że w obu przypadkach to lata 70-te. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4226 #84047 Napisano 5 Kwietnia 2015 Fakt nie czyta. Ale kiedyś powiedziałem mojej żonie, że jeśli przyrównać kobietę do samochodu to ona jest jak kombi. Może nie najpiękniejsza ale praktyczna. Dziś sam się dziwię, że po takim tekście i tak za mnie wyszła. Odpowiedzi bym raczej upatrywał w tym, że w obu przypadkach to lata 70-te. Nie znam Ciebie, ale już Cię lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wulfgar 509 #84048 Napisano 6 Kwietnia 2015 lany poniedzialek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5332 #84049 Napisano 6 Kwietnia 2015 Z tym zegarkiem jest jak z moją żoną. Na początku nawet mi się nie podobał a teraz go uwielbiam.Wpis zrobił furorę na forum . A co do treści, to lepiej że tak jak napisałeś niż miałoby być odwrotnie. A wracając do zegarków, to u mnie klasycznie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #84050 Napisano 6 Kwietnia 2015 150m WR na lany poniedziałek w sam raz 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach