Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne kwarce Panowie :D

Pewnie, że fajne :P Też będę musiał o jakimś paseczku pomyśleć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie zdecydowanie bardziej pospolicie. Tak było... (wczoraj, ale dzisiaj to samo).

Wg mnie to najładniejszy "elegancki" diver na rynku, czerń tarczy jest genialna. Jeszcze jak w Gdańsku Omegę w Kruku mieli to się przez szybę do niego śliniłem, ale tej bransolety to bym nie przeżył. Próbowałeś na nato albo gumie? Są jakieś inne pasujące bransolety, bardziej oysterowate?

Edytowane przez hugo012

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26738786954213660224.jpg

Przesada? Nie mam odpowiedniego NATO pod ręką...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Mnie też ten Perrelet po prostu urzekł :). Bardzo nietuzinkowy zakup. Jak z nim jest na grubość? Szczuplejszy od PO?

Nie pamiętam wymiarów PO, ale Perrelet ma średnicę 42mm i wysokość koperty 13,60mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem przyjemność oglądać zegarki tej marki podczas pobytu we Wrocławiu -super się prezentuja.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b64a1c71b6d9c6bfff055205fb951ab5.jpg

Sent from my SGP312 using Tapatalk

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dziś założyłem Seikacza ;)

Przepięknie prezentuje się ten zegarek i kolor "ekri" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

a ja dziś założyłem Seikacza ;)

Piękny jest ten Seiko, no i świetne zdjęcie!

Edytowane przez cook

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sent from my SGP312 using Tapatalk

Idealny zestaw.

Irku, polerowałeś go, bo wygląda jak nowy?

...........u mnie tak:

2zj9frt.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie to najładniejszy "elegancki" diver na rynku, czerń tarczy jest genialna. Jeszcze jak w Gdańsku Omegę w Kruku mieli to się przez szybę do niego śliniłem, ale tej bransolety to bym nie przeżył. Próbowałeś na nato albo gumie? Są jakieś inne pasujące bransolety, bardziej oysterowate?

Hej,

Ja należę do tej zboczonej mniejszości, której ta bransoleta się bardzo podoba, więc nie miałem tutaj zagwozdki. Mam oprócz tego Eternę Kontiki, z poprawną politycznie ( :) ) bransoletą i szczerze mówiąc nie tęsknię za nią w Omedze, chociaż wiem, że ludzie kombinowali np. przekładać SMPc na kajdan ze Speedmastera i wyglądało to kapitalnie... i na bank pasuje.

Zupełnie inna sprawa, że z chęcią bym dokupił do tej Omegi jakąś gumę. Wiem, że potrafi wyglądać na niej świetnie. Niektóre osoby preferują nato, ale oglądając zdjęcia, jakoś niespecjalnie mi się widzi. Moooże na czarnym nato byłoby fajnie, ale o ile takie połączenie działa świetnie np. z Tudorami, tak wszelakie paski w tym modelu Omegi raczej do mnie "nie gadają". Ale guma jak najbardziej :)

P.S. Sam zegarek jest również jednym z moich ulubionych diverów - do tego stopnia, że pokrywa moje zapotrzebowania w tym obszarze. Raczej trudno by mi było teraz zdecydować się na nabycie kolejnego nurka... chyba, że miałbym odsprzedać Omegę, ale nie zanosi się póki co.

Jash - dzięki. Zegar wygląda pięknie, szczególnie do gustu przypadają wskazówki :).

Maru123 - pasek jest standardowo dostarczany do tego modelu, czy zmieniłeś?

Edytowane przez atrax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi