cytochrom 46 #17826 Napisano 8 Listopada 2010 Maluszek niestety - typowy skin diver z jedna korona - ca. 34 mm ale z koleji wiekszosc supercompressorow z tego okresu ma 36mm ale rzeczywiscie cieszy dziekuje i pozdrawiam Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #17827 Napisano 8 Listopada 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26943 #17828 Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 8 Listopada 2010 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17829 Napisano 8 Listopada 2010 Piękna 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 466 #17830 Napisano 8 Listopada 2010 ojj... to prawda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #17831 Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Chyba wszystkim umknęła piękna STOWA by KLOD100 Gratuluje zegarka i pomysłu na niego Aha, przez takie zdjęcia jak Mirosuaw'a nachodzi mnie chęc na Marine - no boskie są te zegary Edytowane 8 Listopada 2010 przez SIRLUKE1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #17832 Napisano 8 Listopada 2010 No nie dziś, ale... Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #17833 Napisano 8 Listopada 2010 Marcinie co to jest fajowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #17834 Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Ladoire Marcin PS. Ladoire to bajeczna ekstrawagancja, nietuzinkowe wykonanie, rewelacyjnie wykończony, bardzo "techniczny" mechanizm i niszowa marka- cieszę się, że miałem okazję chociaż przymierzyć Edytowane 8 Listopada 2010 przez MasterFan 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #17835 Napisano 8 Listopada 2010 Zguglowany No niestety w życiu nie będzie mnie stac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #17836 Napisano 8 Listopada 2010 Pisałem edycję przeczytaj do końca Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #17837 Napisano 8 Listopada 2010 Fajny ten Ladoire. Warto chociaż przez chwilę ponosić taki zegarek 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #17838 Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) I tak zazdroszczę, samej możliwości założenia Ja bym chciał choc przymierzyc MB&F Thanderbolt Edytowane 8 Listopada 2010 przez SIRLUKE1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #17839 Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) I tak zazdroszczę, samej możliwości założenia Ja bym chciał choc przymierzyc MB&F Thanderbolt No to widzę, że zainteresowania mamy podobne, niestety MB&F- w salonie gdzie oglądałem Ladoire- aktualnie nie mieli żadnego Marcin Edytowane 8 Listopada 2010 przez MasterFan 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #17840 Napisano 8 Listopada 2010 Thunderbolt wymiata... ale pozostając przy MB&F, to w Sidewinder (HM No. 3) użyto części z kal. GP 3300 - a więc nie in-house 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #17841 Napisano 8 Listopada 2010 Marcinie, na Bond Street mierzyłeś, czy jakaś inna jest lokalizacja salonu z tymi zegarkami? 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #17842 Napisano 8 Listopada 2010 Dokładnie Igor- zdecydowanie polecam! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #17843 Napisano 9 Listopada 2010 BTW, ubiegłej jesieni miałem okazję mieć na ręku po raz 1 - i na razie jedyny - G-F 24 Sec. Inc. - w Taorminie na Sycylii, salon "Restivo" (b. przyjemny salon), zegarki z najwyższej półki; niestety, zdjęć wewnątrz nie mogłem robić... tylko wystawa: ...ale to OT za co przepraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17844 Napisano 9 Listopada 2010 I jeden paskudniejszy od drugiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #17845 Napisano 9 Listopada 2010 Wow, niezła wystawa - takie zegarki w jednym miejscu 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17846 Napisano 9 Listopada 2010 W kolorze blue Sorki, że 4, ale nie mogłem się zdecydować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #17847 Napisano 9 Listopada 2010 Jash, przepiękny jest...Dla mnie to najładniejsze Candino, w tym właśnie niebieskim kolorze...Nadal zamierzasz go modować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17848 Napisano 9 Listopada 2010 Jash, przepiękny jest...Dla mnie to najładniejsze Candino, w tym właśnie niebieskim kolorze...Nadal zamierzasz go modować? Tak, będę jeszcze zmieniał wskazówki na typ plongeur. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jobi1979 0 #17849 Napisano 9 Listopada 2010 Co Ty gadasz, przepiękna Dosia. Bardzo lubimy te zagarki na forum i sporo kolegów ma podobne. Gratulacje. Dzięki za uznanie 0 Jobi1979 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26943 #17850 Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Dzisiaj taki: P.s.Jash, niezłe to Candino Edytowane 9 Listopada 2010 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach