DUBHEAD 36 #189926 Napisano 7 Marca 2020 Dżiemti ;-)Bardzo fajne te dżiemti! U mnie bez zmian: 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #189927 Napisano 7 Marca 2020 No to niech będzie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #189928 Napisano 7 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DD13 1884 #189929 Napisano 7 Marca 2020 dalej Zodiac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalek 9935 #189930 Napisano 7 Marca 2020 Widzę, że wpadłeś jak ja Daj spokój. Wpadłem po uszy już mam 7 noworuskich i 2 sowiety zmodowane, ten poniżej to Vostok antymagnetyczny zmęczony życiem, ale dostał nową tarczę i wskazówki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72643 #189931 Napisano 7 Marca 2020 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roback1 228 #189932 Napisano 7 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28438 #189933 Napisano 7 Marca 2020 Jeszcze zimowo Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40599 #189934 Napisano 7 Marca 2020 :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek Kiwi 1319 #189935 Napisano 7 Marca 2020 . Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #189936 Napisano 7 Marca 2020 (edytowane) Zalozony by fotki bazarkowe zrobić Edytowane 7 Marca 2020 przez jackm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #189937 Napisano 7 Marca 2020 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #189938 Napisano 7 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #189939 Napisano 7 Marca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #189940 Napisano 7 Marca 2020 Mario, jak to się sprawuje z dłuższej perspektywy i odczuć użytkownika zegarka mechanicznego? Ma jakiś dodatkowe funkcje przydatne w życiu (oprócz pomiaru czasu, daty, alarmu)? Jestem trochę młodszy od Ciebie, ale nie chce mi się sprawdzać tych wszystkich bajerów, po prostu powiedz co i jak, skoro już go kupiłeś i użytkujesz. Warto? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #189941 Napisano 7 Marca 2020 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68049 #189942 Napisano 7 Marca 2020 Mario, jak to się sprawuje z dłuższej perspektywy i odczuć użytkownika zegarka mechanicznego? Ma jakiś dodatkowe funkcje przydatne w życiu (oprócz pomiaru czasu, daty, alarmu)? Jestem trochę młodszy od Ciebie, ale nie chce mi się sprawdzać tych wszystkich bajerów, po prostu powiedz co i jak, skoro już go kupiłeś i użytkujesz. Warto? Tak na szybko w paru zdaniach. Po pierwsze - rozmiar. Ta kostka pasuje idealnie na mój nadgarstek. Nie za duża, nie za gruba - taka w sam raz. Koperta i bezel z metalu. Pasek z gumy - bardzo dobrze dopasowuje się do ręki, nie łapie kurzu. Wziąłem wyświetlacz w pozytywie. Dekiel zakręcany stalowy - 20 BAR - pływałem na basenie, jest ok. Co do funkcji które posiada, a które ja używam. Czytelny wyświetlacz z solarem - czas odczytuję pod praktycznie każdym kątem. Bateria wytrzyma z 10 lat (ponoć trzyma bez dostępu światła nawet do pół roku). Czas lokalny i ze cztery inne strefy do ustawienia. Funkcją Bluetooth - połączyłem go z telefonem, z którego mogę ustawić większość podstawowych funkcji. To, co jest mi przydatne, to sygnalizacja pełnych godzin (ciche piknięcie), dobra czytelność wskazań o każdej porze (w gorszym i w nocy podświetla się automatycznie - wystarczy odpowiedni ruch zegarkiem - ja ustawiłem sobie podświetlenie na 4s). Budzika nie ustawiam, bo sygnał jest zbyt cichy. Z ciekawszych funkcji ma jeszcze poszukiwanie smartfona. Często gdzieś go zostawiam, a tu wystarczy wcisnąć jeden z przycisków i komórka zaczyna grać Jak zegarek leżał tydzień w pudle, to potrafił zgubić w tym czasie z 2~3s. Mogę go dokładnie ustawić parując z apką lub poprzez kalibrację automatyczną (pozostawiając zegarek przy oknie, blablabla…). Czas z letniego na zimowy i odwrotnie, zmieni się oczywiście automatycznie. Jest też funkcja lokalizacji (wskazanie odczytujesz w apce). Jest jeszcze stoper, timer i przypomnienia, ale na razie ich używałem/potrzebowałem. Ogólnie kupiłem ten zegarek do totalnego ciorania (pływanie, sprzątanie, na rower i ogród, na "spelunowe" wyjścia na piwo itd.). I jeszcze jedno - jest to jedyny zegarek, z którym na ręce mogę spać, a rano łapsko nie boli. Ale się rozpisałem I cała ta frajda za jedyne 1,6k 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68049 #189943 Napisano 7 Marca 2020 A bym zapomniał odpowiedzieć, bo pytałeś - czy warto? Warto! 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #189944 Napisano 7 Marca 2020 Tak na szybko w paru zdaniach. Po pierwsze - rozmiar. Ta kostka pasuje idealnie na mój nadgarstek. Nie za duża, nie za gruba - taka w sam raz. Koperta i bezel z metalu. Pasek z gumy - bardzo dobrze dopasowuje się do ręki, nie łapie kurzu. Wziąłem wyświetlacz w pozytywie. Dekiel zakręcany stalowy - 20 BAR - pływałem na basenie, jest ok. Co do funkcji które posiada, a które ja używam. Czytelny wyświetlacz z solarem - czas odczytuję pod praktycznie każdym kątem. Bateria wytrzyma z 10 lat (ponoć trzyma bez dostępu światła nawet do pół roku). Czas lokalny i ze cztery inne strefy do ustawienia. Funkcją Bluetooth - połączyłem go z telefonem, z którego mogę ustawić większość podstawowych funkcji. To, co jest mi przydatne, to sygnalizacja pełnych godzin (ciche piknięcie), dobra czytelność wskazań o każdej porze (w gorszym i w nocy podświetla się automatycznie - wystarczy odpowiedni ruch zegarkiem - ja ustawiłem sobie podświetlenie na 4s). Budzika nie ustawiam, bo sygnał jest zbyt cichy. Z ciekawszych funkcji ma jeszcze poszukiwanie smartfona. Często gdzieś go zostawiam, a tu wystarczy wcisnąć jeden z przycisków i komórka zaczyna grać Jak zegarek leżał tydzień w pudle, to potrafił zgubić w tym czasie z 2~3s. Mogę go dokładnie ustawić parując z apką lub poprzez kalibrację automatyczną (pozostawiając zegarek przy oknie, blablabla…). Czas z letniego na zimowy i odwrotnie, zmieni się oczywiście automatycznie. Jest też funkcja lokalizacji (wskazanie odczytujesz w apce). Jest jeszcze stoper, timer i przypomnienia, ale na razie ich używałem/potrzebowałem. Ogólnie kupiłem ten zegarek do totalnego ciorania (pływanie, sprzątanie, na rower i ogród, na "spelunowe" wyjścia na piwo itd.). I jeszcze jedno - jest to jedyny zegarek, z którym na ręce mogę spać, a rano łapsko nie boli. Ale się rozpisałem I cała ta frajda za jedyne 1,6k Jaka to ref? Tam jest szkło mineralne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AspirantS 26447 #189945 Napisano 7 Marca 2020 Dzisiaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68049 #189946 Napisano 7 Marca 2020 (edytowane) Jaka to ref? Tam jest szkło mineralne? 1. GMW-B5000G-1ER2. Szkło mineralne Edytowane 7 Marca 2020 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4587 #189947 Napisano 7 Marca 2020 W garażu na fajeczce :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16041 #189948 Napisano 8 Marca 2020 Chyba pójdzie na bazarek 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #189949 Napisano 8 Marca 2020 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25202 #189950 Napisano 8 Marca 2020 . 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach