Paulus57 131630 #230026 Napisano 26 Września 2021 Teraz, oszolom napisał(-a): I jakościowe też, mam wrażenie. Ze względu na niepełną wiedzę, wolałem to ostrożnie wyrazić. Jest np. firma BULGARI, której zegarki sporo kosztują a mnie wcześniej się kojarzyła z perfumami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba. 4613 #230027 Napisano 26 Września 2021 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8016 #230028 Napisano 26 Września 2021 A popołudniem dalej piękna pogoda 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 59699 #230029 Napisano 26 Września 2021 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49682 #230030 Napisano 26 Września 2021 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35544 #230031 Napisano 26 Września 2021 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8236 #230032 Napisano 26 Września 2021 Dzisiaj był Rolli 25 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25203 #230033 Napisano 26 Września 2021 Wieczorem nadal na nadgarstku 25 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73080 #230034 Napisano 26 Września 2021 19 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13082 #230035 Napisano 26 Września 2021 Ze względu na niepełną wiedzę, wolałem to ostrożnie wyrazić. Jest np. firma BULGARI, której zegarki sporo kosztują a mnie wcześniej się kojarzyła z perfumami. Jest Bvlgari, jest Hermes, z drugiej strony jest np. Michael Kors. A jeszcze gdzieś pomiędzy taki na przykład Gucci. Także Twoja ostrożność jak najbardziej na miejscu. Zachowując się zbyt pryncypialnie można wyjść na ignoranta, jak w przypadku Porsche Design na przykład Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85311 #230036 Napisano 26 Września 2021 21 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131630 #230037 Napisano 26 Września 2021 1 minutę temu, rafi napisał(-a): Jest Bvlgari, jest Hermes, z drugiej strony jest np. Michael Kors. A jeszcze gdzieś pomiędzy taki na przykład Gucci. Także Twoja ostrożność jak najbardziej na miejscu. Zachowując się zbyt pryncypialnie można wyjść na ignoranta, jak w przypadku Porsche Design na przykład Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bulgari za drogi dla mnie by go sprawdzać a Michael Kors, to nawet dla mnie za słabo . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81585 #230038 Napisano 26 Września 2021 48 minut temu, Londek napisał(-a): Ładnie świeci, a długo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin91 #230039 Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Ostanie chwile w Domku i znowu Zachód. 💪🇩🇪💶 Rolex👑 Edytowane 26 Września 2021 przez Marcin91 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #230040 Napisano 26 Września 2021 3 minuty temu, rafi napisał(-a): Zachowując się zbyt pryncypialnie można wyjść na ignoranta, jak w przypadku Porsche Design na przykład wyraziłem wyłącznie subiektywną opinię, gdyby każdy się gniewał za coś takiego, wówczas forum nie miało sensu by najmniejszego, podkreślę raz jeszcze : JA nie lubię takich napisów na tarczach, niektórzy nie lubią lumy inni lup na datownikach a jeszcze inni samych wskazań dnia i tygodnia, lubią czyste, minimalistyczne tarcze, więc nie ma co się gniewać i rozpamiętywać ps. a po główkach to w 1 klasie szkoły podstawowej głaskano i przytakiwano, że wszystko jest dobrze, ładnie i w porządku ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13082 #230041 Napisano 26 Września 2021 wyraziłem wyłącznie subiektywną opinię, gdyby każdy się gniewał za coś takiego, wówczas forum nie miało sensu by najmniejszego, podkreślę raz jeszcze : JA nie lubię takich napisów na tarczach, niektórzy nie lubią lumy inni lup na datownikach a jeszcze inni samych wskazań dnia i tygodnia, lubią czyste, minimalistyczne tarcze, więc nie ma co się gniewać i rozpamiętywać ps. a po główkach to w 1 klasie szkoły podstawowej głaskano i przytakiwano, że wszystko jest dobrze, ładnie i w porządku ... Ale ja się nie gniewam W zasadzie to też tylko wyraziłem swoje zdanie. Edit: co by nie być całkiem OT: 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #230042 Napisano 26 Września 2021 9 minut temu, rafi napisał(-a): Ale ja się nie gniewam W zasadzie to też tylko wyraziłem swoje zdanie. Edit: co by nie być całkiem OT: nie niestety nie do końca............... ale zostawmy to już ps. ładne Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13082 #230043 Napisano 26 Września 2021 Dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156354 #230044 Napisano 26 Września 2021 (edytowane) 5 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Jaki czas? Czas nie był dla mnie najważniejszy. Z uwagi na to, że od 6 miesięcy nie realizuję typowego treningu do maratonu, dzisiejszy start miał być lepszym treningiem😉 i takim był. Potrzebowałem solidnego sponiewierania, po to by przypomnieć sobie jak to fajnie jest dać sobie w palnik😉 to miał być bodziec do dalszej pracy i sprawdzian, tak żebym zobaczył, gdzie obecnie jestem. To, że w lesie w stosunku, do tego, co wcześniej prezentowałem, to wiedziałem i przed startem, ale chciałem zobaczyć, jak głęboko😂 A mój wynik … hmmm to może napiszę tak, 3/4 osób startujących przebiegło trasę wolniej ode mnie😉 Teraz tydzień wolnego od biegania i biorę się do solidnej pracy💪💪💪 Edytowane 26 Września 2021 przez rafalmosty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49682 #230045 Napisano 26 Września 2021 32 minutes ago, sanik said: Ładnie świeci, a długo? Spokojnie przez noc można odczytać... myślę że lepiej niż w moich Seiko i Citi, jedna z lepszych lum, może tylko Loggerhead mocniej świeci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68179 #230046 Napisano 26 Września 2021 9 minut temu, rafalmosty napisał(-a): Czas nie był dla mnie najważniejszy. Z uwagi na to, że od 6 miesięcy nie realizuję typowego treningu do maratonu, dzisiejszy start miał być lepszym treningiem😉 i takim był. Potrzebowałem solidnego sponiewierania, po to by przypomnieć sobie jak to fajnie jest dać sobie w palnik😉 to miał być bodziec, żebym zobaczył, gdzie obecnie jestem. To, że w lesie w stosunku, do tego, co wcześniej prezentowałem, to wiedziałem i przed startem, ale chciałem zobaczyć, jak głęboko😂 A mój wynik … hmmm to może napiszę tak, 3/4 osób startujących przybiegło trasę wolniej ode mnie😉 Teraz tydzień wolnego od biegania i biorę się do solidnej pracy💪💪💪 Najważniejsze, że Ci się chciało, i że dobiegłeś do mety. Gratuluję! 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42456 #230047 Napisano 26 Września 2021 (edytowane) 6 godzin temu, Londek napisał(-a): Dzięki 👊🏻 Detali na temat tego zegarka jest dość mało, że tak powiem. Kupiłem go od pewnego aktora który to dostał ten zegarek od samego założyciela marki😉 kilkanaście lat temu. On sam, zegarka nigdy nie nosił. (dzisiaj dostępne są one tylko z drugiej ręki, raczej ciężki temat do zdobycia... choć jeden wisi na ebay/u właśnie teraz😉). Podklejam dwie linki... jedna do kilku detali ów zegarka, a druga do podobnego projektu od Crepas/a. ps. Sekunda a’la świński ogonek płynnie zamiata, purpurowa poświata AR jest naprawdę mega😊 a luma to żywy ogień 🔥 https://www.ukwatches.com/product/030-robert-lighton-growler-steel-divers-watch/ http://oceanictime.blogspot.com/2018/06/crepas-watches-hydrograher-1942m-by.html?m=1 👍 Dzięki. Dość rzadki model. Dobrze kojarzę, że masz jeszcze kilka rzadkich egzemplarzy❓ 4 godziny temu, KobyS0 napisał(-a): a tak ogólnie nienawidzę napisów marek samochodowych na zegarkach ( takie moje subiektywne zdanie w tym temacie wyraziłem) Producent samochodów delikatnie mówiąc ma niewiele wspólnego z tym zegarkiem. Edytowane 26 Września 2021 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #230048 Napisano 26 Września 2021 3 minuty temu, Dorian06 napisał(-a): Producent samochodów delikatnie mówiąc ma niewiele wspólnego z tym zegarkiem. ale się kojarzy i mi to wystarczy ??? ps. a wręcz przeciwnie, ma.... wszystko zaczęło sie od Ferdynanda gdyby nie on, wówczas nie było by tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40469 #230049 Napisano 26 Września 2021 Pozdrawiam 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #230050 Napisano 26 Września 2021 3 godziny temu, Londek napisał(-a): wow, super fajny !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach