calmdabtuz 0 #23501 Napisano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Ok, skoro się już zamoczył, to go biedaka na rękę już założyłem, niech sobie schnie Bąbelki dużo ciekawsze niż u Karola, tu przynajmniej widać jaki to zegarek. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez calmdabtuz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23502 Napisano 15 Czerwca 2011 Ja dzisiaj: Moja ulubiona Omega... Dzisiaj... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pueblo 0 #23503 Napisano 15 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23504 Napisano 15 Czerwca 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3871 #23505 Napisano 15 Czerwca 2011 Peterson wrócił do łask chyba był mocno przykurzony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23506 Napisano 15 Czerwca 2011 A właśnie że nie, bo dość często go ubieram. Są bardziej przykurzone 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jlw 3182 #23507 Napisano 16 Czerwca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4334 #23508 Napisano 16 Czerwca 2011 chłopaki piękny ten czasomierz gdzie i jak można wejść w jego posiadanie? Nakład bardzo limitowany i nie ma możliwości zakupu. Powstało tylko 70 sztuk.Ale jest świateko w tunelu..będzie ponoć jedna sztuka wystawiona na aukcji dla WOŚP więc bądź czujny : 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #23509 Napisano 16 Czerwca 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4334 #23510 Napisano 16 Czerwca 2011 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #23511 Napisano 16 Czerwca 2011 zmiana gumy na bransoletę 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #23512 Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) zmiana gumy na bransoletę Kupiłbym ten zegarek nawet dla samej bransolety. Genialna. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Pablos_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #23513 Napisano 16 Czerwca 2011 to prawda, jest świetna, do tego regulacja w dużym zakresie przez przyciśnięcie przycisku, super sprawa zwłaszcza w gorące dni 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #23514 Napisano 16 Czerwca 2011 jlw jesteś Glycinowym maniakiem czy co :) U mnie dziś nowy nabytek, Omega vintage tu na pasku 22mm od Airmana chociaż uszki 20mm, ale spokojnie i luźno wchodzi.Ogólnie to bardzo mi się podoba ten zegarek aczkolwiek mógłby być ciut większy, turkusowy sekundnik naprawdę daje radę Dzięki Krystek! Poszukuję do niej mesha http://zegarkiclub.pl/forum/topic/60317-mesh-20mm-im-grubszy-tym-lepszy/ Na razie takie foto z iP 3G, najbardziej na świecie dziadowskiego aparatu foto w telefonie komórkowym Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7512 #23515 Napisano 16 Czerwca 2011 Boschett świetny. Jak jeszcze trochę się napatrzę, to jeszcze go kupię. A u mnie pepsi: 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #23516 Napisano 16 Czerwca 2011 quote name='Sąsiad' timestamp='1308226416' post='661478'] U mnie dziś nowy nabytek, Omega vintage tu na pasku 22mm od Airmana chociaż uszki 20mm, ale spokojnie i luźno wchodzi. Niech się dobrze nosi Ja bardzo polubiłem tą Omegę, ale tak jak pod avatarem jest napisane mam adhd zegarkowe Poza tym okazja na zakup jednego zegarka, który zostanie już ze mną na zawsze zbliża się nieubłaganie i trzeba się części kolekcji pozbyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4334 #23517 Napisano 16 Czerwca 2011 Kupiłbym ten zegarek nawet dla samej bransolety. Genialna. Taką bransoletę możesz kupić solo. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23518 Napisano 16 Czerwca 2011 Na razie takie foto z iP 3G, najbardziej na świecie dziadowskiego aparatu foto w telefonie komórkowym Piotrek, są o wiele bardziej dziadowskie, nie marudź... A Omega piękna, gratuluję... Krystek Jesteś pewien, że już jej nie sprzedasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #23519 Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) KrystekJesteś pewien, że już jej nie sprzedasz? W 100% Dodam, że będzie to drugi zegarek z mojej kolekcji, który ma status "not for sale"Reszta pojawia się i znika Niektóre nawet na nadgarstek nie trafiają tylko leżakują sobie Ps. Skąd wiesz, że to Omega? Edytowane 16 Czerwca 2011 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #23520 Napisano 16 Czerwca 2011 Jeszcze cieply . zdjecie naszybko telefonem , nawet nie zmienilem daty Uploaded with ImageShack.us ps Jak kogos interesuje nowy Deepsea ( prosto z AD ) w okazyjnej cenie- wyslij pw , przynajmniej bede mial powod zeby sie przeleciec do Polski 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23521 Napisano 16 Czerwca 2011 I jak wrażenia? Oczywiście Irku moje najszczersze gratulacje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #23522 Napisano 16 Czerwca 2011 Dzieki , chodzilem kolo tego zegarka jakis juz czas , ale mialem problem z bronsoleta bo wydawala mi sie nieprporcjonalnie waska . Sam zegar bardzo mi sie podobal , do bronsolety tez sie przyzwyczailem a samo zapiecie jest rewelacyjne . Irek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23523 Napisano 16 Czerwca 2011 Mam ten sam problem z Deepsea, gdyby nie to, to pewnie już bym wiedział jaki zegarek chce w następnej kolejności. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #23524 Napisano 16 Czerwca 2011 Problemy z Rolexami są uduchowione i ponadegzystencjonalne A ja mam problem przyziemny i małostkowyPasuje ta zabawka na plażę, czy nie pasuje? 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #23525 Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Ta w tle jak najbardziej Edytowane 16 Czerwca 2011 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach