tomas74 4 #14726 Napisano 8 Marca 2019 Którego wybrać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #14727 Napisano 8 Marca 2019 Jasny na lato , ciemny na pozostałe pory roku. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #14728 Napisano 8 Marca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14729 Napisano 8 Marca 2019 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #14730 Napisano 8 Marca 2019 Mówiłem, że gónwo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #14731 Napisano 8 Marca 2019 A mnie żółty się podoba tylko nie na tym pasku. Bransoleta albo Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkI zajefajny zegarek do krótkich spodenek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #14732 Napisano 8 Marca 2019 Mówiłem, że gónwo ... a po czym kolega tak wnosi?, bo opinia dość jednoznaczna... nie żebym się czepiał, ale może ktoś wie więcej niż pozostali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #14733 Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) Wnoszę po tym, po czym i Ty możesz wnosić, czyli tylko po zdjęciach. Wg mnie to koszmarki, a różnica w odcieniach bezeli i tarcz jeszcze to potęguje. Edytowane 8 Marca 2019 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #14734 Napisano 8 Marca 2019 ..o i teraz wiadomo na podstawie czego taka opinia ... na żywo mogą być całkiem inne odczucia, ale to oczywiście kwestia gustu, co nawet powyżej widać. Mi się żółty podoba, różnica odcieni tarcza-bezel nie razi, fakturę tarczy uważąm również za ciekawą .. jak dla mnie całkiem fajny wakacyjny zegarek. Każdy ma prawo do własnej oceny . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lollapaloza 11 #14735 Napisano 8 Marca 2019 Przywitam się w klubie.Niby nic specjalnego, ale mnie się pomarańcza podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4587 #14736 Napisano 8 Marca 2019 Mi również bardziej niebieski podchodzi, niestety się spóźniłem jakieś 30 minut. Trzeba czekać na rynek wtórny no i przygotować się na wzrost $ zapewne. Był dostępny bardzo krótko z hodinkee i z seikousa, nie można go było zamówić mieszkając poza USA. Jest ich sporo na eBayu i WUS, na początku wystawiali po 1200-1500 dolarów, teraz ceny trochę spadły ale to nadal o wiele więcej niż zielony.Podoba mi się bardzo ale nawet cena wyjściowa - 600 dolarów - była dość wysoka, 2x tyle to już przegięcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
streszo88 21 #14737 Napisano 8 Marca 2019 Był dostępny bardzo krótko z hodinkee i z seikousa, nie można go było zamówić mieszkając poza USA. Jest ich sporo na eBayu i WUS, na początku wystawiali po 1200-1500 dolarów, teraz ceny trochę spadły ale to nadal o wiele więcej niż zielony.Podoba mi się bardzo ale nawet cena wyjściowa - 600 dolarów - była dość wysoka, 2x tyle to już przegięcie. Ja tylko przypomnę moc portalu Hodinkee. Jest tam taki dział "The Value Propostion".W 2015r. pojawiła się tam recenzja Seiko 5 SNKL23 za 75$. Model ten wyprzedał się w całym USA w bardzo krótkim czasie i przez kilka miesięcy nie był oficjalnie dostępny, a ceny na portalach aukcyjnych dochodziły do 300$ i.... byli chętni na ten model. Później cena wróciła do normy.Ile będzie kosztował niebieski Alpinist w przyszłości to tylko czas zweryfikuje, bo dużo osób kupiło ten model tylko po to, żeby go sprzedać z zyskiem. https://www.hodinkee.com/articles/a-seventy-five-dollar-watch-that-looks-like-a-million-bucks 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #14738 Napisano 8 Marca 2019 Picie soku z brzozy nie gwarantuje zrozumienia Seiko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #14739 Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) Ktoś się orientuje jak odczytać informację z numeru seryjnego Seiko? Przykładowy numer: 7D5576 - ustaliłem tylko że pierwsza cyfra to rok produkcji czyli 2017, a pozostałe? Co oznaczają litery w tym ciągu cyfr? Wyskoczyły mi strony z jakimiś kalkulatorami do obliczania ale nic to nie pomogło. Edytowane 8 Marca 2019 przez bazant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #14740 Napisano 8 Marca 2019 Ja tylko przypomnę moc portalu Hodinkee. Jest tam taki dział "The Value Propostion".W 2015r. pojawiła się tam recenzja Seiko 5 SNKL23 za 75$. Model ten wyprzedał się w całym USA w bardzo krótkim czasie i przez kilka miesięcy nie był oficjalnie dostępny, a ceny na portalach aukcyjnych dochodziły do 300$ i.... byli chętni na ten model. Później cena wróciła do normy.Ile będzie kosztował niebieski Alpinist w przyszłości to tylko czas zweryfikuje, bo dużo osób kupiło ten model tylko po to, żeby go sprzedać z zyskiem. https://www.hodinkee.com/articles/a-seventy-five-dollar-watch-that-looks-like-a-million-bucks Nie do końca wróciła do normy. W normalnej dla "piątki" cenie pojawia się od czasu do czasu i znika bardzo szybko. Wiszą za to oferty mocno przeszacowane cenowo.Ktoś się orientuje jak odczytać informację z numeru seryjnego Seiko? Przykładowy numer: 7D5576 - ustaliłem tylko że pierwsza cyfra to rok produkcji czyli 2017, a pozostałe? Co oznaczają litery w tym ciągu cyfr? Wyskoczyły mi strony z jakimiś kalkulatorami do obliczania ale nic to nie pomogło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #14741 Napisano 8 Marca 2019 Dziękuję za pomoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebrov 186 #14742 Napisano 9 Marca 2019 Całkiem zacnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #14743 Napisano 9 Marca 2019 (edytowane) Edytowane 9 Marca 2019 przez Flaming 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #14744 Napisano 10 Marca 2019 Cześć wszystkim! Wracam do żywych. Moje nowe seikowe cudeńko. GALERIA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14745 Napisano 10 Marca 2019 Cześć wszystkim! Wracam do żywych. Moje nowe seikowe cudeńko. Ładny, gratulacje takiej nowości On ma pasek z krokodyla, czy aligatora? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #14746 Napisano 10 Marca 2019 Z tego co podają do wierzenia i na ile jestem w stanie sam ocenić, to jest to wyrób z krokodyla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11834 #14747 Napisano 10 Marca 2019 Cześć wszystkim! Wracam do żywych. Moje nowe seikowe cudeńko. GALERIA Piękna sztuka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14748 Napisano 10 Marca 2019 Z tego co podają do wierzenia i na ile jestem w stanie sam ocenić, to jest to wyrób z krokodyla.Właśnie różnie podają, raz tak, raz siak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #14749 Napisano 11 Marca 2019 Seiko SKX Deep Blue... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #14750 Napisano 11 Marca 2019 Seiko SKX Deep Blue... Wyszło kapitalnie! 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach