Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś proponowałem kolegom naostrzenie noży za koszt wysyłki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 15.07.2024 o 12:45, goral_ napisał(-a):

Kiedyś proponowałem kolegom naostrzenie noży za koszt wysyłki....

Pokaż więcej  

No wiem, nie zawstydzaj mnie😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 13.07.2024 o 15:53, Pamiko napisał(-a):

IMG_4452.jpeg

Pokaż więcej  

Oba straszne KOTy 🔥

Dziwi mnie tylko czasem, że w takich topowych nożach jak Borka po lewej, daja taką zwyczajną śrubę pivota, zamiast czegoś customowego i nietypowego

W dniu 14.07.2024 o 15:12, loco50 napisał(-a):

A pan Palanis na najfsach udziela się?

Pokaż więcej  

udziela

Jak potrzebujesz wsparcia to daj znać i do niego napiszę...ja cały czas korzystam z jego usług i wszystko zawsze tip top + wzorowa komunikacja

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 16.07.2024 o 10:33, pisar napisał(-a):

Oba straszne KOTy 🔥

Dziwi mnie tylko czasem, że w takich topowych nożach jak Borka po lewej, daja taką zwyczajną śrubę pivota, zamiast czegoś customowego i nietypowego

udziela

Jak potrzebujesz wsparcia to daj znać i do niego napiszę...ja cały czas korzystam z jego usług i wszystko zawsze tip top + wzorowa komunikacja

Pokaż więcej  

Dziękuję. Ja do niego piszę od kilkunastu miesięcy. To chory, to albo przed szpitalem to po szpitalu, a to poczta się zepsuła albo inne gradobicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjazdowa "pedałka" 😁 EDC z ostrymi spakowana

20240717_115432.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 17.07.2024 o 08:03, mirek 1969 napisał(-a):

Te etui na te graty mi się podoba

Pokaż więcej  

Jakaś tanioszka kupiona chyba na alledrogo. Bardzo sympatyczna. Chciałem jeszcze jedną ale nie mogę znaleźć.

Kupiony tuż przed wyjazdem właśnie na  tę okoliczność. Pomny doświadczeń z kontaktu VG10 w Police z owocami i wodą z Morza Czarnego złapałem Stretcha XL w H2. Niby dla wilków morskich 😁. Przetestuję.

20240717_125111.JPG

Edytowane przez loco50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taką premierę na maila mi wysłali

proxy.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 17.07.2024 o 09:00, loco50 napisał(-a):

Jakaś tanioszka kupiona chyba na alledrogo. Bardzo sympatyczna. Chciałem jeszcze jedną ale nie mogę znaleźć.

Kupiony tuż przed wyjazdem właśnie na  tę okoliczność. Pomny doświadczeń z kontaktu VG10 w Police z owocami i wodą z Morza Czarnego złapałem Stretcha XL w H2. Niby dla wilków morskich 😁. Przetestuję.

Pokaż więcej  

H2 jeszcze nie miałem, ale od kilku miesięcy tyram LC200N w Salcie. Dobra stal. Jeździ w mojej kieszeni w czasie treningów / wycieczek przez las i pot mu nie robi. Owoce też nie. Użytkowo wolę K390 albo CruWear, ale na lato Salty mają moc :) Ciekaw jestem jak Ci się H2 będzie sprawdzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20240722_140249.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi