kiniol 2284 #3076 Napisano 18 Czerwca 2020 A, dzięki 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tombla 1894 #3077 Napisano 18 Czerwca 2020 3 godziny temu, Kuba83 napisał: Coś takiego.. No mogłeś chociaż czarnego wkleić. Ta czerwień jak dla Barbie wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2463 #3078 Napisano 18 Czerwca 2020 Yamaha ma jeszcze 3 kołowy motocykl Nikken: 1 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #3079 Napisano 18 Czerwca 2020 Nikken dla kogoś bez prawka i doświadczenia to już przesada Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2463 #3080 Napisano 18 Czerwca 2020 Wrzuciłem bo kolega kiniol pytał jak wyglądają 3 kółka Nikken tylko na A za duża pojemność 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #3081 Napisano 18 Czerwca 2020 Ok, ok... Niestety szpetne to... Chyba trzeba na A się zapisać... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2463 #3082 Napisano 26 Czerwca 2020 Ja dzisiaj byłem ze 125ką na badaniu technicznym przez cały rok zrobiła 4km Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba83 284 #3083 Napisano 26 Czerwca 2020 Ja też zawitałem na przegląd 🙂 image upload without registration 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 919 #3084 Napisano 4 Lipca 2020 A i pamietajta, jak uciekata motocyklem to sądwie możliwości. Albo uciekniecie albo się roz...lita. Tutaj przykład z mojego podwórka: 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #3085 Napisano 4 Lipca 2020 Wskoczyły nowe opony i tubeles zrobiłem. Mam nadzieję, że będzie trzymało ciśnienie...Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka 1 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 23510 #3086 Napisano 5 Lipca 2020 Szwędamy się.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22617 #3087 Napisano 9 Lipca 2020 😃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 28820 #3088 Napisano 9 Lipca 2020 Świetnie wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 28820 #3089 Napisano 15 Lipca 2020 Wieczorne odstresowanie się 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3090 Napisano 15 Lipca 2020 Ja sobie chyba Challengera kupię na dłuższe trasy 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 28820 #3091 Napisano 15 Lipca 2020 Otóż to - słuszny kierunek myślowy, ale kiedyś mówiłeś, że z tej stajni najbardziej podchodzi Ci Dark Horse 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3092 Napisano 15 Lipca 2020 Powitoł Kiedyś u południowych sąsiadów przyuważyłem czarnego Scouta Bobbera - jazda nogami do przodu to nie moja bajka, ale gdybym mnie ktoś miał ukarać takim moto to tego chętnie poproszę Ten przerobiony jakby pode mnie 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3093 Napisano 15 Lipca 2020 Godzinę temu, rmak napisał: Otóż to - słuszny kierunek myślowy, ale kiedyś mówiłeś, że z tej stajni najbardziej podchodzi Ci Dark Horse Tak było, tyle że teraz mam tego typu Vic, którego bym nie sprzedawał tylko dokupił typowe coś na długie trasy, byłem u Indiana i jak na dzień dzisiejszy najbardziej mi Challenger podchodzi, co nie znaczy że jutro nie stwierdzę że tego typu maszyna musi być chłodzona wiatrem 😉 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 919 #3094 Napisano 15 Lipca 2020 (edytowane) Dzisiaj takiego upolowałem T 120 koło Aldika nad Balatonem. Mi by wystarczył. Ale narazie nie moje zasięgi. Edytowane 15 Lipca 2020 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 28820 #3095 Napisano 15 Lipca 2020 55 minut temu, irekm napisał: Tak było, tyle że teraz mam tego typu Vic, którego bym nie sprzedawał tylko dokupił typowe coś na długie trasy, byłem u Indiana i jak na dzień dzisiejszy najbardziej mi Challenger podchodzi, co nie znaczy że jutro nie stwierdzę że tego typu maszyna musi być chłodzona wiatrem 😉 Na długie trasy to bardzo rozsądny i praktyczny wybór. Tyle, że te wszystkie praktyczne osłony nieco obniżają dla mnie ładunek emocjonalny. A mówiąc normalnie, po prostu im bardziej goły, tym bardziej mi się podoba (chociaż dużej szyby z tych samych praktycznych względów używam). Ale mój punkt widzenia wynika prawdopodobnie z tego, że nie robię wystarczająco długich tras, bo już przy prędkościach autostradowych te wszystkie osłony radykalnie poprawiają komfort jazdy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #3096 Napisano 15 Lipca 2020 Też mi krwawią oczy gdy amerykańskie mustangi zamieniają się w goldwingi...bo przecież bagger może mieć bardziej smukłą linię 😉 Przynajmniej challenger dostał nowy chłodzony cieczą silnik Power plus. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #3097 Napisano 15 Lipca 2020 41 minut temu, rmak napisał: Na długie trasy to bardzo rozsądny i praktyczny wybór. Tyle, że te wszystkie praktyczne osłony nieco obniżają dla mnie ładunek emocjonalny. A mówiąc normalnie, po prostu im bardziej goły, tym bardziej mi się podoba (chociaż dużej szyby z tych samych praktycznych względów używam). Ale mój punkt widzenia wynika prawdopodobnie z tego, że nie robię wystarczająco długich tras, bo już przy prędkościach autostradowych te wszystkie osłony radykalnie poprawiają komfort jazdy. Moje wszystkie "bajki" do tej pory to golasy, jechałem też tak kiedyś trasę 1200km, ale teraz wiem że do tego typu jazdy to jednak powinny być osłony, konforf bez porównania. Ja teraz po miesiącu jeżdżę już bez tego wujowe go uczucia bycia na polowaniu, tylko nie myśliwym a zwierzyna, więc planuje znowu zrobić to co zawsze planowałem, a natomiast skoczyć od nas po Pacyfik do Californi, stamtad południem na Florydę Atlantykiem przez NY do Kanady wzdloz 49rownolezbika do Vancouver. Do tego potrzeba coś wyjątkowo wygodnego. Nie jest to coś co planuje zrobić już "jutro", ale zrobię 😊 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 28820 #3098 Napisano 15 Lipca 2020 Piękny plan i do tego faktycznie Challenger idealnie się nadaje. Powodzenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 4306 #3099 Napisano 22 Lipca 2020 A ja w sobotę wybrałem się na track day 2,5h na tor Łódź, bardzo fajny tor, jak dla mnie to dosyć szybki bo do tej pory jeździłem tylko w Radomiu, ale jakie było moje zdziwienie że track day 2,5h to w rzeczywistości 3 x 13 min... jak już się rozjeździłem to trzeba bylo jechać do domuTo ja już wole ten radom gdzoe za pół ceny mogę jeździć przez 4 godziny kiedy zapragnę, a frajda z jazdy w sumie to taka samaPozdrawiam motocholików Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #3100 Napisano 23 Lipca 2020 dobrze usłyszeć relację od kogoś kto był tor w Radomiu to masz na myśli Tor Jastrząb? Jeżeli tak to aż dziwne bo to też bardzo fajny obiekt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach