Jan M. Krawczyk 290 #3951 Napisano 27 Sierpnia 2017 W katalogu wyglądał dobrze. Na wystawie również. Ale przy bliższym kontakcie...... tak sobie. I do tego straszny grubas 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stosiek 40 #3952 Napisano 27 Sierpnia 2017 A u mnie odwrotnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3953 Napisano 27 Sierpnia 2017 Brać, nie czekać. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81375 #3954 Napisano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) LLD wygląda dobrze na fotkach i na żywo. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stosiek 40 #3955 Napisano 27 Sierpnia 2017 Brać, nie czekać. Już wzięty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3956 Napisano 27 Sierpnia 2017 To gratuluję, na pewno będziesz zadowolony. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #3957 Napisano 28 Sierpnia 2017 Już wzięty. [/quotBrałeś może z Galerii Bałtyckiej ten przeceniony w Kruku? 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 290 #3958 Napisano 29 Sierpnia 2017 Tym razem taki Breitling. Jakoś nigdy do mnie nie przemawiał. Tak nadziubdziane na tarczy. Jakoś nigdy nie. Ale na ręce... zrozumiałem czemu to taki fajny zegarek 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #3959 Napisano 30 Sierpnia 2017 Breitlingi bardzo zyskują przy kontakcie nadgarstkowym. Nagle wszystko nabiera sensu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 290 #3960 Napisano 30 Sierpnia 2017 I tu właśnie tak było. Chcąc niechcąc, zacząłem drążyć te bardziej budżetowe modele vintage i obecnie taki zaczyna się uśmiechać gdzieś wgłąb 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3961 Napisano 30 Sierpnia 2017 Mam podobne odczucia, w nowych Breitlingach na tarczy dzieje się zbyt wiele, natomiast "stare" są spokojniejsze. Widać to bardzo dobrze w zegarkach pokazywanych przez Wasyla. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #3962 Napisano 1 Września 2017 Brałbym wersję na bransolecie - tylko po to by mieć, a i tak wrzuciłbym na pasek. Na którym, IMO wygląda lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #3963 Napisano 1 Września 2017 Też bym wziął na bransolecie, na pasek zawsze możesz zmienić. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #3964 Napisano 2 Września 2017 Zdecydowanie lepiej mu na pasku. Był może BBS? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #3965 Napisano 2 Września 2017 Był. Ale w innym sklepie, po zamknięciu i na pasku. Fajny. Nosiłbym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stosiek 40 #3966 Napisano 7 Września 2017 Już wzięty. [/quotBrałeś może z Galerii Bałtyckiej ten przeceniony w Kruku? Przepraszam, dopiero zauważyłem.Brałem u Terpiłowskich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71690 #3967 Napisano 9 Września 2017 Przymierzał kolega, nie ja. Kolega nie jest wielkim pasjonatem zegarków. Ale w końcu kupił jeden z tych na fotkach poniżej. Jak myślicie, który? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 290 #3968 Napisano 9 Września 2017 Longines? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11987 #3969 Napisano 9 Września 2017 Ja dziś korzystając, że jestem w ojczyźnie Panerai, poprzymierzałemm sobie kilka modeli w Hausmann-Co: PAM372 - wielki ale pięknyPAM560 - byłby idealny gdyby była z sandwich'owa tarczaPAM104 - idealny rozmiar, sekundnik, data lupką, tylko brak sandwich'a. Dochodzę do wniosku, że już chyba jestem gotowy na PAM'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #3970 Napisano 9 Września 2017 (edytowane) No to jak już tam jesteś no to... do dzieła Edytowane 9 Września 2017 przez ptakug 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71690 #3971 Napisano 9 Września 2017 Longines?And the winner is... Jan M. Krawczyk! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11987 #3972 Napisano 9 Września 2017 (edytowane) W tym roku raczej nie dam radę zakupić nic włoskiego (chyba, że Meccaniche Veneziane ) Już na początku roku praktycznie wykorzystałem limit na zegarki Poza tym Włosi nie są chętni do dawania rabatów. Np PAM372 na metce miał 8800€, po rozmowach udało się zejść do 8000€ a na koniec na 7900€. Ja rozumiem, że sklep musi zarobić, ale różnica w cenie względem Chrono24 wynosi lekko licząc 1500€ Druga sprawa to, że nie każdy wie może gdzie szukać w internecie. W trakcie przymierzania PAM'ów przyszła para z dziećmi i kupiła dwa Rolexy w 10minut Edytowane 9 Września 2017 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 290 #3973 Napisano 10 Września 2017 Bardzo przyjemny ten Flagship, dobrego wyboru kolega dokonał. A w kwestii zakupu Rolexów. Cóż. Kluczowe jest to, że byli z dziećmi. I tak sporo czasu im to zajęło 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71690 #3974 Napisano 10 Września 2017 (edytowane) Dzieci mogły mieć pewien wpływ , ale kluczowa sprawa jest wydaje się być nieco innego charakteru (uwaga, to może niektórych zaboleć ). Jeżeli ktoś nie musi latami odkładać na Rolexa, to nie będzie spędzał tygodni na szukaniu okazji w internecie. Co do Flagshipa, kolega zastanawiał się bardzo długo na Frederique Constant, ja od początku namawiałem go, żeby na swoją chudą łapinkę wziął Longinesa (zwłaszcza, że on prawie codziennie chodzi w eleganckich marynarkach i koszulach pod krawatem) - no i w końcu go łyknął. Edytowane 10 Września 2017 przez Master Yoda 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11987 #3975 Napisano 10 Września 2017 Dzieci mogły mieć pewien wpływ , ale kluczowa sprawa jest wydaje się być nieco innego charakteru (uwaga, to może niektórych zaboleć ). Jeżeli ktoś nie musi latami odkładać na Rolexa, to nie będzie spędzał tygodni na szukaniu okazji w internecie. Co do Flagshipa, kolega zastanawiał się bardzo długo na Frederique Constant, ja od początku namawiałem go, żeby na swoją chudą łapinkę wziął Longinesa (zwłaszcza, że on prawie codziennie chodzi w eleganckich marynarkach i koszulach pod krawatem) - no i w końcu go łyknął.Co do Longines'a to moim zdaniem świetny wybór Chodź nigdy na żywo nie widziałem Polpory. Jeśli chodzi o kupowanie zegarków za cenę z metki to na pewno są tacy, którym nie przejdzie przez gardło słowo "discount", ale z tego co zauważyłem, to ludzie majętni raczej właśnie znają wartość pieniądza i dla nich różnica w zakupie 1000€ jest ważna pomimo że wyjdzie z salonu i wsiądzie do "Lambo". Druga sprawa to to, że na codzień przebywam wśród Holendrów i uważam, że te wszystkie kawały o skąpych Szkotach, powinni zmienić na skąpych Holendrów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach