Gość fidelio #4351 Napisano 30 Października 2018 Wygląda bardzo dobrze.No u mnie nie może być inaczej :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1816 #4352 Napisano 30 Października 2018 Tak się wczoraj nadreptałem, że zapomniałem wspomnieć, iż przymierzałem również Hanharty. A zegarki to rzadko spotykane i ciekawe. Szkoda tylko, że aż tyle sobie za nie winszują.Na zdjęciu poniżej przymiarka bardzo fajnego Pioneer MKI na Valjoux7750.Bardziej podoba mi się Tachytele ale nie mieli na stanie więc wrzucam zdjęcie z netu.Przymierzalem również ciekawego Racemastera (45mm i długie uszy- jednak ciut za duży) oraz Primusa Desery Pilot. Moje zdjęcia jednak były tak fatalne, że skasowałem je i wstawiam dwa z sieci. Ale oddają one dość dobrze wygląd na żywo. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8970 #4353 Napisano 30 Października 2018 Ja dzisiaj tak: Zaskoczył mnie Glashutte, są to naprawdę ciekawe zegarki, choć na nadgarstku leżał średnio (wydawał mi się dosyć gruby). Muszę go jeszcze raz przymierzyć. Niemniej bardzo mi się spodobał i jestem nim poważnie zainteresowany. Do tego cena niezła. Za to Patek znowu droższy - niesamowite. Przynajmniej dobre to, że 2 Calatravy mieli na stanie w sklepie. BTW, z Aquanautami sytuacja taka sama jak z Nautilusami, czyli są ale ich nie ma :-). Po dłuższej rozmowie sprzedawczyni powiedziała, że jak ktoś jest "dobrym" klientem, który już u nich kupował (nie wiem tylko od jakiej sumy tak kogoś określają), no to wtedy może i by nawet Nautilusa znaleźli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69903 #4354 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Te GO chyba trochę za duże na Twój nadgarstek:) Wysłane z mojego S9 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Października 2018 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8970 #4355 Napisano 30 Października 2018 Te GO chyba trochę za duże na Twój nadgarstek:) Wysłane z mojego S9 przy użyciu Tapatalka To jest 40mm. Wszystkie zegarki jakie teraz mam są 38-42mm, więc jest ok. Może to wina zdjęcia. Miałem wrażenie że jest dość gruby. Muszę iść jeszcze raz przymierzyć, bo siedzi mi ten czasomierz cały czas w głowie. Zresztą, wiele modeli Glashute mi się bardzo spodobało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69903 #4356 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) To jest 40mm. Wszystkie zegarki jakie teraz mam są 38-42mm, więc jest ok. Może to wina zdjęcia. Miałem wrażenie że jest dość gruby. Muszę iść jeszcze raz przymierzyć, bo siedzi mi ten czasomierz cały czas w głowie. Zresztą, wiele modeli Glashute mi się bardzo spodobało.Gdzie te GO mierzyłeś? Czy był tam również nowy GO Senator Excellence z samą sekundą ten ze zdjęcia poniżej? Wysłane z mojego S9 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Października 2018 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8970 #4357 Napisano 30 Października 2018 Mediolan, Tak, wydaje mi się że ten model o który pytasz też był w salonie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69903 #4358 Napisano 30 Października 2018 Mediolan, Tak, wydaje mi się że ten model o który pytasz też był w salonie.Dzięki za info. W tym roku już tam nie pojadę... Wysłane z mojego S9 przy użyciu Tapatalka 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8970 #4359 Napisano 30 Października 2018 Mają spory wybór Glashute z dostępnością od ręki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #4360 Napisano 30 Października 2018 Wpadła mi na rękę dziś nowa smpc. Sam nie wiem. Źle nie jest, ta srebrna chyba najciekawsza kolorystycznie i dobrze wygląda, ale chyba troszkę za bardzo po oczach daje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robol1 248 #4361 Napisano 30 Października 2018 Ja dzisiaj tak: m6OP1+csSJmcCvdpLdN51A.jpg XhelSbEKRleble7dGB52MQ.jpg IoLvZU82TwG8vc%i30wrXw.jpg AQGskH+5Rk6tnRfU1VBbdw.jpg q5wdWYaLRRK4xXOwL1byJQ.jpg ndL0IteFSNyHIQBF3h7gow.jpg Zaskoczył mnie Glashutte, są to naprawdę ciekawe zegarki, choć na nadgarstku leżał średnio (wydawał mi się dosyć gruby). Muszę go jeszcze raz przymierzyć. Niemniej bardzo mi się spodobał i jestem nim poważnie zainteresowany. Do tego cena niezła. zR0EAw65SP+gXKiAgtymlw.jpg x4bvNaEmSySXp7Hv0EMH%A.jpg Za to Patek znowu droższy - niesamowite. Przynajmniej dobre to, że 2 Calatravy mieli na stanie w sklepie. BTW, z Aquanautami sytuacja taka sama jak z Nautilusami, czyli są ale ich nie ma :-). Po dłuższej rozmowie sprzedawczyni powiedziała, że jak ktoś jest "dobrym" klientem, który już u nich kupował (nie wiem tylko od jakiej sumy tak kogoś określają), no to wtedy może i by nawet Nautilusa znaleźli. a co w tych Patkach takiego fajnego?Glasshute wydaja sie tandetne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6606 #4362 Napisano 30 Października 2018 Nie karmić trola vel Robola... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robol1 248 #4363 Napisano 30 Października 2018 kogo nazywasz trolem?wyrazilem swoja opinie ze za takie pieniadze przynajmniej NIE sa ładne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8970 #4364 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Diesle są fajne. I niedrogie. Edytowane 30 Października 2018 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RysiekOchodzki 1876 #4365 Napisano 30 Października 2018 kogo nazywasz trolem?wyrazilem swoja opinie ze za takie pieniadze przynajmniej NIE sa ładne No to sobie nie kupuj i problem z głowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #4366 Napisano 31 Października 2018 Wpadłem dziś na chwilę do Apartu i przymierzyłem tego IWC: https://www.iwc.com/en/watch-collections/pilot-watches/iw327017-pilot_s-watch-mark-xviii.html Zdjęcia nie robiłem, ale bardzo pozytywnie go odebrałem. Abstrahując od ceny (chyba 21200 na metce) jakie są opinie o tym Marku?Mam na myśli ile w nim „prawdziwego” Marka? 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25786 #4367 Napisano 31 Października 2018 Wpadłem dziś na chwilę do Apartu i przymierzyłem tego IWC: Abstrahując od ceny (chyba 21200 na metce) jakie są opinie o tym Marku?Mam na myśli ile w nim „prawdziwego” Marka?Imo.. 0%. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #4368 Napisano 31 Października 2018 Imo.. 0%.Filip, pytanie, trochę z innej beczki. W których zegarkach jest 100% ich nazwijmy to "korzeni"... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 84168 #4369 Napisano 31 Października 2018 Filip, pytanie, trochę z innej beczki. W których zegarkach jest 100% ich nazwijmy to "korzeni"...Moonwatch. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1816 #4370 Napisano 31 Października 2018 Filip, pytanie, trochę z innej beczki. W których zegarkach jest 100% ich nazwijmy to "korzeni"...Vulcain Nautical. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25786 #4371 Napisano 31 Października 2018 Filip, pytanie, trochę z innej beczki. W których zegarkach jest 100% ich nazwijmy to "korzeni"...W wielu, ale na pewno nie czymś co jest połączeniem b-uhra czy marka z białą tarczą 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #4372 Napisano 31 Października 2018 Imo.. 0%. Nie przesadzaj, ze 2-3% są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 438 #4373 Napisano 31 Października 2018 Znajdź 10 różnic. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4773 #4374 Napisano 1 Listopada 2018 Dzięki za odpowiedzi - szybko i konkretnie 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3563 #4375 Napisano 2 Listopada 2018 Coraz bardziej mi się Moon podoba... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach