Jakub Mróz 16 #2151 Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Dla mnie Inge to głównie bransoleta, bo koperta AP RO bije jednak na głowę tą od Inge. Inge 322701 ma zabójczą bransoletę i zabójczą tarczę. Ten nowy Inge już nie może popisać się równie piękną tarczą. Fakt, że minusem 322701 jest nie do końca in-house'owy mechanizm i większa koperta, ale moim zdaniem, to jeden z fajniejszych sportowych IWC i sportowych zegarków w ogóle. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Jakub Mróz 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #2152 Napisano 29 Stycznia 2015 Panowie co wy z tą neśmiałością w kwestii robienia zdjęć. Mój schemat jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ( no może raz). Najpierw zauroczenie renderem czy innym reklamowym trickiem ( ewentualnie może być zdjęcie Karola - to komplement ) - później równolegle szukam informacji i real photo w necie i robię test nadgarstkowy obowiązkowo dokumentowany zdjęciami. Wielokrotnie dzięki rozmyślaniu w domu nt jak zegar wygląda na moim nadgarstku na zdjęciach nie kupiłem zegarków które świetnie wyglądały w necie. ( min współczesny SUB, wspomniany tu nowy Inżynier na ETA czy ultrathiny JLC ) . I odwrotnie - trudno mi się rozstać z zegarkami które mam bo to przemyślane i przepatrzone decyzje. W d...e mam co sobie myślą sprzedawcy i klienci luksusowego salonu bo to ja mam być zadowolony wydając takie pieniądze. Tu pomyłki bywają bardzo kosztowne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2153 Napisano 29 Stycznia 2015 Na szczęście u mnie nie chodzi o nieśmiałość, ja po prostu tracę głową gdy przymierzam zegarki,i dopiero w samochodzie przypominam sobie że miałem zrobić zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7279 #2154 Napisano 30 Stycznia 2015 ok Panowie, macie rację - jak się zastanowiłem to... nie robię zdjęć bo mam blisko do salonu jednego drugiego i wolę przymierzyć na żywo i zapamiętać ten obraz w glowie. Nie kupuję zegarków jak świerze bułeczki - codziennie, wiem na co sobie mogę pozwolić i... jak zachodzi taka potrzeba to zakupuję Zdjęcia bardziej jak coś robię w zaciszu domowym, w sklepie i tak bym nie uchwycił wyjatkowości poszczególnych modeli :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 651 #2155 Napisano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Odnosnie Inge 40mm, to bransoleta i koperta sa przeswietne, zreszta caly zegar bardzo mi sie podoba. Do tego idealny rozmiar, bardzo wygodnie sie nosi. Chyba najwygodniejszy zegar jaki mialem. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85692 #2156 Napisano 3 Lutego 2015 Poszedłem z żoną po jakąś bransoletkę na prezent a udało mi się przymierzyć http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-jz1061-57e-jz1060-50e-promaster-sky-world-time-chronograph-ana-digi-pilots-watch Koperta świetna, wykonanie również. Fajna tarcza ze słoneczkiem, może za dużo się tylko dzieję na niej Bransoleta taka sobie bardzo delikatna i za mocno błyszcząca. Cena ponad 1,3 k. Drugi dużo ciekawszy Nie mogę znaleźć modelu ale może IKS pomoże ?? Czarna tarcza i w stali. IMO zajebi... Cena ponad 1,3k ale leżał jak przyklejony. Nie wiem jaki to rozmiar ale garnitura świetna. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #2157 Napisano 3 Lutego 2015 Super wyprofilowane uszy u Orienta, nie dziwie sie że dobrze leżał. Lubie takie. A ja dziś przy okazji zamierzyłem GW-M5610 i przeszla mi na niego ochota...no chyba że za odpowiednią kwote. Jak dla mnie za nowy dałbym nie wiecej niż 300 pln. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stalowy 645 #2158 Napisano 3 Lutego 2015 Model z czarną tarczą to FFM03004B0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85692 #2159 Napisano 3 Lutego 2015 stalowy dzięki. Już koledzy pomogli. Świetny jest ten Orient. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #2160 Napisano 4 Lutego 2015 Przez lata to był zegarek który uważałem za najładniejszy w kolekcji Sinn. Niestety test nadgarstkowy dyskwalifikuje go Z drugiej strony na żywo swietnie sie prezentuje i leży perfekcyjnie ten model 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7279 #2161 Napisano 4 Lutego 2015 a co ci nie leży w tym pierwszym modelu SINNa? wg mnie jest ok :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1163 #2162 Napisano 4 Lutego 2015 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #2163 Napisano 5 Lutego 2015 a co ci nie leży w tym pierwszym modelu SINNa? wg mnie jest ok :]Mam wrażenie jakbym założył pasek do gazomierza....Jakoś nie podpasował mi zupełnie. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W1_PAPA 0 #2164 Napisano 5 Lutego 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7279 #2165 Napisano 5 Lutego 2015 Mam wrażenie jakbym założył pasek do gazomierza....Jakoś nie podpasował mi zupełnie.i to go dyskwalifikuje... zmień w nim pasek :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 27 #2166 Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) Czar prysl Bylem lekko napalony na niebieski master model ale te uszy stercza jakbym mial reke 15latka. PO lezy idealnie a ten nie. Chyba zmienie cele Edytowane 6 Lutego 2015 przez stateless 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #2167 Napisano 6 Lutego 2015 Niestety, model świetny ale grubość i profil uszu odbiera mu sporo uroku na nadgarstku. Sam byłem czarnym modelem zauroczony do przymiarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stateless 27 #2168 Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) Niestety, model świetny ale grubość i profil uszu odbiera mu sporo uroku na nadgarstku. Sam byłem czarnym modelem zauroczony do przymiarkiZegarek wydawal sie cienszy, moze dlatego ze nosze normalnie Planet Ocean. Jest bardzo lekki i bardzo przyjemny w dotyku. Kolorystycznie jest swietny i bylem pod wrazeniem wykonczenia. Co mi sie jednak nie spodobalo to jak czulem bransolete. Wydawala sie cienka i przez to tania. Myslalem tez ze to blizej do sandwich dial i z bardzo bliska widac ze luma nie jest zawsze nalozona idealnie w otworach. Zdziwilo mnie ze trzymali zegarek z wyciagnieta koronka no ale nie kupowalem to nie moje zmartwienie Edytowane 6 Lutego 2015 przez stateless 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #2169 Napisano 6 Lutego 2015 Ja dzisiaj byłem zobaczyć na żywo BBB, BB jednak bardziej do mnie przemawia W Danii podwyżek jeszcze nie było ale miła pani powiedziała, że na dniach się to zmieni. 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2170 Napisano 6 Lutego 2015 Jak dla mnie największym problemem tego zegarka jest brak daty i zbyt duża powierzchnia polerowanych elementów bransolety.Wprawdzie w GMT Master także mam polerkę,ale jednak jej powierzchnia jest procentowo mniejsza w stosunku do powierzchni satynowanych.Grubość jest dla mnie akceptowalna. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #2171 Napisano 7 Lutego 2015 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNowy?Skad te rysy na bezelu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #2172 Napisano 8 Lutego 2015 Na nowych zegarkach jest coś takiego jak folia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #2173 Napisano 8 Lutego 2015 Na nowych zegarkach jest coś takiego jak folia Wydaje mi sie że folia jest tylko na szkiełku,na bezelu nie daje sie folii,ale mogę sie mylic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #2174 Napisano 8 Lutego 2015 Jak dla mnie największym problemem tego zegarka jest brak daty i zbyt duża powierzchnia polerowanych elementów bransolety.Wprawdzie w GMT Master także mam polerkę,ale jednak jej powierzchnia jest procentowo mniejsza w stosunku do powierzchni satynowanych.Grubość jest dla mnie akceptowalna. Nie pomyliło Ci się coś? Przecież bransoleta w Tudorze Black Bay jest cała szczotkowana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #2175 Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Wydaję mi się, że mikolaj78 pisał o Omedze 300, tylko się posty pomieszały... Edytowane 8 Lutego 2015 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach