Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam. https://www.thehut.com/boots-clothing/men/footwear/timberland-men-s-6-inch-premium-boots-dark-olive-waterbuck-nb/11278745.html dokładnie te.

Szczerze mówiąc nie kojarzę takiego efektu. Albo go nie mam, albo jest tak nie zauważalny, że nie zwracam uwagi. But bardzo wygodny. Nawet po 8 godzinach w biurze stopy nie są zmęczone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie - mam takie pytanie o Timberlandy Premium 6inch - robie juz ktoras przymiarke i mam wrazenie, ze stopa lata mi w nim na boki (przod). Nie mozna ich mocniej zwiazac z przodu a skarpeta rowniez nie byla z tych cienkich. Nie ma mozliwosci zwrotu a cena rowniez nie jest zbyt niska a bez dluzszego pochodzenia to moze byc loteria. Czy ktos z Was moze sie spotkal z podobnym spostrzezeniem luz nosi i pomimo tego wszystko jest wygodne?

6inch to specyficzny model, który ma zawyżoną rozmiarówkę i to mocno. Ja w Timberland noszę rozmiar 47,5 a w tym modelu muszę zejść do 46. Taki ich urok. Co do noszenia, to też miałem tak jak ty, tzn za duży rozmiar (stąd wiem, że muszę brać rozmiar w dół ;) ) i niestety trzeba się do tego przyzwyczaić. Cała konstrukcja buta uniemożliwia ich ciasnego wiązania, bo gdy to zrobisz, to mocno mocno uciskają piszczel. Jak już się je rozchodzi, to są wygodne. Ale zaznaczam, że trochę to będzie trwać. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki - tak - zauwazylem z ta rozmiarowka, ale z tym "luzem" troche inaczej niz z rozchodzeniem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu się rozchodzi, tu się dopasuje, tam się dognie, a siam stopa dociśnie i będą w miarę wygodne. Ale zaznaczam, że to nie jest wygodny model. :P Ale i tak je uwielbiam. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Oraw

Świetne buty, polecam Cheaneya

Witam. Czy mógłbyś powiedzieć w jaki sposób kupiłeś buty od Cheaneya?

Chodzi mi o np. przelew, czy jakiś inny sposób.

No i jak z wysyłką było?

Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Oraw

Karta , buty były w ciągu kilku dni.

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e45d99fa247074d681fca2fb51cd499a.jpg

Wczorajszy nabytek.

Wielki szacunek dla mojej małżonki i pana Patryka (CH Poznań) za cierpliwość. Po ponad półtorej godziny przymiarek, padło na model Heston.

Wysłane z iPhone

"Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi ciężko idzie rozchodzenie Loake Ledbury, strasznie sztywne przy chodzeniu, chyba odłożę sprawę do wiosny.

post-74919-0-16655300-1514741252.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi ciężko idzie rozchodzenie Loake Ledbury, strasznie sztywne przy chodzeniu, chyba odłożę sprawę do wiosny.

Oddaj do szewca albo kup w CCC takie prawidła na sprężynach.

One mi rozepchały przyciasne brogsy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sprawiłem sobie za 150pln zamszowe Norvegery bo Broguesy już mi spowszedniały. Skóra z każdej strony, podeszwa gumowa co uważam za plus. Za tą cenę nawet w TKMAX lepszego buta nie dostaniesz.

13090368_30_D5.jpg?ts=1496767309423

Edytowane przez b_easy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sprawiłem sobie za 150pln zamszowe Norvegery bo Broguesy już mi spowszedniały. Skóra z każdej strony, podeszwa gumowa co uważam za plus. Za tą cenę nawet w TKMAX lepszego buta nie dostaniesz.

Jesteś pewien? :)

Ja kilka lat temu w TK za mniejsze pieniądze kupiłem loafery Barkera szyte metodą goodyear welted. Z TK nigdy nic nie wiadomo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pewien. Rozmiarów popularnych bez wad ukrytych nie znajdziesz w takich cenach. No chyba że design nie trafiony, co u Barkera nie jest czymś dziwnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pewien. Rozmiarów popularnych bez wad ukrytych nie znajdziesz w takich cenach. No chyba że design nie trafiony, co u Barkera nie jest czymś dziwnym.

Znajdzie i to nie tylko w tańszych butach jak Barker. Sam mam Edwardy Greeny, miałem też John Lobb, obie pary z Tk, pierwszy gatunek, nie seconds, za 1/4 ceny. W tym samym czasie pojawiły się też crockett jones po kilkaset złotych ale na te już się nie załapałem.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Design jak najbardziej trafiony i gatunek pierwszy - rozmiar 45 albo 46 czyli nic nienormalnego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdzie i to nie tylko w tańszych butach jak Barker. Sam mam Edwardy Greeny, miałem też John Lobb, obie pary z Tk, pierwszy gatunek, nie seconds, za 1/4 ceny. W tym samym czasie pojawiły się też crockett jones po kilkaset złotych ale na te już się nie załapałem.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Potwierdzam. Poniżej Chapman & Moore (najtańsze GYW) kupione wczoraj w TK w Czeladzi za ... 108 zł.

chm.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam rozmiar 43/44 I często widywalem ciekawe buty w dobrych cenach ale o rozmiarze 40 albo właśnie 46. W moim rozmiarze nigdy no chyba że miały jakieś wady.

Edytowane przez b_easy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak z rozmiarówką? Zawyżona zaniżona ? Edytowane przez marcines

pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dać znać po ok. miesiącu noszenia, jak się sprawdziły Lasockie. ;) Więc krótki raport - są w miarę wygodne, choć trochę sztywne (ale pewnie się "rozejdą"). Wizualnie ok. Żadnych defektów po "aż" :D miesiącu użytkowania w schemacie "aż" 1-2 razy w tygodniu. ;)

26231372_10156102269592052_3010574448701

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Miałem dać znać po ok. miesiącu noszenia, jak się sprawdziły Lasockie. ;) Więc krótki raport - są w miarę wygodne, choć trochę sztywne (ale pewnie się "rozejdą"). Wizualnie ok. Żadnych defektów po "aż" :D miesiącu użytkowania w schemacie "aż" 1-2 razy w tygodniu. ;)

A ja znowu ostatnio myślałem o CCC i chyba tym razem się tam pojawię  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Werchinio

Nie jestem butofobem, ale może kogoś zainteresuje te wyprzedaż:

https://www.cheaney.co.uk/sale-c85

Dzieki wielkie za informacje, skorzystalem. Kupilem Lancastery i poki co jestem bardzo zadowolony:-)cheaney-lancaster-ii-r-military-style-an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy są tu użytkownicy popularnych zimowych timberlandów? Wy****** na to 'cudo' 980zł zaimpregnowałem ich psikaczem, pierwsze wyjście w góry bez deszczu tylko chodzenie po szlaku w niegłębokim śniegu (do 5cm) i bam... przemokły

jakoś bardzo wygodne też nie są

jak mi nie uwzględnią reklamacji to nie wiem co z tym badziewiem zrobić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Camper są przeceny. Dodatkowo na drugą parę jeszcze 25% upustu od przeceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi