Bartosz 86 45 #3926 Napisano 29 Marca 2018 Zamiast glanów polecam buty Corocoran 1525. made in USA. made in USA a wyglądają na designed in kalwaria... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #3927 Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Półformalne ręcznie patynowane oxfordy half brogues w kolorze wine/shadow od Carlos Santos . Edytowane 29 Marca 2018 przez Drake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tbn #3928 Napisano 29 Marca 2018 Bardzo ładne. Poprawnie to chyba quarter brogue. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #3929 Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Fajne . Mam monki CS i jestem z nich bardzo zadowolony . Gdzie brałeś , w klasycznebuty? Edytowane 29 Marca 2018 przez proki1971 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #3930 Napisano 29 Marca 2018 Fajne . Mam monki CS i jestem z nich bardzo zadowolony . Gdzie brałeś , w klasycznebuty? Tak , klasycznebuty.pl . Szukałem eleganckich butów do garnituru ale z możliwością wykorzystania ich także do mniej formalnych ubiorów . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3931 Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Ładne kopyto i piękne buty. Edytowane 29 Marca 2018 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d.m. 46 #3932 Napisano 29 Marca 2018 Szukam czarnych Oxfordów, które nie zrujnują kieszeni i można je gdzieś przymierzyć. Polecicie coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3805 #3933 Napisano 29 Marca 2018 Szukam czarnych Oxfordów, które nie zrujnują kieszeni i można je gdzieś przymierzyć. Polecicie coś? przeczytaj co napisałeś i zastanów się jak byś sobie sam odpowiedział... zrujnowanie kieszeni dla każdego oznacza co innego, dla jednego to 200 zł dla drugiego dopiero 1200,gdzieś - to już pojęcie abstrakcyjne w tym przypadku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #3934 Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Przyszły Grindersy, na szczęście okazały się za małe. Będę miał jasny i klarowny powód by je zwrócić. Popatrzcie tylko na ten ścieg, nierówny i niedociągnięty, to po co on jest? No chyba, że my zegarkomaniacy mamy skrzywione poczucie estetyki, i ścieg to ścieg, ale nie wydaje mi się. Skoro dają kontrastową nić, to powinien być idealny. No szkoda trochę, kolega wcześniej pisząc o jakości chyba miał rację. Widać pewnie chińskie małe rączki nie mają tyle sił by taki ścieg dobrze dociągnąć, lub rodowici angole z Ahmedem w nazwisku mają w du..ie jak zrobią bo z powodu poprawności politycznej i tak nie można ich zwolnić. Edytowane 30 Marca 2018 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1183 #3935 Napisano 30 Marca 2018 Rzeczywiście lipa. Miałem kiedyś Martensy...z 4 lata w nich latałem...lato/zima Takie czasy były Jakość świetna, tylko teraz chyba bez blachy robią, także też trochę słabo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Werchinio #3936 Napisano 30 Marca 2018 Rzeczywiście lipa. Miałem kiedyś Martensy...z 4 lata w nich latałem...lato/zima Takie czasy były Jakość świetna, tylko teraz chyba bez blachy robią, także też trochę słabo Robia, robia:-) Ale w linii Industrial.http://www.drmartens.com/uk/p/industrial-boots-fine-haircell-icon-7b10-ssf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #3937 Napisano 31 Marca 2018 Te z linka widać robią robotę. Dozbieram sobie jednak i kupie czarne wysokie Lowa. 8 stówek, trochę drogo no ale cóż. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1183 #3938 Napisano 31 Marca 2018 Robia, robia:-) Ale w linii Industrial.http://www.drmartens.com/uk/p/industrial-boots-fine-haircell-icon-7b10-ssf O, nie wiedziałem albiNOS 01 bierz Martensy, na zachętę...piosenka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #3939 Napisano 1 Kwietnia 2018 Zobacz jeszcze Solovair - firma produkowała była podwykonawcą dla Martensa w latach świetności, obecnie pod własną marką "Solovair" produkuje w Anglii na tych samych maszynach co kiedyś dla DM. https://www.youtube.com/watch?v=Wq6dLFj18_E 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1931 #3940 Napisano 3 Kwietnia 2018 Poluje na jakieś wygodne casualy. Miałem kupić New Balance 996, ale zacząłem się zastanawiać. Może polecicie coś innego? Jakieś fajne sneakersy od Adidasa, a może po prostu w ogóle całkiem inne buty spoza marek stricte kojarzących się ze sportem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3941 Napisano 4 Kwietnia 2018 Poluje na jakieś wygodne casualy. Miałem kupić New Balance 996, ale zacząłem się zastanawiać. Może polecicie coś innego? Jakieś fajne sneakersy od Adidasa, a może po prostu w ogóle całkiem inne buty spoza marek stricte kojarzących się ze sportem?Wczoraj przeleciłem sneakersy na eobuwie.Nie znalazłem nic.Żałuję że w uniegłym roku nie kupiłem jeszcze drugiego modelu z NB yard pack bo w tym roku NB nie ma nic ładnego.Na stronie Wojas znalazłem w miarę buty w stylu NB całe ze skóry w kolorze granatowym ale nie wiem czy nie będzie mi za gorąco.Badura w tym roku nic ciekawego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #3942 Napisano 5 Kwietnia 2018 Casual i NB996?Przecież to typowe sportowe buty, a nie casual....... ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3943 Napisano 5 Kwietnia 2018 Casual i NB996?Przecież to typowe sportowe buty, a nie casual....... ?Widziałem te NB w zestawieniu z garniturem...Słabo ale kto zabroni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1931 #3944 Napisano 9 Kwietnia 2018 Nie no bez jaj, jaki garnitur. Trochę źle się wyraziłem, chodzi o buty do codziennego użytku Stąd ta sugestia o NB. Ale gdyby się trafiły jakieś inne w bardziej eleganckiej odsłonie to też bym nie pogardził 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #3945 Napisano 9 Kwietnia 2018 Bexley ma ciekawą edycję casualowych butów w stylu NB.Sam jeden z modeli bym kupił ale mam podobne.Na stronie Domodi można przeglądać po sneakersach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Navy 61 #3946 Napisano 9 Kwietnia 2018 Warto sprawdzić Geox Nebula.Dość duży wybór kolorów, skóra i jakość wykonania OK, bardzo wygodne no i wentylacja "respira" rzeczywiście działa (sprawdzone!). 0 What we do in life, echoes in eternity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #3947 Napisano 9 Kwietnia 2018 Takie zwykłe do chodzenia i do wszystkiego (oprócz stroju oficjalnego) to Reebok Club C 85 polecam. Jest wersja męska i damska. Ja mam białe damskie oczywiście Bez problemu je czyszczę. Bardzo wygodne, nie załamują się czy nie marszczą. Kupiłam w zeszłym roku, ale nadal jest ta kolekcja w sprzedaży i już przymierzam się do drugiej pary z tej serii, ale tym razem z wykończeniem zamszowym. Białe mam skórzane, gładkie. Moim zdaniem w ostatnich 2-3 latach RBK ma buty lepszej jakości niż Adidas. Mam kilka par i jednych i drugich, i albo trafiłam na gorsze linie od Adidasa, albo nie wiem, ale widać różnicę. Nie wiem też jak Nike, Puma czy NB, bo od nich nie mam ani jednej pary. A tak w ogóle to chciałam wspomnieć, że kupione przez mnie zeszłej jesieni Caterpillary Colorado spisały się świetnie. Nawet jak biegałam w wysokim śniegu czy specjalnie po kałużach chodziłam nic im się nie stało. Wystarczyła wełniana skarpeta i było mi ciepło. Także jestem naprawdę zadowolona, że je kupiłam Teraz muszą ustąpić RBK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #3948 Napisano 10 Kwietnia 2018 Tyle, że Reebok to Adidas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Gump #3949 Napisano 10 Kwietnia 2018 Tyle, że Reebok to Adidas.Tak samo jak CIF to Domestos, bo są w grupie Unilever. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #3950 Napisano 10 Kwietnia 2018 Właściciel ten sam, marki inne. Osobiście widzę różnicę w jakości butów. I nie wiem z czego się to bierze, bo prawdopodobnie i tak tych samych materiałów czy linii produkcyjnych używają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach