Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast glanów polecam  buty  Corocoran  1525. made in USA.

made in USA a wyglądają na designed in kalwaria...  :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Półformalne ręcznie patynowane oxfordy half brogues w kolorze wine/shadow  od Carlos Santos . 

ka9Oz7.jpg

Edytowane przez Drake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tbn

Bardzo ładne. Poprawnie to chyba quarter brogue. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne . Mam monki CS i jestem z nich bardzo zadowolony . Gdzie brałeś , w klasycznebuty?

Edytowane przez proki1971

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne . Mam monki CS i jestem z nich bardzo zadowolony . Gdzie brałeś , w klasycznebuty?

Tak , klasycznebuty.pl  . Szukałem eleganckich butów do garnituru ale z możliwością wykorzystania ich także do mniej  formalnych ubiorów .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładne kopyto i piękne buty.

Edytowane przez Remy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam czarnych Oxfordów, które nie zrujnują kieszeni i można je gdzieś przymierzyć. Polecicie coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam czarnych Oxfordów, które nie zrujnują kieszeni i można je gdzieś przymierzyć. Polecicie coś?

przeczytaj co napisałeś i zastanów się jak byś sobie sam odpowiedział...

zrujnowanie kieszeni dla każdego oznacza co innego, dla jednego to 200 zł dla drugiego dopiero 1200,

gdzieś - to już pojęcie abstrakcyjne w tym przypadku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszły Grindersy, na szczęście okazały się za małe. Będę miał jasny i klarowny powód by je zwrócić. Popatrzcie tylko na ten ścieg, nierówny i niedociągnięty, to po co on jest? No chyba, że my zegarkomaniacy mamy skrzywione poczucie estetyki, i ścieg to ścieg, ale nie wydaje mi się. Skoro dają kontrastową nić, to powinien być idealny. No szkoda trochę, kolega wcześniej pisząc o jakości chyba miał rację. Widać pewnie chińskie małe rączki nie mają tyle sił by taki ścieg dobrze dociągnąć, lub rodowici angole z Ahmedem w nazwisku mają w du..ie jak zrobią bo z powodu poprawności politycznej i tak nie można ich zwolnić.

post-70090-0-69118700-1522409729_thumb.jpg

post-70090-0-80509800-1522409747_thumb.jpg

Edytowane przez albiNOS 01

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście lipa. :wacko: 

Miałem kiedyś Martensy...z 4 lata w nich latałem...lato/zima :) Takie czasy były B)  Jakość świetna, tylko teraz chyba bez blachy robią, także też trochę słabo :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te z linka widać robią robotę. Dozbieram sobie jednak i kupie czarne wysokie Lowa. 8 stówek, trochę drogo no ale cóż.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz jeszcze Solovair - firma produkowała była podwykonawcą dla Martensa w latach świetności, obecnie pod własną marką "Solovair" produkuje w Anglii na tych samych maszynach co kiedyś dla DM.

https://www.youtube.com/watch?v=Wq6dLFj18_E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poluje na jakieś wygodne casualy. Miałem kupić New Balance 996, ale zacząłem się zastanawiać. Może polecicie coś innego? Jakieś fajne sneakersy od Adidasa, a może po prostu w ogóle całkiem inne buty spoza marek stricte kojarzących się ze sportem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poluje na jakieś wygodne casualy. Miałem kupić New Balance 996, ale zacząłem się zastanawiać. Może polecicie coś innego? Jakieś fajne sneakersy od Adidasa, a może po prostu w ogóle całkiem inne buty spoza marek stricte kojarzących się ze sportem?

Wczoraj przeleciłem sneakersy na eobuwie.

Nie znalazłem nic.

Żałuję że w uniegłym roku nie kupiłem jeszcze drugiego modelu z NB yard pack bo w tym roku NB nie ma nic ładnego.

Na stronie Wojas znalazłem w miarę buty w stylu NB całe ze skóry w kolorze granatowym ale nie wiem czy nie będzie mi za gorąco.

Badura w tym roku nic ciekawego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casual i NB996?

Przecież to typowe sportowe buty, a nie casual....... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casual i NB996?

Przecież to typowe sportowe buty, a nie casual....... ?

Widziałem te NB w zestawieniu z garniturem...

Słabo ale kto zabroni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no bez jaj, jaki garnitur. Trochę źle się wyraziłem, chodzi o buty do codziennego użytku :) Stąd ta sugestia o NB. Ale gdyby się trafiły jakieś inne w bardziej eleganckiej odsłonie to też bym nie pogardził :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bexley ma ciekawą edycję casualowych butów w stylu NB.

Sam jeden z modeli bym kupił ale mam podobne.

Na stronie Domodi można przeglądać po sneakersach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto sprawdzić Geox Nebula.

Dość duży wybór kolorów, skóra i jakość wykonania OK, bardzo wygodne no i wentylacja "respira" rzeczywiście działa (sprawdzone!).

What we do in life, echoes in eternity.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie zwykłe do chodzenia i do wszystkiego (oprócz stroju oficjalnego) to Reebok Club C 85 polecam. Jest wersja męska i damska. Ja mam białe damskie oczywiście :) Bez problemu je czyszczę. Bardzo wygodne, nie załamują się czy nie marszczą. Kupiłam w zeszłym roku, ale nadal jest ta kolekcja w sprzedaży i już przymierzam się do drugiej pary z tej serii, ale tym razem z wykończeniem zamszowym. Białe mam skórzane, gładkie.

Moim zdaniem w ostatnich 2-3 latach RBK ma buty lepszej jakości niż Adidas. Mam kilka par i jednych i drugich, i albo trafiłam na gorsze linie od Adidasa, albo nie wiem, ale widać różnicę. Nie wiem też jak Nike, Puma czy NB, bo od nich nie mam ani jednej pary.

A tak w ogóle to chciałam wspomnieć, że kupione przez mnie zeszłej jesieni Caterpillary Colorado spisały się świetnie. Nawet jak biegałam w wysokim śniegu czy specjalnie po kałużach chodziłam nic im się nie stało. Wystarczyła wełniana skarpeta i było mi ciepło. Także jestem naprawdę zadowolona, że je kupiłam ;) Teraz muszą ustąpić RBK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle, że Reebok to Adidas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gump

Tyle, że Reebok to Adidas.

Tak samo jak CIF to Domestos, bo są w grupie Unilever.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściciel ten sam, marki inne. Osobiście widzę różnicę w jakości butów. I nie wiem z czego się to bierze, bo prawdopodobnie i tak tych samych materiałów czy linii produkcyjnych używają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi