eye_lip 24656 #7151 Napisano 29 Października W dniu 28.10.2025 o 07:43, Marek2701 napisał(-a): Co to za buty? Trickers Stow 1 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek2701 49 #7152 Napisano 11 Listopada Ma ktoś z Was buty White`s boots? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #7153 Napisano 13 Listopada Kupował ktoś w https://sport2002.pl/ ? Opinie na Internecie nie zniechęcają, a wręcz przeciwnie, ale aż za pełna rozmiarówka rodzi pytania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5523 #7154 Napisano 13 Listopada Premiera za dwa dni, u mnie już dziś 😉 Air Jordan 1 Retro Low OG, w kolorystyce „Chicago”, która wraca po 9 latach. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miliarder 162 #7155 Napisano 15 Listopada Buty żony. Takie artefakty na zgięciach pojawiły się po kilku tygodniach użytkowania. Czy to wada skóry? Słaba jakość? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 495 #7156 Napisano Niedziela o 17:07 W dniu 15.11.2025 o 09:07, miliarder napisał(-a): Takie artefakty na zgięciach pojawiły się po kilku tygodniach użytkowania. Czy to wada skóry? Słaba jakość? niekoniecznie, ale to zalezy. te blundstone to jest suede czy waxed suede? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miliarder 162 #7157 Napisano Poniedziałek o 05:56 12 godzin temu, o.m.e.g.a napisał(-a): niekoniecznie, ale to zalezy. te blundstone to jest suede czy waxed suede? Samo suede. Szczotka miękka trochę pomaga, ale po kilku założeniach efekt znika… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 12067 #7158 Napisano Poniedziałek o 10:03 taka natura zamszu, na zgięciach pojawiają się takie zagniecenia . 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o.m.e.g.a 495 #7159 Napisano Środa o 18:40 Szczotka do zamszu, taka gumowa, i jechana. Mozna tez potrzymac czyste buty nad parą z czajnika i szczotką jeszcze raz. I koniecznie prawidła. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5061 #7160 Napisano Czwartek o 11:58 (edytowane) To są najlepsze buty sportowe nie-do-sportu jakie w życiu miałem. Do tego stopnia, że poluję na kolejne wersje kolorystyczne. Wpadł taki beż. Wygoda, dopasowanie do mojej specyficznej stopy, lekkość, wentylacja... Rewelacja. Edytowane 7 godzin temu przez Valygaar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5061 #7161 Napisano Czwartek o 12:14 (edytowane) dubel Edytowane Czwartek o 12:15 przez Valygaar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7735 #7162 Napisano Czwartek o 12:27 29 minut temu, Valygaar napisał(-a): To są najlepsze buty sportowe nie-do-sportu jakie w życiu miałem. Do tego stopnia, że poluję na kolejne wersje kolorystyczne. Wpadł taki beż. Wygoda, dopasowanie do mojej specyficznej stopy, lekkość, wentylacja... Rewelacja. Ważne, że tobie się podobają. 😂 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5061 #7163 Napisano Czwartek o 12:41 12 minut temu, machlo napisał(-a): Ważne, że tobie się podobają. 😂 O podobaniu się nie było słowa 😉 Ale próbuj dalej... 🐕🦺 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkoch 828 #7164 Napisano Czwartek o 12:46 Wszystkie te balenciagi wyglądają jakby je przysłał jakiś afrykański caritas... 🤣🤣🤣 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5061 #7165 Napisano Czwartek o 12:52 5 minut temu, mkoch napisał(-a): Wszystkie te balenciagi wyglądają jakby je przysłał jakiś afrykański caritas... 🤣🤣🤣 Dlaczego "jakby"? A myślisz, że skąd je mam? 🫣🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4606 #7166 Napisano Czwartek o 13:19 po miesiącu noszenia RW "ajronów" mogę potwierdzić że buty są wygodne po tygodniowym rozchodzeniu. Design - tu już kwestia gustu ( dla mnie ok); skóra przyjemna, miękka, łatwo się czyści i olejuje(?); podeszwa trzyma na wszystkich nawierzchniach, nie skrzypi , nie "jęczy. Dobry patent z ostatnimi haczykami do sznurowania ( można fajnie wyregulować "ścisk" buty na stopie a oddzielnie na wyższej części). Dobrze wydana kasa- jestem zadowlony 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4382 #7167 Napisano 8 godzin temu Nowe kondony miejskie, jak kto kiedyś tu stwierdzono Tym razem opcja zimowa, która niełatwa jak się siedzi w barefoot. Bliska odległość od podłoża i ceinkie podeszwy w zimie i deszczu totrudny element tego obuwia 😕 ale da się! VIVOBAREFOOT czyli najbardziej znana i najdroższa marka butów i ich flagowiec Tracker Forest. Hydrofobowy but trekkingowy 100% skóra i niesamowita wygoda w nierozchodzonych butach, niczym dopasowane stare kapcie...czyli esencja barefoot Wykonanie top na najwyższym poziomie, nie ma się do czego doczepić I cream dle dla cream czyli "zdrowa" i elastyczna podeszwa 2 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach