łowca 337 #4551 Napisano 25 Maja 2019 Wysokie są ok, gdzie Kupiłeś i za ile ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #4552 Napisano 25 Maja 2019 Miał ktoś z Was do czynienia (nosił) słynne Timberlandy 6 inch premium?https://e-timberland.pl/premium-6/plec-meskie Pojawiają czasem fajne promki bo nie jest sezon na nie, natomiast tak czy inaczej na zimę będę musiał coś kupić ale zastanawiam się jak to jest z tą niby legendą. Będę wdzięczny za informacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 342 #4553 Napisano 25 Maja 2019 Butybojowe.pl Nie biegam w nich ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4554 Napisano 1 Czerwca 2019 Ja mam premium 6tki już jakieś kilka lat i mogę polecić. Nic mi się z nimi nie dzieje, myślałem nawet czy nie kupić w tym roku w innym kolorze. Przymierz tylko zanim kupisz, bo z rozmiarówka różnie bywa zależy do czego się odnieść. Do tego buty są dość szerokie przez co jest wygodnie , ale ja przy moim rozmiarze w niektórych samochodach miałem problem bo pedał hamulca był zbyt blisko gazu. Mnie dzisiaj wpadły kolejne am1 https://images.app.goo.gl/m2v4RAnC1dnvqGkw6 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4555 Napisano 1 Czerwca 2019 Ot Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4556 Napisano 2 Czerwca 2019 Converse Modern w TKMaxx za 90 zł Bardzo lekkie i wyglądają na praktyczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4557 Napisano 2 Czerwca 2019 Jak ja bylem w tk-maxx to mieli tylko takie tomsy https://www.zalando.pl/toms-alpargata-polbuty-wsuwane-burnt-orange-to312c023-h11.html 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4558 Napisano 2 Czerwca 2019 Dokładnie tak widzę ofertę tkmaxx Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Runior 2 #4559 Napisano 7 Czerwca 2019 Pierwszy właściciel nie trafił z rozmiarem, więc pomogłem mu pozbyć się problemu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 90 #4560 Napisano 7 Czerwca 2019 (edytowane) A ja skusiłem się na promocję TH na penny loafers . Cena poniżej 350 zł jest w rozsądna za ten produkt . Edytowane 7 Czerwca 2019 przez Drake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #4561 Napisano 7 Czerwca 2019 To Tag Heuer robi buty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #4562 Napisano 8 Czerwca 2019 Niestety gumowa podeszwa. Sam mam i widzę różnice w porównaniu do skórzanej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4563 Napisano 9 Czerwca 2019 Guma jest ok, gorzej jak materiałem jest plastik czy coś plastikopodobne Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4564 Napisano 9 Czerwca 2019 Gumowa sporo wygodniejsza od skórzanej. Wiem, wiem oddychanie. Szczególnie przez fachowo zaimpregnowaną.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4565 Napisano 9 Czerwca 2019 Mam 3 pary obuwia na skórzanej podeszwie i przyznaje ze to fajne obuwie jak się w nim siedzi albo założy na kilka chwil. Do chodzenia, zwłaszcza kilka godzin to koszmar. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #4566 Napisano 9 Czerwca 2019 Wczoraj nabyłem z ciekawości na nadchodzące upały SOLOVAIR SOL03 BLACK yellow stitching, oczywiście z blachą z przodu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4567 Napisano 9 Czerwca 2019 Bardzo dobry wybór jak się pocic to w czymś porządnym Fajne laczki Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #4568 Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Mam 3 pary obuwia na skórzanej podeszwie i przyznaje ze to fajne obuwie jak się w nim siedzi albo założy na kilka chwil. Do chodzenia, zwłaszcza kilka godzin to koszmar. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProEe tam. Ostatnio na Warszawskim Festiwalu Piwa byłem przez 3 dni (nocowałem u kumpla, więc nie wchodziła w grę rotacja) w brogsach John White, starszy model z 2014, na grubej, skórzanej podeszwie Goodyear z zelówką. A chodzenia tam było sporo, dodatkowo jeszcze normalne przemieszczanie się w trakcie pozostałej części dnia, w sumie średnio po 11-12k kroków dziennie. Trochę się bałem, bo wcześniej nie chodziłem w nich aż tak dużo, ale spisały się świetnie. Mega wygodne. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez koorchuck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24182 #4569 Napisano 9 Czerwca 2019 Mam 3 pary obuwia na skórzanej podeszwie i przyznaje ze to fajne obuwie jak się w nim siedzi albo założy na kilka chwil. Do chodzenia, zwłaszcza kilka godzin to koszmar. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProWidocznie masz kiepskie obuwie, lub niedopasowane, ja przerobiłem ponad 20 par GYW i jak są dobrej jakości to można męczyć ile wlezie, pracowałem też w takich butach, chodzac po 15h dziennie i na luzie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #4570 Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Widocznie masz kiepskie obuwie, lub niedopasowane, ja przerobiłem ponad 20 par GYW i jak są dobrej jakości to można męczyć ile wlezie, pracowałem też w takich butach, chodzac po 15h dziennie i na luzie.Jednak w porównaniu do "sportowych" * - szczególnie takich z "systemami" * to żadne wyjściowe się nie umywają * wiadomo o co chodzi, nie chciałem tu dokładnie rozwijać o jakim obuwiu i jakiego rodzaju systemach pisałem Edytowane 9 Czerwca 2019 przez gruby2000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel_S 8 #4571 Napisano 9 Czerwca 2019 Jednak w porównaniu do "sportowych" * - szczególnie takich z "systemami" * to żadne wyjściowe się nie umywają * wiadomo o co chodzi, nie chciałem tu dokładnie rozwijać o jakim obuwiu i jakiego rodzaju systemach pisałem Pod jakim względem się nie umywają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4572 Napisano 9 Czerwca 2019 Korzystając z zapowiadanego najcieplejszego tygodnia od lat zamówiłem Timberland Cupsole Chukka za 149 zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #4573 Napisano 9 Czerwca 2019 Pod jakim względem się nie umywają?Pod względem wygody i komfortu noszenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4574 Napisano 9 Czerwca 2019 Widocznie masz kiepskie obuwie, lub niedopasowane, ja przerobiłem ponad 20 par GYW i jak są dobrej jakości to można męczyć ile wlezie, pracowałem też w takich butach, chodzac po 15h dziennie i na luzie.Możliwe Filip. Co do dopasowania to są ok ale jeśli chodzi o wygodę to nie jest najlepiej. Dwie pary to jakieś włoskie loafersy z TK Maxa których nazwy nie pamietam, ale pamietam ze jak po zakupie szukałem ich w sieci to kosztowały prawie 400 funciaków w jakimś sklepie UK. Te jednak nie są takie złe. Najgorsze są Chelsea boots od RL. Po kilku godzinach chodzenia jest masakra jak dla mnie. Dużo lepiej natomiast wypadają monki Berwicka na gumowej podeszwie a to raczej nie jest gyw najwyższych lotów. Oczywiście zdaje sobie sprawę ze gdybym kupił droższe na skórzanej podeszwie to mogłyby być wygodne, natomiast tego typu obuwie to nie mój typ w kontekście wydawania na nie po półtora tysiąca. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #4575 Napisano 9 Czerwca 2019 W tym roku na wiosnę i lato powracam do gimnazjum EQT 91/18 (za 51 ojro z SVD) No i Nite Jogger: Moim skromnym zdaniem niczego wygodniejszego niż boost jeszcze nie wymyślono. No, może react od Nike, ale Reacty 55 są za wąskie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach