piowa 265 #426 Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam, mam pytanie. Gdzie mogę w Warszawie obejrzeć i przymierzyć Monstera (najlepiej pomarańczowego i na pasku)? Może ktoś z kolegów mi pomóc? pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #427 Napisano 23 Kwietnia 2013 Podejrzewam, że w salonie TT byłaby taka możliwość, tylko czarnego i na ,,kajdanie''. Sam kupowałem u nich i w ciemno, tyle tylko, że przez sklep internetowy. Profesjonalna obsługa, no i atrakcyjną zniżkę mi zafundowali, bo cena w ich salonach ,,delikatnie'' odstrasza od zakupów Pozdro! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolak 24 #428 Napisano 27 Kwietnia 2013 247 Stary monster od 2 tygodni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #429 Napisano 28 Kwietnia 2013 Sam kupowałem u nich i w ciemno, tyle tylko, że przez sklep internetowy. Profesjonalna obsługa, no i atrakcyjną zniżkę mi zafundowali, bo cena w ich salonach ,,delikatnie'' odstrasza od zakupów Pozdro!Kiedy kupowales monstera w TT? Na stronie maja info że niedostępne. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wit25 0 #430 Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam Kolegów po dłuższej przerwie. Mimo że nie udzielałem się na forum to jednak bywałem tu często i sporo czytałem. Między innymi świetny temat o okularach przeciwsłonecznych jak też wypowiedzi właścicieli jednośladów. Trafiłem również na forum miłośników G-shocków. Muszę mieć taki zegar. Na skuter, na rower, na urlop.Mój BM SKX 779 nr. 215 na bransolecie musi zmienić właściciela. Zakupiony w 05.2012r. Traktowany po kolekcjonersku. Nie był na ręce. Nie rozpinana bransoleta, folia na deklu. Już kiedyś miałem się z nim rozstać ale udało się go zachować. Teraz postanowiłem go sprzedać. Jeśli ktoś jest zainteresowany (może z W-wy) to proszę na prv. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #431 Napisano 28 Kwietnia 2013 18 marca do mnie dotarł ( zakupu dokonałem w piątek, a w poniedziałek już go miałem ), napisałem do TT, pomimo tego, że widniał, jako niedostępny i okazało się, że jednak mają Podczas rozmowy miły pan z TT stwierdził, że jest sam i od jakiegoś czasu nie mają czasu na uaktualnienie strony... Najlepsze jednak było to, że od ceny, która widnieje u nich na stronie, dostałem prawie 600pln zniżki Wydaje mi się, że mój egzemplarz był jako model wystawowy, bo nie miał ,,przyklejonych'' żadnych ,,folijek'', ale żadnych rys się wtedy nie dopatrzyłem na samym zegarku, jak i na bransolecie. Także po takiej zniżce, wybaczam te niedociągnięcie a jakby nie było, sześć stów na drodze nie leży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zolty 1 #432 Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) 248 Nie taki z niego potwór jakby się mogło wydawać Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez zolty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2412 #433 Napisano 6 Maja 2013 No to 249 : PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #434 Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) W takim razie 250, OM dziś dotarł. Pozrawiam Edytowane 16 Maja 2013 przez john.doe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekB 1 #435 Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) 245 zmienił właściciela Edit: brakująca fotka. Edytowane 10 Maja 2013 przez TomekB 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1931 #436 Napisano 10 Maja 2013 Zaczynam żałować, że go sprzedałem Jestem pewny, że w najbliższym czasie kupię następnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docek01 0 #437 Napisano 26 Czerwca 2013 To się dopisuję OM dziś dotarł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28285 #438 Napisano 26 Czerwca 2013 Bez zdjęcia się nie liczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gmoch 0 #439 Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Dopisuję się jako 251. Noszony od grudnia i nosi się wyśmienicie. Edytowane 3 Lipca 2013 przez gmoch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.I.S 0 #440 Napisano 4 Lipca 2013 252 Nareszcie mam i ja 0 BueII Love it or leave !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #441 Napisano 17 Lipca 2013 253 Sent from my Xperia S using Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #442 Napisano 17 Lipca 2013 Dorwałeś brzydala. Kompletnie nie mój styl, ale za taką zdobycz gratulacje jak najbardziej się należą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 2 #443 Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Świetny jest Fajny ma bezel. Te złote wskazówki i koronka to już trochę dużo, niepotrzebnie to wpakowali do niego, nie zmienia to jednak faktu, że bardzo mi się podoba. Gratuluję Edytowane 17 Lipca 2013 przez nieśmiałek 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #444 Napisano 18 Lipca 2013 Właśnie, gdyby nie ta koronka i te wskazówki... Dzięki nim wygląda trochę, jak z bazaru i kojarzą mi się te elementy z ,,cygańskim złotem'' a, że o gustach się nie dyskutuje, gratuluje również zakupu, niech się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #445 Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) Pomarańczówka + 1szt. Od dwóch lat. Minus za mało precyzyjną koronkę (za łatwo zmienia pozycję) i długie przechodzenie dnia tygodnia w jednym i drugim języku. Edytowane 18 Lipca 2013 przez Yurrek 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zolty 1 #446 Napisano 19 Lipca 2013 253 Sent from my Xperia S using Tapatalk 2Jest naprawdę hmmm... potworny:) Ale, tak jak napisał Seven, gratulacje za dorwanie tej wersji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ARTORIUS 2 #447 Napisano 20 Lipca 2013 Od tygodnia mam i ja czarniutkiego na bransie - dobrze zainwestowane pieniądze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agrest 0 #448 Napisano 27 Lipca 2013 ja od tygodnia posiadam pomaranczke,jest śliczna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #449 Napisano 13 Sierpnia 2013 Odkupiony na forum. Nie wiem czy już był, ale mam to się chwale Od kilku dni bardzo cieszy 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #450 Napisano 13 Sierpnia 2013 Gratulacje, trochę to trwało ale wreszcie jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach