Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Recommended Posts

7 minut temu, Lukasz23212 napisał(-a):

Gratulacje. Niech sprawia dużo przyjemności 

Dziękuję serdecznie. Oby miesiąc miodowy potrwał parę lat 😅 

1 minutę temu, nav napisał(-a):

Gratuluję. Dużo zegarka w zegarku, w miare upływu czasu i noszenia docenia się to coraz bardziej. Niech dobrze służy.

Dziękuję ☺️ 

Mam nadzieję, że jest tak jak piszesz. Kupowałem z myślą, że na będzie lata, ale nie lubię się zarzekać. 

W każdym razie, jest idealną kwintesencją tezy- mniej znaczy więcej. 

Są nowe cenniki Rolexa i Tudora na 2025.

W R najmocniej podrożały wersje w złocie.

IMG_9379.jpeg

IMG_9378.jpeg

IMG_9377.jpeg

Ladne zaczęcie roku, nie planowany, ale nie mogłem odmówićdefault_wink.png0a7adc488f84577c40105b0a8cdce33a.jpg&key=53eb6732682e3d008f181243d4d715a14b19628cd1e66dffc9f07774f03b647b

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Jak nie planowany, jak cały wątek miałeś
Zamykaj :)

Gratulacje! Miałem Minta (tyle, że z fluted) - imo najładniejszy DJ.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Jak nie planowany, jak cały wątek miałeś
Zamykaj default_smile.png

Gratulacje! Miałem Minta (tyle, że z fluted) - imo najładniejszy DJ.
Bo wątek dotyczył poszukiwań zegarka innej marki a to wpadlo z zaskoczenia

18 minut temu, bober5264 napisał(-a):

emoji2956.png8bbd0ee732c55f18384c9c245dcb3baa.jpg

Fota - palce lizać! 👍

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

W dniu 10.01.2025 o 14:56, SzefSzefow napisał(-a):

Czyli ponownie, na podstawie jakiegos jednego doswiadczenia, jednego AD, wyciagasz wnioski ogolnie.
Niezle 😂

Myślę że wnioski są słuszne biorąc pod uwagę wyłączność Kruka na kraj mający 38 mln rdzennej ludności. Większość z obecnych forumowiczów korzysta z lokalnego przedstawicielstwa. Rozumiem, że jesteś tak niezwykle światowy, iż zagraniczne AD zapisują Cię na topy od Rolka po Patka i sprzedawcy wyczekują możliwość kontaktu z Twoją osobą celem przekazani dobrej nowiny po 2 tyg od zapisu. Gratuluję ! Jednakże takie śmiejące buźki daje moja 9 letnia córka. Rozumiem, iż chciałeś pokazać brak szacunku. Miłego ! 

Edited by Matt2405

8 godzin temu, Matt2405 napisał(-a):

Myślę że wnioski są słuszne biorąc pod uwagę wyłączność Kruka na kraj mający 38 mln rdzennej ludności. Większość z obecnych forumowiczów korzysta z lokalnego przedstawicielstwa. Rozumiem, że jesteś tak niezwykle światowy, iż zagraniczne AD zapisują Cię na topy od Rolka po Patka i sprzedawcy wyczekują możliwość kontaktu z Twoją osobą celem przekazani dobrej nowiny po 2 tyg od zapisu. Gratuluję ! Jednakże takie śmiejące buźki daje moja 9 letnia córka. Rozumiem, iż chciałeś pokazać brak szacunku. Miłego ! 

Pisalem juz wielokrotnie, jesli masz problem z Krukiem, to masz problem z Krukiem, nie Rolexem.

Nalezy to rozroznic.

Przykro mi, ze ten 38 milionowy kraj ma jednego AD, nic z tym nie zrobie. Ale wiem co Ty mozesz zrobic, zeby polepszyc sytuacje. Mozesz napisac do Rolexa informacje o tym, ze jestes niezadowolony z tego jak jestes traktowany przez AD i ze musiales sie prosic i (pozwolisz, ze Cie zacytuje) “tylki lizac”. Ale latwiej jest swoje zale jest wypisywac w internecie, niz faktycznie cos zrobic.

Skoro pytasz, o moje doswiadczenia z zakupami Rolexow to nie. Nigdy nie mialem poczucia, ze musze sie o cokolwiek prosic, czy robic cokolwiek co uwlaczaloby mojej godnosci.

Jesli chodzi o Rolexa, ztcp odmowiono mi zapisu na Celebration jedynie (na ktoryms z lotnisk), motywujac to tym, ze musze miec u nich aktualna historie zakupowa (co jest wytyczna Rolexa, nie AD).

I tyle. No, ale ja nie jestem typowym fliperem polujacym na “okazje”. Troche dziwne, ale kupuje, zamawiam i kupuje to co mi sie podoba i co bede nosil. 

W zadnym z AD Rolka w ktorych bylem (pomijam te zaprzyjaznione) nie czulem sie zle czy traktowany z gory. 

Musisz miec fajna corke.

Zobacz, potrafie zrobic nawet takie trzy pod rzad 😂😂😂. Ona tez?

23 minuty temu, Butik napisał(-a):

Za ekspa

Ciekawe, na jak długo ? 😉

Plus gratulacje, fajnie się układa.

Edited by mroova

32 minuty temu, mroova napisał(-a):

Ciekawe, na jak długo ? 😉

Plus gratulacje, fajnie się układa.

Zobaczymy jak długo. Ex był u mnie 1,5 roku, więc dość długo (choć nie rekordowo). Niestety ostatnio leczę się z dużych zegarków a ten jest wyjątkową patelnią na nadgarstku, nawet przy mojej szerokości 55mm. No i dość surowy był. Choć czytelność, szczególnie wskazówki GMT nieporównywalnie lepsza do GMT Masterów (może oprócz Pepsi, gdzie jest czerwona i widać od razu).

A układa się rzeczywiście fajnie. Myślałem jeszcze o Wayne, ale jednak ten akcent kolorystyczny tutaj daje fajny efekt, mój 8-letni syn powiedział, że ten ładniejszy, bo ma trochę koloru. Pepsi dla mnie jest zbyt kolorowy.

Kto rano wstaje ten leje jak z cebra...

Za ekspa.

IMG_6764.thumb.jpeg.1979c2df00e6c3a3f07c1e5b5beda676.jpeg
No wreszcie jakiś porządny zegarek
Szkoda, że nie na jubilee, ale i tak świetny. Gratuluję

W dniu 26.12.2024 o 16:27, rafalmosty napisał(-a):

IMG_3397.jpeg

IMG_3390.jpeg

Rafał teraz dopiero zobaczyłem, że się rozminęliśmy :) Byliśmy 25 dokładnie w tym samym miejscu.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

49 minut temu, tommly napisał(-a):

Rafał teraz dopiero zobaczyłem, że się rozminęliśmy :) Byliśmy 25 dokładnie w tym samym miejscu.

Szkoda Tomku, że się nie namierzyliśmy🤷🏻‍♂️ mieszkamy na dwóch różnych krańcach Polski, to i okazji do spotkania nie ma za wiele. Ale to pokazuje, że świat jest jednak mały😉