Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdy tam nie kupowałem, ale okazja wydaje się niezła.

Dostępny z czarną i białą tarczą.

Fryderyk ładny, cena też, kupiłeś ?

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam marki Eterna , w sensie, nie znam poszczególnych modeli zegarków, ale tutaj coś w zbliżonej cenie: https://www.ebay.com/itm/ETERNA-2951-41-80-1700-Mens-Classic-Line-Blue-Automatic-Watch/324135792316

Na WUS wspominają również o tym sklepie: https://www.purchasedirect.com/brand/eterna/985/5 Ceny podobne, więc jak najbardziej może to być realna cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, clusca napisał:

Jakby ktoś był zainteresowany to na Zegarowni leży sobie Seiko Samurai SRPB53K1 w dobrej cenie. Zegarek z outletu, ale cena mimo wszystko niezła, z kodem "nowyzegarek" wychodzi nieco ponad 1100 PLN:

https://zegarownia.pl/zegarek-meski-seiko-prospex-automatic-diver-srpb53k1-outlet

Kod, w przypadku tego zegarka, nie działa, tak jeżeli kogoś to interesuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To musieli coś wyłączyć, bo zdaje się wczoraj sprawdzałem i cena oscylowała w okolicach 1100 PLN.

BTW, na https://watches.uhrzeit.org/watches/watches.php mają 15 rabatu z kodem "STAYHOME". @Vonziej może coś cię zainteresuje, mają również Hamiltony, a pamiętam, że szukałeś czegoś w tym stylu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To musieli coś wyłączyć, bo zdaje się wczoraj sprawdzałem i cena oscylowała w okolicach 1100 PLN.

BTW, na https://watches.uhrzeit.org/watches/watches.php mają 15 rabatu z kodem "STAYHOME". [mention=99243]Vonziej[/mention] może coś cię zainteresuje, mają również Hamiltony, a pamiętam, że szukałeś czegoś w tym stylu.
@#$&$#$ nie będę używał niecenzuralnych słów... Wiedziałem, że gdzieś nie spojrzałem. Tak teraz czekam na produkt z Jomashop a mógłbym dopłacić 90 PLN i mieć z Niemiec. No kurka wodna....

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co idzie? :)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, dudak napisał:

A co idzie? :)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Ham jeden ?

2020 - 04 - _20200401_200532.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kod w zegarowni oczywiście działa, tylko trzeba go zatwierdzić przyciskiem, a nie enterem. Dziwne, ale tak mają nie od wczoraj ;)

jyhg.PNG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
36 minut temu, Krygo napisał:

Kod w zegarowni oczywiście działa, tylko trzeba go zatwierdzić przyciskiem, a nie enterem. Dziwne, ale tak mają nie od wczoraj ;)

A no widzisz. Tego nie wiedziałem, wpadłem w pułapkę ?

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Ashford rabat 20% z kodem RED20ALERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

red20alert ma jeden minus. nie działa z już przecenionymi zegarkami. a mogło być tak dobrze ?

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie szybkie, Glycine na Rondzie 515 to w miarę opcja czy odpuścić?

Tapnięte - Notem 10+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przerabiałem podobny temat przy Victorinoxie.
Ronda 515 kosztuje 35 zł. Pytanie na ile Glycine wycenia resztę i czy Ty się z tą wycena zgadzasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile kosztują eta 2824, myiota 82, seiko nh35 i tym podobne?

Generalnie ceny nowych automatów są ok 100% wyższe niż podobnych kwarców. Czy to wynika z rzeczywistej różnicy w cenie mechnizmu, czy z większego popytu na zegarki automatyczne i mechaniczne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ile kosztują eta 2824, myiota 82, seiko nh35 i tym podobne?
Generalnie ceny nowych automatów są ok 100% wyższe niż podobnych kwarców. Czy to wynika z rzeczywistej różnicy w cenie mechnizmu, czy z większego popytu na zegarki automatyczne i mechaniczne?

Na szybko, pierwszy lepszy sklep:
Ronda 515 - 8.38 CAD
ETA 2824-2 - 343.84 CAD
Nh35 - 69.98 CAD
Miyota 8215 - 57.89 CAD

Oczywiście daleki jestem od uznawania za cenę sumy poszczególnych części. Bardzo daleki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem kod zniżkowy z Aquatico dla czytelników naszego bloga i użytkowników KMZIZ - kod "2gwatchblog" daje 10% zniżki z okazji dnia ojca i działa od 20.05. do 21.06.

Obiło mi się o uszy, że darmowa wysyłka SF Express idzie długo, ale jest w Polsce przetwarzana przez jakiegoś pośrednika i chyba przez to omija urząd celny ;)

https://aquaticowatch.com/

Edytowane przez Schioedtei

2gwatchblog.com         facebook: 2gwatchblog.com             instagram: 2gwatchblog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ostrożnie: niektóre z nich - chociażby znakomita, płaska Regatta - są tańsze nawet w polskiej dystrybucji!

Ale Tudora to Ty szanuj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi