Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Po północy, więc zapewne dlatego urodzinowa cena znikła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, 1_Dominik napisał(-a):

U mnie pokazuje 549 EUR 😕 

Niestety już po promocji  😞

Edytowane przez Rikimaru75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od kilku dni bombardują mnie różne banery. może kogoś zainteresuje.

u stenka chyba bardzo rzadko są jakieś promo, więc proszę 

1637768485035.thumb.jpeg.743fe5790838039e9debc2be6d0650c6.jpeg

i jak ktoś lubi coś pod brązowego orisa to też jest. jest chyba też wersja bez chrono. nie sprawdzałem dokładnie

1637768485039.thumb.jpeg.a74fb087ff10aa89a8c2387750ad5773.jpeg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taką skromną prośbę, jeśli to nie jest kłopot, to wklejajmy linki do okazji, albo do strony konkretnego sklepu, bo szukanie na podstawie wklejonego screenu z okazją jest nieco kłopotliwe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, clusca napisał(-a):

Ja mam taką skromną prośbę, jeśli to nie jest kłopot, to wklejajmy linki do okazji, albo do strony konkretnego sklepu, bo szukanie na podstawie wklejonego screenu z okazją jest nieco kłopotliwe ;)

👏 Ty. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj mamy 15% rabatu na Christophera Warda z kodem BLACKFRIDAYVIP. 

Edytowane przez lucas0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, clusca napisał(-a):

Pewnie, kiedy ja akurat wkleję, to się zaraz ktoś przyczepi, ale cóż - błogosławieni, którzy cierpią, albowiem ich...   ;)

http://www.facebook.com/aeonzegarki - w przyklejonym poście (i codziennie właściwie) jest klarownie wyjaśnione, na czym polega oferta BLACK FRIDAY/CYBER MONDAY. Pojawiają się modele marek RZE, OUT OF ORDER, MECCANICHE VENEZIANE, BOLDR, REISER, GRUPPO GAMMA, OCEAN CRAWLER, ZELOS i paru innych.

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam widzę na stronie 2560 zł.

Taka sama cena jest np. u Dolińskiego https://dolinski.pl/tissot-prx-40-205-powermatic-80-t137.407.11.041.00?gclid=CjwKCAiAqIKNBhAIEiwAu_ZLDh3hvdGyOjniX98xR8GC79sUdFLj8AWiKd3RY3_CUPBL1zrHhuLnkhoCuOoQAvD_BwE

Ogólnie to tegoroczne BF tak mocno rozdmuchane, a promocje na coś sensownego czy to u Dolińskiego, Zegarowni, w Zgora i innych sklepach są słabiutkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam widzę 2816 PLN ;) A tak całkiem serio, to pewnie się już zdążyła zmienić. Mogę zaświadczyć, że było 2400, nawet chciałem klikać, ale rozsądek wziął górę :)

image.thumb.png.c630dd86c3265746d2fb11fd718de8c1.png

Dlatego pójdę o krok dalej i do mojej poprzedniej prośby:

W dniu 24.11.2021 o 21:47, clusca napisał(-a):

dodam jeszcze, że idealnie byłoby, jakby podawać jednocześnie model zegarka, link do okazji, cenę (jak zrobił to kolega @StaryWilk, a na dokładkę dla niedowiarków "skrinik" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj po północy na całego Longinesa było u Dolińskiego -17%. Dziś chciałem złożyć zamówienie cena normalna. Piszę więc do nich na czacie o co chodzi. Miła Pani odpisała mi, że ich rabaty są uzależnione od ruchów konkurencji, konkurencja się nie popisała, więc rabat zdjęli 😜.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złamałem swoje zasady i kupiłem zegarek z plastikowym szkiełkiem, nie wytrzymałem. Za ładny... Jeszcze z samego rana było 466 po kodzie i to już była świetna cena na tle konkurencji, a teraz zmalało dalej do 408pln. Timex TW2U95400: https://www.zalando.pl/timex-eye-zegarek-silver-coloured-green-tx152m046-d11.html

image.thumb.png.bc80fa0a4c4b36ae4fdcf7156b39e99c.png

Co mi jeszcze wpadło w oko to fajna cena na pandę od VC (735 pln): https://timeandpassion.pl/produkt/zegarek-vratislavia-conceptum-heritage-chrono-s-14/ i jak na nasze polskie warunki dobra cena za DS1 Day Date (2064 pln): https://dolinski.pl/certina-ds-1-automatic-day-date-c006.430.16.031.00

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, michszy napisał(-a):

Wczoraj po północy na całego Longinesa było u Dolińskiego -17%. Dziś chciałem złożyć zamówienie cena normalna. Piszę więc do nich na czacie o co chodzi. Miła Pani odpisała mi, że ich rabaty są uzależnione od ruchów konkurencji, konkurencja się nie popisała, więc rabat zdjęli 😜.

Jak staniesz w salonie (Jubitom, W.Kruk) z kartą kredytową w ręku i dodasz, że negocjowałeś już u konkurencji, to na Longinesa dostaniesz prawdopodobnie 20% a nawet troszkę więcej rabatu od ceny na metce. Bez Black Friday. Tak było kilka miesięcy temu w moim przypadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak staniesz w salonie (Jubitom, W.Kruk) z kartą kredytową w ręku i dodasz, że negocjowałeś już u konkurencji, to na Longinesa dostaniesz prawdopodobnie 20% a nawet troszkę więcej rabatu od ceny na metce. Bez Black Friday. Tak było kilka miesięcy temu w moim przypadku.

Jak wypali deal po rozmowie z Panią z obsługi to się pochwalę co udało się ugrać Na razie przyjęte do realizacji, ale pewność będę miał jak włożą do paczkomatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja czekam na Black Friday w Patku - podobno Nautilusy mają rzucić... 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki oto Duxot, meca-quartz, szafir. Polski Amazon sprzedaje za tyle co w UK w promocji stoi - czyli 99 funtów, z czego opłaty i przesyłka już w cenie. Najs.

https://www.amazon.pl/chronograf-wyświetlacz-niebieską-bransoletką-nierdzewnej/dp/B08KQGGV8R/ref=mp_s_a_1_11?crid=YE507SDYAL13&keywords=duxot&qid=1637940901&sprefix=duxot%2Caps%2C93&sr=8-11

Kilka innych modeli też w dobrej cenie, w tym automat lotnik za około 500 zł.

Duxot - marka należąca do tego samego właściciela co Spinnaker lub Avi-8.

BEFFBA19-0EB4-4677-BD32-3735415AF2A7.jpeg

Edytowane przez CzasNaZdjecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, CzasNaZdjecia napisał(-a):

Taki oto Duxot, meca-quartz,

Hmm ... o co chodzi z tym "meca-quartz'em"? - na filmie poniżej wskazówki normalnie "skaczą".

edycja: spodziewałem się takiego ruchu jak w Bulova'ch Precisionist :) fakt - wskazówka chronografu "skacze" jak w "analogu", ale daleko jej do płynnego ruchu, jak to w wielu miejscach jest opisywane.

Edytowane przez Jacek K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi