Triptical 7669 #3201 Napisano 3 Lutego 2020 Kilka miesięcy temu widziałem na lokalnym Gumtree (taki inny olx.pl) w południowo-zachodniej Anglii VIS'a za £300. Poszedł na momencie.Żałuję że nie kupiłem. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3202 Napisano 3 Lutego 2020 Pretensje do garbatego że ma dzieci proste. Spora cześć forumowiczów zmienia zegarki po miesiącu albo i szybciej. Ten po jednym dniu stwierdził że mu się nie podobaWielu sprzedało zegarek za drożej niż kupiło . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #3203 Napisano 3 Lutego 2020 (edytowane) Może trochę i januszowanie, ale - cena nowego VIS-a to 1200 PLN. Ciekawe ilu z nas sprzedałoby go teraz za tyle. Także wszyscy jesteśmy trochę januszami.QV, może jakaś nowa edycja VIS-a, inne kolory nieco, może koperta z brązu, tarcza koniecznie kanapkowa, najlepiej bez daty. Taki VIS Uprising IVRP Albo VIS wersja Janusz Revenge. Troche by to utarło nosa januszom biznesu. Edytowane 3 Lutego 2020 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3204 Napisano 3 Lutego 2020 Z bronzu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Pawlak 4944 #3205 Napisano 3 Lutego 2020 Żaden brąz Niech ten zegarek nadaje się do noszenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #3206 Napisano 3 Lutego 2020 Może trochę i januszowanie, ale - cena nowego VIS-a to 1200 PLN. Ciekawe ilu z nas sprzedałoby go teraz za tyle. Także wszyscy jesteśmy trochę januszami.QV, może jakaś nowa edycja VIS-a, inne kolory nieco, może koperta z brązu, tarcza koniecznie kanapkowa, najlepiej bez daty. Taki VIS Uprising IVRP Albo VIS wersja Janusz Revenge. Troche by to utarło nosa januszom biznesu.O tak. Reedycja to świetny pomysł. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4436 #3207 Napisano 3 Lutego 2020 Ja mam pewien niezrealizowany projekt VIS-a , tzn projekt tarczy odrzucony chociaż w mojej opinii lepszy od tego który wszedł do produkcji. Bardzo chciałem także stworzyć wersję " Afganistan" w barwach pustynnych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 88596 #3208 Napisano 3 Lutego 2020 Ja mam pewien niezrealizowany projekt VIS-a , tzn projekt tarczy odrzucony chociaż w mojej opinii lepszy od tego który wszedł do produkcji. Bardzo chciałem także stworzyć wersję " Afganistan" w barwach pustynnych.To pomysł już jest na to co dalej, po wydaniu obecnych projektów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #3209 Napisano 3 Lutego 2020 A ja jestem przeciw. Ogólnie, jest dotychczas zasada krótkich serii. I to lubię w vratce. Jeżeli zasada limitacji nie będzie przestrzegana, hype opadnie. Każdy ma kilka miesięcy żeby się zdecydować. Tyle zawsze te zegarki wiszą na stronie. Później już tylko zabawa z rynkiem wtórnym. Sam nie mam wszystkich modeli, ktore bym chciał. Będę jednak do tego darzyl. Gdyby wypuścić drugi raz ten sam model, cała zabawa straciłaby pół wartości. Tak jest z warszawa.j od xicorra czy gwiezdnym pyłem. Zegarki bardzo tracą na wartości, bo nie są limitowane. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3210 Napisano 3 Lutego 2020 VC już wyjaśniał że takiego samego zegarka drugi raz nie będzie . Jedynie koperta może być taka sama. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TylerVega 2242 #3211 Napisano 3 Lutego 2020 Ja mam pewien niezrealizowany projekt VIS-a , tzn projekt tarczy odrzucony chociaż w mojej opinii lepszy od tego który wszedł do produkcji. Bardzo chciałem także stworzyć wersję " Afganistan" w barwach pustynnych.@QV pokażesz ten odrzucony projekt? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebaZ74 40 #3212 Napisano 3 Lutego 2020 Jestem za, także proszę o fotkę tego Visa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyuubi666 6 #3213 Napisano 3 Lutego 2020 (edytowane) Ja też już nie zasnę puki nie zobaczę Edytowane 3 Lutego 2020 przez Kyuubi666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5364 #3214 Napisano 3 Lutego 2020 Pasja pasją a chęć szybkiego zarobku - chęcią szybkiego zarobku. Coby nie mówić mało dziś szans na taką stopę zwrotu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #3215 Napisano 3 Lutego 2020 Póki co wybieram się na safari, może coś uda się upolować. Za kilka dni wrócę, to się pochwalę Z kilku dni zrobiły się ponad dwa tygodnie, zdobycz zjeździła pół świata, ale w końcu dotarła. Polowanie można uznać za udane. Takie coś udało mi się ustrzelić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #3216 Napisano 3 Lutego 2020 Mój aktualnie zwiedza świat. Afryka środkowa. Naturalne środowisko. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8341 #3217 Napisano 3 Lutego 2020 @Clusca gdzie upolowales? Zastawiłeś jedna nerkę czy obie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #3218 Napisano 3 Lutego 2020 Ale o co tyle szumu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lupus_01 115 #3219 Napisano 3 Lutego 2020 (edytowane) Ale się obłowili Już nie będzie komu sprzedać Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lutego 2020 przez Lupus_01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #3220 Napisano 3 Lutego 2020 @Clusca gdzie upolowales? Zastawiłeś jedna nerkę czy obie?Jakieś dwa tygodnie temu była rozmowa na temat cen i dostępności Pan Africa. Z ciekawości wszedłem na wujka Google i na piątej podstronie znalazłem jedną dostępną na jakimś duńskim serwisie ogłoszeniowym (coś jak nasze Olx). Okazało się, że dostępna, poprosiłem o wysyłkę, no i jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8341 #3221 Napisano 3 Lutego 2020 Zazdroszczę, niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostropaty 15 #3222 Napisano 3 Lutego 2020 Który to szczęściarz kupił rocznicowego z OLX przed chwilą? Godzinę ogłoszenie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SebaZ74 40 #3223 Napisano 3 Lutego 2020 Ja czekam teraz na tego VISa obiecanego, niezrealizowanego, biorę w ciemno... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4436 #3224 Napisano 3 Lutego 2020 (edytowane) Nie mam dobrych wizualizacji niestety. Ale generalnie tarcza byla ostemplowana ;-) logo VIS-a oraz logo spłonki.Oczywiscie nie biała luma, bez okna daty powinno byc i trochę wieksze te loga, bo proporcje uciekły a jak wiemy w szczegółach tkwi piękno Edytowane 3 Lutego 2020 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
____ghost____ 62 #3225 Napisano 3 Lutego 2020 Nie mam dobrych wizualizacji niestety. Ale generalnie tarcza byla ostemplowana ;-) logo VIS-a oraz logo spłonki.Oczywiscie nie biała luma, bez okna daty powinno byc i trochę wieksze te loga, bo proporcje uciekły a jak wiemy w szczegółach tkwi piękno Ja jestem na tak...bardzo fajny projekt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach