Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
MichałZet

Vratislavia

Recommended Posts

albo zaniemówił z wrażenia :D

Edited by ilear

Targi, targi i po targach :-) . Dziękuje tym którzy odwiedzili moje stoisko :-) , Miło było Was poznać. Ogólnie targi oceniam pozytywnie, zainteresowanie było zadowalające o czym świadczy to, że drugiego dnia już trochę zachrypnąłem. Myślę, że to cenne doświadczenie zaprezentuje w kolejnych edycjach.

Dzieki za spotkanie, zegarki na żywo duuzo lepiej niż na renderach, szczególnie Formmeister Sport w brązie. Render zdecydowanie nie domaga :)

Generalnie jednak cała sekcja zegarkowa targów budziła zdecydowany niedosyt. Ale mam nadzieję że w następnych latach będzie więcej !

Edited by Seren

To prawda nowe tarcze Formmeister Sport są cholernie trudne do zrenderowania czy obfotografowania. Na żywo są delikatne, wglądają " drogo" natomiast na zdjęciach wychodzą surowo, ostro. Wiele osób które odwiedziło stoisko było oczarowanych szczególnie brązowo-szarym.

sport1.jpg

sport3.jpg

sport4.jpg

sport5.jpg

To prawda brązowo-czarny ma żywo rozwala. Dzięki Panowie za mile spędzony czas :)

Instagram.com/horlobby.watches

Zostawisz sobie folię na deklu ;)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

To prawda nowe tarcze Formmeister Sport są cholernie trudne do zrenderowania czy obfotografowania. Na żywo są delikatne, wglądają " drogo" natomiast na zdjęciach wychodzą surowo, ostro.

Można nagrać filmik i wrzucić na yt czy inny serwis. Na filmie widać jak tarcza się mieni i jak cała reszta gra ze światłem. Osobiście zawsze oglądam na yt zegarki które mi się podobają. Często taka forma powie więcej niż zdjęcia. Edited by dopeman

Chyba bym go polubił. Gdybym nie miał pierwszej edycji. Turkusowo - niebieski noszę już czwarty miesiąc, czyli jak na mnie długo.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

paski perlony do Formmeisterów Sport robione na zamówienie przyjechały. Pewnie nie wszystkim się spodobają ale udały się, jestem zadowolony z jakości :-) , może nie jest to jakość pasków od Nomosa Ahoi, ale też nie jest dużo gorszy.

pasek_perlon.jpg

Edited by QuadrifoglioVerde

Super!

Instagram.com/horlobby.watches

Swietnie, bardzo lubie tego typu paski. W jakich kolorach beda dostepne i w jakich cenach?

Pasków jest trochę " z zapasem" ale ceny jeszcze nie ustaliłem. Raczej nie będzie wyskokowa. Najpierw trafią do Sportów. Generalnie części do sportów już do mnie jadą i mam nadzieję w przyszłym tygodniu rozpocząć montaż.

Swietnie, bardzo lubie tego typu paski. W jakich kolorach beda dostepne i w jakich cenach?

Tylko czarne co do cen zobaczymy.

Jaka będzie szerokość tego perlona?

Taka jaką ma Formmeister Sport czyli 20mm ale ma takie rozszerzenie przy teleskopie powstałe naturalnie po zgięciu i przeszyciu paska tego typu że spokojnie wypełni przestrzeń 21mm.

Edited by QuadrifoglioVerde

Nie byłem pewny czy to 20mm.

Wstępnie bym się na niego pisał.

Dzięki.

Edited by sanik

Perlon i tak sie rozlazi na szerokosc po jakims czasie. Mam kilkanascie i wszystkie tak samo sie rozlazly. Mozna smialo zakladac 20mm perlon do zegarka z 22mm miedzy uszami... nie widac zadnej szpary przy uszach.

Nudziło się w pracy :)

vratka9.jpg

Edited by ilear