Adi 4788 #2701 Napisano 7 Października 2015 Jakuber. Pewny w 100% sklep. Jak i inne sieciowe. A ceny są normalne. Chore są w syforach itp. Tam patrzę i oczom nie wierzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1575 #2702 Napisano 7 Października 2015 (...) A ceny są normalne. Chore są w syforach itp. Tam patrzę i oczom nie wierzę. Witam,ceny są wysokie bo te duże sieci mają salony i zatrudniają wiele osób ... i dobrze, że są, bo perfumy kupowałoby się w ciemno .Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 748 #2703 Napisano 7 Października 2015 2 razy kupowałem na iperfumy i gdy przyjdzie mi kupować kolejny raz to też tam będę zamawiał. Jeżeli kupisz tester to może być bez ładnego pudła czy zatyczki ale informują o tym na www, kupując zwykłe perfumy przychodzą zapakowane tak jak byś je kupił w sephorze czy douglasie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4788 #2704 Napisano 7 Października 2015 (edytowane) Witam,ceny są wysokie bo te duże sieci mają salony i zatrudniają wiele osób ... i dobrze, że są, bo perfumy kupowałoby się w ciemno .Pzdr.W rossmanie, superpharmie, hebe i wielu innych też są pracownicy, salony etc. A cenynzdecydownaie niższe.Za granicami naszego pięknego kraju także. Nie widzę uzasadnia dla ceny np. Lalique encre noire za 388 w douglasie, i za 100 zł w perfumerii sieciowej. Zrozumiałbym 180 zł na przykład w salonie. Niemal 400 to szaleństwo. Edytowane 7 Października 2015 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2705 Napisano 7 Października 2015 Jakuber. Pewny w 100% sklep. Jak i inne sieciowe. A ceny są normalne. Chore są w syforach itp. Tam patrzę i oczom nie wierzę.Trafiłeś w sedno. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 78443 #2706 Napisano 7 Października 2015 I tak jest mnóstwo ludzi (głównie "radosnych pań" - sam znam parę takich), którzy uważają, że zakup w Douglasie lub Sephorze to niemal wydarzenie towarzyskie. No, ale, jak wskazują poważne badania, ok. 85% każdej populacji to... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7046 #2707 Napisano 7 Października 2015 Z pewnego źródła wiem, że Sephora na niektórych produktach ma 90% "przebitki". No cóż... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #2708 Napisano 7 Października 2015 Jedno krótkie pytanko - robił ktoś z Was kiedyś zakupy na iperfumy.pl ? Z ciekawości wszedłem na stronkę i byłem w szoku widząc ceny po jakich sprzedają zapachy. Podróbki? Niekompletne, czy co?Kupowałem żonie tester ( bez pudełka),moim zdaniem ( i nie tylko moim) ok. Teraz poluję tam na swoje perfumy 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4691 #2709 Napisano 7 Października 2015 Dziś właśnie doszedł z jednej z internetowych perfumeri tom Ford vetiver- cena duuuuzo niższa niż w stacjonarnych. Zapach bardzo fajny choć ciut za słodki w porównaniu z innymi "vetiverami". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2710 Napisano 7 Października 2015 Jedno krótkie pytanko - robił ktoś z Was kiedyś zakupy na iperfumy.pl ? Z ciekawości wszedłem na stronkę i byłem w szoku widząc ceny po jakich sprzedają zapachy. Podróbki? Niekompletne, czy co? Kupowałem 2 razy i wszystko jak należy, żadnych wybrakowanych pudełek, zgubionych nakrętek itp. dokładnie to samo co w Sephorze czy Douglasie tylko w rozsądnej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymar 63 #2711 Napisano 8 Października 2015 Ja kupowałem wiele razy na iperfumy i zawsze wszystko było w porządku. Szybko dostarczają zamówione towary. Z innych mogę polecić jeszcze perfumeria.pl, dolce.pl i parfems.pl. Wszystkie wypróbowane i sprawdzone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 748 #2712 Napisano 8 Października 2015 o zgubionych nakrętkach/zatyczkach itd nie ma nawet co mówić, w przypadku perfum (nie testerów - z nimi nie wiem jak jest) przychodzą zafoliowane przez producenta, nie ma mowy o niekompletnym towarze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4788 #2713 Napisano 8 Października 2015 e-glamour - również bez zarzutu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakuber85 5 #2714 Napisano 8 Października 2015 Ok, dzięki wielkie Panowie. Zakup dokonany, czekam na przesyłkę. Jak na razie obsługa bez zarzutu. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #2715 Napisano 9 Października 2015 A co kupiłeś ? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #2716 Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Ja ostatnio sprezentowałem żonie perfumy o których wcześniej nie słyszałem (co nie oznacza że to nowość ) mianowicie Jimmy Choo. Piękny zapach, dokładnie to co lubię w damskich - świeży kwiatowo-owocowy. Tapnięte z fona. Edytowane 10 Października 2015 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość KlaudiaL #2717 Napisano 10 Października 2015 sprzedam, bądź wymienię sie na jakiegos ruska zapach nie przypadł mi do gustu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #2718 Napisano 10 Października 2015 sprzedam, bądź wymienię sie na jakiegos ruska zapach nie przypadł mi do gustuWygląda jak soczek dla dzieci Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakuber85 5 #2719 Napisano 11 Października 2015 A co kupiłeś ? Guerlain L'Homme Ideal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 207 #2720 Napisano 11 Października 2015 Nice 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7046 #2721 Napisano 11 Października 2015 Guerlain L'Homme Ideal. I jak wrażenia? Kiedyś wąchałem, ale nie zapadł mi w pamięci. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2722 Napisano 12 Października 2015 A do mnie ostatnio wpadła odlewka Bentley for men Intense-bardzo przyjemny słodki, koniakowy, zapach, bardzo apetyczny.A że tak rozsmakowałem się w nim postanowiłem dokupić "czekoladowego czarodzieja", Guerlain-L'Instant de Guerlain pour Homme Eau Extreme, oj będzie słodko tej jesieni-tak jak lubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2723 Napisano 12 Października 2015 I jak wrażenia? Kiedyś wąchałem, ale nie zapadł mi w pamięci.Też przyłączam się do pytania, jak odbiór tego pachnidła ? Ze swojej strony mogę polecić ostatnio odkryte przeze mnie:Bayolea- moim zdaniem z linie Christian Dior Eau Sauvage Extreme, choć chyba ma lepsze składniki (tak mówią, piszą znawcy )English Fern-nic podobnego nie wąchałem wcześniej, bardzo kontrowersyjny, mocno tradycyjny-niepowtarzalny, super, zwłaszcza po "wystudzeniu" na skórze, "zapach nie dla małych dziewczynek" jak większość dzisiaj Vaara - pigwa mnie użekła, może być damski jak i męski, nieco wakacyjny, ale i na obecną porę super Iris Prima - również fajny z pieprzem który bardzo lubię, taki niby słodziak, niby spokojny ale ma pazur który uwielbiam w zapachachOgólnie wszystkie wymienione Penhale uważam że zapachy super, i każdy ma w sobie to "coś" czego ja osobiście szukam w zapachach, czyli charakter, słabszy czy mocniejszy, ale ma mieć swój charakterNie testowałem jeszcze Sartorial ale też pozycja godna uwagi To tyle przemyśleń w tej kwestii , może ktoś miał do czynienia z tymi Penthalami, ciekawy jestem zdania kolegów w tym temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7046 #2724 Napisano 12 Października 2015 Za mną "chodzi" parę zapachów - tych mocniejszych i starszych: Aramis, Azzaro pour homme (kupiłem miniaturkę i oczejuję na listonosza), Givenchy - Monsieur i Gentleman.Czytałem, że Azzaro zostało "trochę" zepsute przez reformulację... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4788 #2725 Napisano 12 Października 2015 Azzaro pour homme - to były pierwsze drogie jakie kupiłem. W 1994 roku. Do dziś mam sentyment i wracam czasami - ale rzeczywiście pewnie była reformulacja i są jakby mniej wyraziste, pewnie bardziej akceptowalne dla szerszego grona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach