MHAEM 13 #3176 Napisano 3 Maja 2016 (edytowane) Wyrazistego, męskiego, niesłodkiego... Lalique Encre Noir,Bvlgari Pour Homme, Grey Flannel, L'instant Guerlain, Chanel Antaeus i setki innych:) Edytowane 3 Maja 2016 przez MHAEM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1474 #3177 Napisano 3 Maja 2016 Szukam perfum - mocne, trwałe i nie słodkie. (...) Chciałbym wyrazisty męski zapach. Jakieś sugestie?Witam, zdecydowanie polecam te > http://www.iperfumy.pl/ralph-lauren/polo-green-woda-toaletowa-dla-mczyzn/?item=68711Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #3178 Napisano 4 Maja 2016 RoKoKo - jeśli masz mniej niż 320 lat to nie polecam Polo Green 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #3179 Napisano 4 Maja 2016 Ode mnie również głosy na Lalique Encre Noir, Bvlgari Pour Homme, ale też wcześniej wspomnianego Creeda Aventus. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 546 #3180 Napisano 4 Maja 2016 Powiem dyplomatycznie - jestem po 30 Zamówię sobie parę próbek 2mlitrowych i obadam. Na start wezmę Lalique Encre Noire, Chanel Egoiste, Chanel Allure, L'instant Guerlain i Geoffrey Beene Grey Flanel.Jak, któryś podejdzie - zamawiam. Jak nie to szukamy dalej Ale o to mi chodziło - zawężenie do takich, które warto sprawdzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #3181 Napisano 4 Maja 2016 ja w tym roku chyba skuszę się na lalique encre noire sport- jest troszkę delikatniejszy i super na latoencre noire też super 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #3182 Napisano 28 Maja 2016 Czy to reguła że świeże letnie perfumy (wody toaletowe) zawsze krótko się utrzumują? Czy może są takie które utrzymują sie dlugo? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3183 Napisano 28 Maja 2016 Moim zdaniem nie. Ze świeżych zapachów miałem ostatnio Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport i powiem szczerze, że trwalszego i mocniejszego zapachu nie miałem. Będę kupował kolejną flaszkę 200ml, bo dla mnie killer. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 321 #3184 Napisano 28 Maja 2016 (edytowane) Na lato najlepsze są colonge i one niestety mają słabą trwałość.Letnie zapachy nie mogą być kilerami i mają stosownie dobierane nuty zapachowe zatem ich trwałość jest niska.Od Issey moim faworytem jest Blue(max do 20 stopni) a klasyczny PH ma swoje zalety i wady (średnie otwarcie).Sport jest trochę syntetyczny ale opakowanie jest super.Coś w stylu Davidoff Champion. Jeżeli chodzi o lato i Davidoffa to mój ulubieniec to GoodLife - tyle że towar deficytowy.Buvgari Aqua na upały to kolejny mój faworyt. Niektórzy na upały lubią Pradę która pachnie jak mydło biały jeleń albo Guarlain Vetiver o zapachu mydła PKP. Dzisiaj miałem na sobie Gucci ph 2.A na wieczór będzie kolejny deficowy klasyk który powinienem schować w "sejfie perfumowym" czyli Gucci Envy... Edytowane 28 Maja 2016 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74378 #3185 Napisano 28 Maja 2016 Mój aktualny faworyt na upały 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1361 #3186 Napisano 28 Maja 2016 A to mój faworyt.Już mam drugą flaszkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trociniarz 1 #3187 Napisano 28 Maja 2016 Codzienny - ostatnio Dunhill Icon i to duże odkrycie rzekłbym - w moim przypadku związek na lata.Wyjątkowo - ze względu na dostępność Kenzo Air IntenseKoszula - Hermes Terre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1474 #3188 Napisano 30 Maja 2016 Moim zdaniem nie. Ze świeżych zapachów miałem ostatnio Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Sport i powiem szczerze, że trwalszego i mocniejszego zapachu nie miałem. Będę kupował kolejną flaszkę 200ml, bo dla mnie killer. Witam,miałem wersję Intense (poprawne), ale po takiej rekomendacji, jutro odbieram Sport ... Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #3189 Napisano 9 Czerwca 2016 Przetestowałem dzisiaj 3 zapachy, które się tu przewijały. Lalique Encre Noir - dla mnie masakra. Odrzucający zapach. Zapach i opakowanie kojarzą mi się z Rodziną Adamsów i podobnymi klimatami. Nie kupujcie tego w ciemno.Lalique White - całkiem przyjemny, ale wrażenia na mnie nie zrobił. Ma nuty trochę jak proszek do prania, co nie bardzo do mnie przemawia.Issey Miyake cośtam Pour Homme (ten klasyczny) - i tu w pełni zgadzam się z dobrymi opiniami. Otwarcie bez szału, ale po godzinie na skórze zmienia się w coś świetnego. W miarę lekki, nieduszący, ale też nie 'typowy'. Wydaje się świetnym kandydatem na codzienny, niebanalny zapach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 727 #3190 Napisano 9 Czerwca 2016 Lalique Encre Noir - dla mnie masakra. Odrzucający zapach. Zapach i opakowanie kojarzą mi się z Rodziną Adamsów i podobnymi klimatami. Nie kupujcie tego w ciemno. czyli wszystko się zgadza, nie jednokrotnie padały tutaj hasła o "grobowym" klimacie EN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3191 Napisano 9 Czerwca 2016 Lalique Encre Noir - dla mnie masakra. Odrzucający zapach. Zapach i opakowanie kojarzą mi się z Rodziną Adamsów i podobnymi klimatami. Nie kupujcie tego w ciemno. Kupiłem je w ciemno i uwielbiam na chłodne pory roku. Butelka jest świetna w swej prostocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6555 #3192 Napisano 10 Czerwca 2016 Właśnie o ten klimat tu chodzi. Bardzo ciekawe i intrygujące perfumy. Rozważam ich zakup (bliżej jesieni). Tymczasem jakiś czas temu skusiłem się na Paco Rabanne Pour Homme z 1973 roku. Genialny (mimo reformulacji) zapach świeżej lawendy i delikatnego mydła. Idealny na lato.Nabyłem również Cerruti 1881 z 1990 roku. Woda dotarła wczoraj i jeszcze zbyt wcześnie, żeby ją oceniać, ale wstępnie stwierdzam, że mi się podoba - takie połączenie Chanel Egoiste Platinum, Molyneux Quartz Pour Homme (mój ukochany) i Boucheron Pour Homme. Jednym słowem klasyka w najlepszym wydaniu. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 727 #3193 Napisano 10 Czerwca 2016 u mnie Lalique EN od niedawna poszło w odstawkę bo przerzuciłem się na lżejsze zapachy ale od jesieni pewnie znów stanie się moim podstawowym zapachem. Kupowałem w ciemno i się nie zawiodłem, teraz pewnie wybrałbym wersję Extreme, ma się dłużej trzymać niż zwykłe EN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4225 #3194 Napisano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Szukałem jakiegoś zapachu, którego nie spotkam co 5 minut na mieście i trafiłem na Lolita Lempicka au masculin. Świetny zapach, myślę znalazłem,kupiłem, a tu żona mówi: nie podoba mi się ten zapach,dla starszego pana... Jak żyć... I podsuwa mi próbkę Yves Saint Laurent l'homme sport.... Edytowane 10 Czerwca 2016 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74378 #3195 Napisano 10 Czerwca 2016 Używałem jakiś czas EN i nie mam jakichś wielkich zastrzeżeń do tego zapachu, jednak nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że to taki stary "Amen" Muglera z domieszką Beyonce... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #3196 Napisano 11 Czerwca 2016 Dior Fahrenheit oraz Dior Sauvage. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #3197 Napisano 11 Czerwca 2016 Czy Fahrenheit Parfum i Farhenheit La Parfum to ta sama perfuma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6555 #3198 Napisano 11 Czerwca 2016 Na pewno nie perfuma... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #3199 Napisano 12 Czerwca 2016 No dobrze woda perfumowana.... La Parfum napisali że zapach nowy z roku 2014, a już kupowałem wcześniejz napisem Parfum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 727 #3200 Napisano 14 Czerwca 2016 ktoś już wąchał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach