Lestaf 452 #7976 Napisano 25 Października 2019 Nie. Owoce -->> https://www.fragrantica.pl/perfumy/Gucci/Gucci-Guilty-Absolute-pour-Femme-48090.htmlZa pierwszym razem przeczytałem OWCE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21802 #7977 Napisano 25 Października 2019 Walter, masz rację. Futerał od aparatu fotograficznego, zdecydowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #7978 Napisano 25 Października 2019 Ciężko sprzedać coś co pachnie starą skórą, ale od czego są miliony na reklamę i znani aktorzy. Po obejrzeniu tego, nawet ja chcę tak pachnieć https://youtu.be/J4gmxx227Tk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #7979 Napisano 25 Października 2019 Gratuluję Wam zakupu GGA Dla mnie okazał się za mocny, może kiedyś...Póki co wybieram łagodniejszą skórę w Fahrenheicie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #7980 Napisano 25 Października 2019 Ciężko sprzedać coś co pachnie starą skórą, ale od czego są miliony na reklamę i znani aktorzy. Po obejrzeniu tego, nawet ja chcę tak pachnieć https://youtu.be/J4gmxx227TkJa nie, po tym co ten kolo wiąże sobie pod szyją Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #7981 Napisano 25 Października 2019 Nie Tobie ma się podobać, tylko kobietom, a on tam z tego co widzę, aż dwie na to złapał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21802 #7982 Napisano 25 Października 2019 Ja mam go od roku chyba. Mój skórzany namber łan. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #7983 Napisano 25 Października 2019 (edytowane) No brz! I jak?loco50, rozczuliła mnie Twoja pochwalna reakcja. Jak gdybyś uradował się, że po latach obrabiania batonów postanowiłem w końcu przerzucić się na piczki, jak P.B. przykazał. Wczoraj i dziś aura jakoś mi się nie widziała pod niego. Spryskałem tylko papierek i wrzuciłem na półkę w szafie. Rano wchodzę do garderoby, a tu wita mnie zapach GGA. Po jakimś czasie nieznacznie łagodnieje i to jest chyba dobry trop z tym aparatem. Wwąchałem się przed chwilą w ten papier i faktycznie - tak pachniał zapakowany w futerał Zenit mojego ojca. Mój pierwszy kontakt z GGA to było "Wow, smar, warsztat i inne takie. Super, ale nosić bym tego nie chciał.". Drugie podejście (znowu tylko ręka) to już sympatia, która skończyła się jak widać. A dziś na łapach nowe mini-nabytki (odlewki po 10 ml). Cartier Declaration Parfum i Amouage Sunshine. Oba na plus - hrabianka-małżonka potwierdza. Carrot, Guilty Absolute dla pań wydaje sie być całkiem fajnym zapachem. Owoce na jesień - ciemne, soczyste - jeżyny i inne leśne cuda. Jeśli znasz Lalique Amethyst, to to jest dokładnie ten sam klimat, choć wydaje się mieć więcej świeżości (to akurat uważam za jego zaletę). A jak nie znasz, to GGA - nie tylko damskie - sprawdzisz w pierwszej lepszej sieciówce. I błagam, nie spamujcie tymi konkursami. Akurat Ciebie z jakiegoś powodu nie chcę dodawać do listy ignorowanych. Edytowane 26 Października 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #7984 Napisano 25 Października 2019 (edytowane) Carrot, Guilty Absolute dla pań wydaje sie być całkiem fajnym zapachem. Owoce na jesień - ciemne, soczyste - jeżyny i inne leśne cuda. Jeśli znasz Lalique Amethyste, to to jest dokładnie ten sam klimat, choć wydaje się mieć więcej świeżości (to akurat uważam za jego zaletę). A jak nie znasz, to GGA - nie tylko damskie - sprawdzisz w pierwszej lepszej sieciówce. I błagam, nie spamujcie tymi konkursami. Akurat Ciebie z jakiegoś powodu nie chcę dodawać do listy ignorowanych. Powąchamy, zobaczymy i męska i damska wersja brzmi mocno zachęcająco...A co do spamowania, to przepraszam jeśli Cię to razi. Staramy się być nienachalni, ale, jak widać, różnie to wychodzi Edytowane 26 Października 2019 przez Carrot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #7985 Napisano 27 Października 2019 Zakup w ciemno, spodobał się, trwałość przeciętna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1947 26 #7986 Napisano 28 Października 2019 GGA pachnie starą piwnicą. Uwielbiam ten zapach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #7987 Napisano 28 Października 2019 To był dobry zapach! Dziś już takich nie robią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #7988 Napisano 28 Października 2019 Chyba nadal jest w sprzedaży. Podobnie jak Wars Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6756 #7989 Napisano 28 Października 2019 Jest, jest - tu w wersji Intense. Mam pierwowzór i czasem używam. Wars też jest sympatyczny. Dużo łagodniejszy. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #7990 Napisano 28 Października 2019 Ja polecam wodę kolońską Lider. Jak dla mnie mega klasyczny super zapach za kilka złotych. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #7991 Napisano 28 Października 2019 Używałem kiedyś kremu do golenia tej firmy, nie wiedziałem że jest i woda Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6756 #7992 Napisano 28 Października 2019 Dla mnie troszkę zbyt słodka. Szkoda, że nie pachnie jak krem do golenia, ale za ok. 7-8 zł i tak jest nieźle 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #7993 Napisano 28 Października 2019 Brutal fajny. Zastanawiam się nad kupnem chyba od czasu sprzedaży Aramisa. Muszę go jeszcze kiedyś przetestować przy okazji wizyty w R. Dziś w końcu zdecydowałem się na randkę z GGA i zapach jest świetny. Miękki, przyjemny, ciepły. Piwnicy w nim nie czuję. Dodatkowo InPost łaskawie raczył jednak dostarczyć moją paczkę (z tygodniowym opóźnieniem - to już ich druga wpadka ostatnio). Od dłuższego czasu chciałem go przetestować, a tu napatoczył się taki maluszek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #7994 Napisano 29 Października 2019 Takie to to nabyłem. Zapachp bardzo podobny do Dune Diora, niektórzy powiedzą podróbka ale okazuje się że zapach powstał dwa lata przed Dune. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #7995 Napisano 29 Października 2019 O proszę jak oryginalnie. Nawet nie wiedziałem, że ta firma już tyle lat funkcjonuje. Wąchałem ostatnio Dune i ten z kolei nieodparcie kojarzy mi się z Platynowym Egoistą. Mimo że zdaję sobie sprawę z ich odmienności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #7996 Napisano 29 Października 2019 Mi też. Swego czasu były to moje dwa ulubione zapachy. Inne ale jest coś co je łączy. Nie wiem co. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pjord 2 #7997 Napisano 29 Października 2019 Czy to prawda, że zaprzestano produkcji Dune'a? Mam jeszcze jeden flakon i nie wiem czy rozpakować czy poczekać na czas posuchy. Tego Banana Republic pewnie spróbuję w ciemno. Do djunowych nut zaliczyłbym też Agua Verde. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #7998 Napisano 30 Października 2019 Prawda. Bo to co teraz stoi na półkach w S/D jest tylko rozmytym wspomnieniem Dune'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #7999 Napisano 31 Października 2019 A gdyby tak zrobić top 10 najlepszych zapachów? Ja bym się chętnie dowiedział co jest doceniane przez znawców tematu. Ale żeby nie tworzyć konfliktów, zacznijmy od miejsca drugiego, bo jedynka to wiadomo- Czarny Adidas Z dedykacją dla Lestafa, taka czarna perfuma przyszła Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 331 #8000 Napisano 31 Października 2019 ^ A i na mnie siedzi dzisiaj "czarny" Adidas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach