polly 224 #13751 Napisano 23 Października 2025 (edytowane) W dniu 21.10.2025 o 08:23, Piotoman napisał(-a): No i namówiliście, na razie ostrożnie (odlewka 5 ml), ale i tak sie obawiam zaaplikować choćby jeden mały psik 😬 No u mnie raz na tydzień używany jako odskocznia raz lubię raz nie. Już po testach? Dawaj wrażenia 😂 Może i niezbyt popularny ale z pewnością dobrze się sprawdzi tej jesieni. Nic nie żałuję. Edytowane 23 Października 2025 przez polly 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 71706 #13752 Napisano 23 Października 2025 Przesyłka dotarła. Ciekawy i w miarę trwały zapach. 4 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17435 #13753 Napisano 24 Października 2025 (edytowane) Edytowane 24 Października 2025 przez satanic 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73561 #13754 Napisano 24 Października 2025 3 godziny temu, satanic napisał(-a): I jakie to jest 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17435 #13755 Napisano 24 Października 2025 Świeże, morskie, lekkie owoce w tle. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73561 #13756 Napisano 24 Października 2025 Godzinę temu, satanic napisał(-a): Świeże, morskie, lekkie owoce w tle. A jak z trwałością 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17435 #13757 Napisano 24 Października 2025 Jutro będę wiedział. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73561 #13758 Napisano 24 Października 2025 30 minut temu, satanic napisał(-a): Jutro będę wiedział. Dzięki, daj znać 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 537 #13759 Napisano 24 Października 2025 Zielony, cytrusowy, niepodobny do niczego innegoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 6664 #13760 Napisano 25 Października 2025 To i ja wrzucę swoją małą kolekcję perfum które bardzo polecam 👌 najlepszy to jest ten chyba Gucci Guilty Absolute zapach wyczuwalny jeszcze na drugi dzień 😁 zapach skóry tytoniu no jest mocarz powiem szczerze Niektóre buteleczki mają świetny odcień jak whisky albo cognac, gorzej jak ktoś się pomyli i na kaca łyknie flakonik diora 🤣🤣🤣 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2293 #13761 Napisano 25 Października 2025 To i ja wrzucę swoją małą kolekcję perfum które bardzo polecam najlepszy to jest ten chyba Gucci Guilty Absolute zapach wyczuwalny jeszcze na drugi dzień zapach skóry tytoniu no jest mocarz powiem szczerze Świetna kolekcja.Bardzo przekrojowa.Mainstream ale z perełkami.Dla mnie zawartość zdjęcia nr 1 wymiata z uwagi na GGA i D&G i DHI.IMHO natűrlich.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #13762 Napisano 25 Października 2025 GGA to moja ulubiona skóra 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17435 #13763 Napisano 25 Października 2025 W dniu 24.10.2025 o 18:54, TomcioMiki napisał(-a): Dzięki, daj znać 🤗🤗🤗 Daje radę na ciuchach rano czuć na skórze też długo się utrzymuje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73561 #13764 Napisano 25 Października 2025 1 godzinę temu, satanic napisał(-a): Daje radę na ciuchach rano czuć na skórze też długo się utrzymuje. Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1184 #13765 Napisano 27 Października 2025 (edytowane) Pamiątkowe fotki i na półkę. Zacząłem dziesiątą setkę Edytowane 27 Października 2025 przez Annihilator 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2490 #13766 Napisano 27 Października 2025 46 minut temu, Annihilator napisał(-a): Zacząłem dziesiątą setkę 😲 nie ma miętkiej gry, wchodzisz do grona hurtowników 😅 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8465 #13767 Napisano 27 Października 2025 Pamiątkowe fotki i na półkę. Zacząłem dziesiątą setkę Gratulacje, jak zwykle grubo Dev #2 i #4 sztos! 2 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2293 #13768 Napisano 28 Października 2025 12 godzin temu, Annihilator napisał(-a): Pamiątkowe fotki i na półkę. Zacząłem dziesiątą setkę Utrzymujesz branże przy życiu 🙂. Inspirujesz. Dajesz solidną amunicję do obrony przed małżonką powtarzającą kilka razy w roku "oszalałeś z tymi perfumami". ps. niestety znam tylko dzieła FB i PdN (fenomenalne!). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6211 #13769 Napisano 28 Października 2025 15 godzin temu, Annihilator napisał(-a): Pamiątkowe fotki i na półkę. Zacząłem dziesiątą setkę Ty chory po&!@ie 🤤👌 Przypomniałeś mi zdjęciem, że OO miałem jakąś próbkę i testowałem w Lulua w Kato. Nie wiem który zapach, ale to były fajne doznania. Z tym, że mieli akurat jakieś małe, kompletnie nieopłacalne buteleczki. Musze do tego wrócić przy okazji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 160520 #13770 Napisano 28 Października 2025 Mój dzisiejszy zakup 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23419 #13771 Napisano 1 Listopada 2025 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 224 #13772 Napisano 1 Listopada 2025 Jak jesień to niech pachnie lasem. ScreenRecording_11-01-2025 17-57-03_1.mp4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2490 #13773 Napisano 3 Listopada 2025 W dniu 28.10.2025 o 16:57, rafalmosty napisał(-a): Mój dzisiejszy zakup Napiszesz kilka słów na temat nowego zakupu? Ostatnio testowałem sicilian, iberian i russian leather. Kolega @lukebor zachwalał właśnie Irish i kusi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2490 #13774 Napisano 3 Listopada 2025 (edytowane) W dniu 23.10.2025 o 19:30, polly napisał(-a): Już po testach? Dawaj wrażenia Długo to trwało, ale w końcu się odważyłem 🙂. Ten Vertus faktycznie potrafi narobić Chaos-u. Pierwsza próba na koledze z pracy - na wizytówkę, trzymaną w wewnetrzej kieszeni marynarki. Przy aplikacji zapach wypełnił cały pokój, jeszcze trzeciego dnia czuć było, gdy nas odwiedzał. Druga próba na drugim (odważnym) koledze - aplikacja na nadgarstek. Opinia: zapach ładny ale ... zaczęło się mycie rąk, narzekanie, że za mocny, zaczyna przeszkadzać i drażni swoją mocą. Ja spróbowałem w piątek po południu, taki mały psik przy wyjściu z biura. O dziwo żona nie narzekała. Córka odbierana ze szkoły pytała co tak mocno czuć perfumami w samochodzie. Dla mnie zapach intensywny, ale nie męczący przy skromnej aplikacji. Początkowo mega mocna ambra, która powoli (bardzo powoli) dopuszczała inne nuty do głosu - cytrusy i nuty morskie. Ogólnie zapach fajny, bardzo trwały i projektujący. W kolejnych dniach ładnie wyczuwalny na ubraniach. Edytowane 3 Listopada 2025 przez Piotoman 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 370 #13775 Napisano 3 Listopada 2025 (edytowane) 31 minut temu, Piotoman napisał(-a): Długo to trwało, ale w końcu się odważyłem 🙂. Ten Vertus faktycznie potrafi narobić Chaos-u. Pierwsza próba na koledze z pracy - na wizytówkę, trzymaną w wewnetrzej kieszeni marynarki. Przy aplikacji zapach wypełnił cały pokój, jeszcze trzeciego dnia czuć było, gdy nas odwiedzał. Druga próba na drugim (odważnym) koledze - aplikacja na nadgarstek. Opinia: zapach ładny ale ... zaczęło się mycie rąk, narzekanie, że za mocny, zaczyna przeszkadzać i drażni swoją mocą. Ja spróbowałem w piątek po południu, taki mały psik przy wyjściu z biura. O dziwo żona nie narzekała. Córka odbierana ze szkoły pytała co tak mocno czuć perfumami w samochodzie. Dla mnie zapach intensywny, ale nie męczący przy skromnej aplikacji. Początkowo mega mocna ambra, która powoli (bardzo powoli) dopuszczała inne nuty do głosu - cytrusy i nuty morskie. Ogólnie zapach fajny, bardzo trwały i projektujący. W kolejnych dniach ładnie wyczuwalny na ubraniach. 🤣 Chaos to może jakaś odmiana Sarinu 😉 Flakon można dać bezdomnemu aby stosował gdy idzie do sklepu a samemu korzystać z 1,5ml próbki firmowej. Pewnie starczy na długi czas. 52 minuty temu, Piotoman napisał(-a): Ostatnio testowałem sicilian, iberian i russian leather. Kolega @lukebor zachwalał właśnie Irish i kusi. Zamówiłem próbki Russian i Irish leather i będę testował. African Leather jest bardzo fajne. Lubię nuty występujące też w Amouage Jubilate XXV Edytowane 3 Listopada 2025 przez Remy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach