Pablos_ 16 #451 Napisano 15 Grudnia 2011 Od niedawna Loewe 7. Dosyć specyficzny, ale przekonałem się i raczej szybko nie zmienię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dico 13 #452 Napisano 15 Grudnia 2011 Moje typy:-Hugo Boss no.6- dość popularne, ale bardzo lubię ten zapach-Mexx Ice Touch- bardzo fajny zapach-Calvin Klein In2U-United Colors of Benetton- Energy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4304 #453 Napisano 15 Grudnia 2011 Od niedawna Loewe 7. Dosyć specyficzny, ale przekonałem się i raczej szybko nie zmienię. Włąśnie wczoraj go wąchałem...rzeczywiście oryginalności mu odmówić nie można...wybija się sposród nowych zapachów. Dosyć odważny. Trochę zbyt kontrowersyjbny dla mnie. jest tam jakas nuta ogórkowo-miętowa która nie do konca mi pasi. Natomiast spodobał mi się Bvlgari Men - polecam, elegancki , i jednoznacznie męski....dystyngowany. ....warto też kupić dla samej butelki bo jest przepiękna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #454 Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Używam Givenchy Piale wszedłem jakiś czas temu do sklepu i szanowny pan polecił mi Malizia Uomo (zielona)Powiem ,że zrobiła na moim zmyśle zapachu niezłe wrażeniejak ktoś szuka niedrogiego zapachu to polecam Edytowane 16 Grudnia 2011 przez sapek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1677 #455 Napisano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Witam,ale pachnący temat od wielu lat mój nr 1 to YSL - Kouros (obecnie trudny do kupienia w Polsce)od kilku lat Ralf Lauren - Poloaktualnie odkryłem Lalique - LionPzdr. P.S. Wiele lat temu zachwycałem się jeszcze zapachem Balenciaga Pour Homme (niestety zniknął z rynku) edycja: Lalique Lion > ładny, oryginalny zapach ... niezbyt trwały Edytowane 29 Stycznia 2012 przez Jacek K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 572 #456 Napisano 16 Grudnia 2011 Rozpaczliwie próbowałem coś wybrać bazując na tym wątku. Pachniało jak guma balonowa z Kaczorem Donaldem z mojego dzieciństwa. Zapach świeżo wyjętej prezerwatywy Durex z opakowania.Czy ja jestem jakiś dziwny że mam takie gumowe zapachy i odczucia?Chyba wiem dlaczego kobiety szaleją za tymi dwoma zapachami.Podświadome skojarzenia.Dałem sobie spokój i kupiłem coś co mnie nie zawodzi choć bardziej nadaje się na lato niż na zimę. Zimy lekko miętowy zapach. Troche zielony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #457 Napisano 16 Grudnia 2011 Naprawde polecam Gucci Nobile , nie bedziesz rozczarowany 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 572 #458 Napisano 16 Grudnia 2011 Naprawde polecam Gucci Nobile , nie bedziesz rozczarowany Jestem w tej chwili w Londynie. Oblazłem pół miasta.Nigdzie tego nie ma bo bym kupił w ciemno. Choćby dla Ciebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #459 Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Dzieki .Powiniem dodac ze Gucci juz tego zapachu nie robi ( pewnie dlatego osiagaja teraz dosc wysokie ceny ) , bardzo ciezko gdzies znalezc . Ale jednak sie udaje , kolega z klubu kupil dla mnie w PL i wyslal do mnie irek Edytowane 17 Grudnia 2011 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10825 #460 Napisano 17 Grudnia 2011 A ja zaluje, ze Cottonfield nie produkuje juz meskich bo kiedys je kochalem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 210 #461 Napisano 17 Grudnia 2011 A wąchaliście może zapach Cartiera Declaration? Co o nim sądzicie? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 572 #462 Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Dzieki .Powiniem dodac ze Gucci juz tego zapachu nie robi ( pewnie dlatego osiagaja teraz dosc wysokie ceny ) , bardzo ciezko gdzies znalezc . Ale jednak sie udaje , kolega z klubu kupil dla mnie w PL i wyslal do mnie irek Wiem że już go nie robią. W każdej perfumerii tutaj mi to mówią.To cholernie irytujące jak masz "swój" ulubiony zapach który odpowiada na 100% i nagle przestają go produkować. Panowie,jak piszecie o perfumach to nie ograniczajcie się do "listy" bo to nie ma sensu.Wysilcie się trochę i napiszcie dwa słowa o wrażeniach. Ja cofam to co napisałem o Play.Na pierwszy węch to faktycznie jest tak jak napisałem, ale potem robi się przyjemnie słodki i co dla mnie ważne, po wzięciu prysznica nadal czuję ten zapach. Co możecie polecić na zimę? Edytowane 17 Grudnia 2011 przez jakubos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #463 Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Sprawdź Paco Rabanne Black XS - specyficzny, cięższy ale na zimę jak znalazł.i Dolce Gabbana pour homme - początkowo pachniał jak stare mydło, po chwili super się rozwinął - klasyk Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Glint 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #464 Napisano 18 Grudnia 2011 Witajcie.W zeszłym tygodniu na imprezie spotkałem kolegę który od zawsze lubił dobre zapachy.Tak też było i tym razem.Jako że znamy się od dziecka zapytałem czym pachnie?No i jakie było moje zaskoczenie odpowiedzią że to polski wyrób Tak to woda toaletowa Chopin firmy Miraculum.100 ml edt za 30-40zł a zapach naprawdę b dobry!Ładny flakon,dobra trwałość(opisać zapachu nie mogę bo nie umiem)Szukałem u siebie w drogeriach ale nie było więc kupiłem na portalu na a za 41 zł z przesyłką.Koledzy uważam że naprawdę warto Zapach z eleganckich radzej na zimniejsze dni.Dla mnie wielkie zaskoczenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #465 Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) za ich www."Z okazji Roku Chopinowskiego Miraculum wprowadza na rynek ekskluzywną linię zapachową ?Chopin?, adresowaną do eleganckich i wymagających mężczyzn. Z okazji Roku Chopinowskiego Miraculum wprowadziło na rynek ekskluzywną linię zapachową ?Chopin?, adresowaną do eleganckich i wymagających mężczyzn. Oryginalna, francuska kompozycja zapachowa została stworzona specjalnie dla marki ?Chopin?. Pierwsze wrażenie zapachowe to cytrusowa świeżość wzbogacona nutą lawendy. Serce kompozycji to słodycz kwiatów geranium i konwalii. Dopełnieniem całości jest orientalny akcent drzewa sandałowego i cedru, wzmocniony esencjonalną paczulą." Edytowane 18 Grudnia 2011 przez Glint 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4304 #466 Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Potwierdzam panowie zapach Chopin firmy Miraculum jest świetny....naprawdę bardzo udana i trwała kompozycja....spokojnie perfumy te mogły by kosztować 300zl i być sygnowane jakimś wielkim nazwiskiem. Nie są to żadne popłuczyny bi-es itd. Kompozycja naprawdę robi wrażenie...Dobrze ze mi przypomnieliście o tym zapachu...kupię sobie Widzę na allegro że teraz robią je w innej butelce. Ja pamiętam, że kiedyś nakrętka była w kształcie 3 klawiszy fortepianu. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 978 #467 Napisano 18 Grudnia 2011 Co możecie polecić na zimę?W zimę bardzo lubię Dior Homme (ten zwykły, żaden Sport czy Intense) mocny, męski, bardzo trwały zapach z końcową, słodką nutą- dla mnie obok Dune i Fahrenheita najlepszy zapach tej firmy. Aktualnie używam Channel Platinum Egoiste- to taki zapach trochę z innych czasów, ale z lekką nutą świeżości (dowolnie rozumianej). Myśląc o nim, mam na myśli zapach, który zawsze będzie na miejscu, nigdy nie będzie zbyt nachalny. Kiedyś z kolei, w zimniejsze dni, często sięgałem po Gaultiera Le Male- klasyka słodkich, waniliowych do bólu zapachów, ale zaskakująco dobrze komponujący się z większością używających go mężczyzn. Trochę oklepany, ale świetny. Ostatni ciężki, zimowy, to moje niespełnione marzenie- Givenchy Xeryus Rouge- fantastyczny, inny zapach, ze wszystkim co powinna zawierać genialna woda toaletowa, niestety uczulenie na niego spowodowało, że dużo więcej na jego temat nie mogę powiedzieć, oprócz tego, że był baardzo trwały. Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1974r 15 #468 Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) A wąchaliście może zapach Cartiera Declaration? Co o nim sądzicie?Bardzo o.k. - jeśli masz garnitur - ale kilka lat temu podobał mi się o wiele mniej.Dla odmiany męski DEVOTION Gabriela Sabatini - kiedyś rewelacja - teraz już za słodki. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez Darek1974r 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 210 #469 Napisano 18 Grudnia 2011 Darku mi on na razie nie pasuje - dostałem próbkę przy zakupie innych perfum - ale Mojej Pani się bardzo bardzo podoba! 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesuekxx1994 0 #470 Napisano 23 Grudnia 2011 Lacoste eessential sport niebieski polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #471 Napisano 24 Grudnia 2011 Z nowych moich pachnideł to Loewe Solo. Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi Hermesa Terre. Mam takie dziwne skojarzenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #472 Napisano 25 Grudnia 2011 Lacoste eessential sport niebieski polecam Dziewczyna mnie męczy, żebym znów sobie kupił. Ja teraz jadę na CK Eternity, podobny, ale jej tak nie przypada do gustu. Mnie się LaCoste znudziły, gdy niuchnąłem próbkę Bulgari Aqua Marine, noszę się z ich zakupem od 1,5 roku, ale jakoś tak wypada, że ciągle zamiast nich coś innego kupuję. A to CK One, a to CK Be, a to Chanel Bleu. Jednak faktycznie tylko te Lacoste się podobają mojej Kobiecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #473 Napisano 26 Grudnia 2011 Pod choinkę dostałem Chopin firmy Miraculum. Ciekawy zapach,z nutką, która coś mi przypomina(jakiś zapach z lata "dzieciństwa?). Nie umiem tego określić,ale ogólnie rzecz biorąc Chopin,jest ok. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkyo05 0 #474 Napisano 26 Grudnia 2011 Zaintrygował mnie ten Chopin. Napiszcie jaka to nuta i jak z trwałością??? Nie bardzo jestem teraz pieniężny więc zapach cenowo w sam raz. I opinie na forach kosmetycznych ma bajkowe. Jeśli ktoś już używa proszę o krótką charakterystykę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #475 Napisano 26 Grudnia 2011 Trwałość jest całkiem całkiem,wg mojej żony bardzo trwały. Ja niestety szybko się przyzwyczajam do zapachu i z dnia na dzień mógłbym zwiększać dawkę, więc byłbym tu mało obiektywny. Charakterystyka, mi przypomina jakąś nutkę korzenną z owocową. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach