Enkil 7824 #326 Napisano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Pochwal się coś tam sobie wyskrobał?? W czasach szkolnych zrobiłem kilka tatuaży kilku kolegom i koleżankom ( jednej nawet w bardzo przyjemnym miejscu ciała) a sam mam jeden, bardzo malutki, własnoręcznie wykonany, na przedramieniu; z daleka wygląda jak zabrudzenie, z bliska nic nie przypomina na pierwszy rzut oka, po bliższym przyjrzeniu można zobaczyć profil głowy ptaka lub diabła, zależy z której strony się patrzy . Ale jest już stary i trochę "zatarty " kiedyś był wyraźniejszy. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Enkil 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4772 #327 Napisano 10 Czerwca 2016 Fajny temat Ja do tatużu przymierzałem się dobrych kilka lat. Przez jakiś czas miałem przerwę od takiej potrzeby, ale w końcu się zdecydowałem. I jestem z tego zadowolony. No i rzeczywiście jest tak, że jednak na jednym poprzestać jest trochę trudno - jest już pomysł na kolejny 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5732 #328 Napisano 10 Czerwca 2016 Kolega mój bardzo dobry był teraz na wyspie Phuket w Tajlandii - narąbał sie i poszedł zrobić tatuaż - chciał imiona swoich córek Gościu mu zaprojektował i chciał robić a on - moment moment !!!! wrócił do hotelu i recepcjonistkę męczył co tam jest napisane żeby mu po angielsku przetłumaczyła czy to czasem nie ROBOTY DROGOWE Okazało się wszystko OK i zrobił sobie na całe przedramię - jak wrócił miesiąc temu to zaleciłem mu badanie na żółtaczkę i inne syfy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6775 #329 Napisano 10 Czerwca 2016 Słabo widać, najważniejsze ja jestem zadowolony i następny termin mam na listopad. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #330 Napisano 10 Czerwca 2016 Toż to trzeba być patologiczną jednostką żeby zrobić sobie tatuaż... IMG_2459.JPGNie no kur... nie wierzę... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #331 Napisano 10 Czerwca 2016 Mistrzu17 - Chronos super ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6775 #332 Napisano 10 Czerwca 2016 Dzięki, 6,5 h bólu. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3362 #333 Napisano 10 Czerwca 2016 Ale Chronos świetny. Jak u Pawła tak jeszcze niedawno. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6775 #334 Napisano 10 Czerwca 2016 Dzięki, jest gość w mieście u nas i świetnie robi. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #335 Napisano 11 Czerwca 2016 Jest moc ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #336 Napisano 11 Czerwca 2016 ... nikt nie ma trajbala? Nie no chłopaki, pokazać łydki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #337 Napisano 11 Czerwca 2016 z tribalami to pewnie nie jeden ma teraz nadzieję, że pozarastają włosami jak bunkry krzakami w lasach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #338 Napisano 11 Czerwca 2016 Hehe. Faktycznie wzór był bardzo popularny, ale mimo wszystko mi się nadal podoba. Nie na tyle żeby sobie go zrobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #339 Napisano 11 Czerwca 2016 tribal jest ok jako wzór na ścianie czy drzwiach w pokoju ale nigdy bym nie zrobił sobie jakiegoś bliżej nieokreślonego bazgroła na ciele i żył z tym do końca swoich dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #340 Napisano 11 Czerwca 2016 Może Ty nie, ale jak widać wielu jednak się na tyle podobał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6775 #341 Napisano 11 Czerwca 2016 (edytowane) 20 lat temu tribal i mu podobne były na topie. Teraz to niekiedy dzieła sztuki na skórze powstają. Jak popatrzę na prace niektórych tatuatorów to tym bardziej mam ochotę pójść dalej. Niestety większy wzór (dzienna sesja) wacha się od 1500-2500zł. Na szczęście do późnej jesieni daleko Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #342 Napisano 11 Czerwca 2016 Tam gdzie pytałem 1500, a na mój potrzeba niestety 3 sesje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6775 #343 Napisano 11 Czerwca 2016 To dobra cena. Ja płaciłem 1000 przed podwyżką i w jednej zrobiłem. W moim mieście jest jedno studio i parę domorobów. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #344 Napisano 11 Czerwca 2016 Normalna. 1500 to za jedną sesję, a u mnie potrzebne są 3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 725 #345 Napisano 11 Czerwca 2016 tribal kiedyś był po prostu modny a moda to każdy wie, szybko przemija Ja bym robił tatuaż, z którym bym się identyfikował, o którymś bym coś powiedział - dlaczego taki, co dla mnie znaczy itd. A tribal? " łał tatuaż, co przedstawia? - to tribal. A czemu taki - aaa bo mi się podobał". No niby można ale trochę słabe argumenty Ja lata temu znalazłem grafikę przedstawiającą smoka i feniksa trzymające miecz, mistrzostwo ale za dużo szczegółów na mały tatuaż a ja nie chciałbym większego niż dłoń. Teraz w sumie mi trochę przeszło z tatuażem ale nie mówię, że nie zrobię. A jak w końcu się wybiorę to będzie to motyw orła Zygmunta Starego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 73202 #346 Napisano 11 Czerwca 2016 https://twitter.com/biiimurray/status/441308190790410240 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #347 Napisano 12 Czerwca 2016 Jeśli o mnie chodzi to chciałbym coś takiego ale marzeniem jest taki tatuaż Obiecałem sobie, że do czterdziestki sobie zrobię. Czas już chyba zbierać kasę Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5732 #348 Napisano 12 Czerwca 2016 Też myślałem kiedyś o tatuażu ale mi przeszło - to jaki sobie zrobić i gdzie musi być przemyślane - na starość skóra wiotczeje i dzisiaj piękny delfinek na piersi za 40 lat może wyglądać jak wyrzucona na wybrzeże szkieletów rozkładająca się orka lub szprot w pomidorach Do przemyślenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #349 Napisano 12 Czerwca 2016 Planujesz żyć jeszcze 40 lat? Who lives forever? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #350 Napisano 12 Czerwca 2016 Planujesz żyć jeszcze 40 lat? Who lives forever?...Vampires? 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach