Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Christopher Ward C65 Trident Diver - recenzja
dodany przez
Gość fidelio, w Testy i recenzje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Wahnik
W związku z potrzebą zmian w kolekcji sprzedaję świetnego japońca na niezawodnym mechanizmie 6R35 A.
Zegarek używany sporadycznie zrobił na mnie wrażenie solidności, piękna kompozycji tarczy oraz bardzo dokładnego chodu.
Jestem drugim użytkownikiem, zegar jest dosyć nowy, do listopada br. posiada gwarancję od Dolińskiego.
Podstawowe dane :
* średnica koperty 38 mm
* średnica tarczy 32 mm
* grubość 12,8 mm
* L2L 42 mm
* pasek / w uszach 20 mm
* waga 66 g
* szkło szafir z antyrefleksem
* WR 200 m
Stan zegarka określam ostrożnie na 8/10 - posiada niewielkie mikroryski na kopercie, ale żadnych wgniotek, szkło oczywiście czyste.
nie wiem, czego jeszcze nie napisałem, proszę ewentualnie pytać na pw.
Cena kompletu wynosi 1950 PLN - ew. do symbolicznej negocjacji + dostawa InPost lub inna na życzenie kupującego. Cena nowego w sklepie 3284,00 PLN z tym, że aktualnie w sprzedaży brak.
W okolicach Warszawy możliwe spotkanie bezpośrednie.
Polecam ten zegar jako np. świetny casualowy EDC
-
Przez Walle
Piękny, klasyczny zegarek nurkowy z 2022 roku, założony kilka razy. Więcej w szafce, niż na ręku. Pełen komplet - karta gwarancyjna, książeczka, pudełko, oryginalny pasek gumowy + nowy (nienoszony) skórzany pasek handmade doskonałej jakości zamawiany z Etsy.
Komplet z pudełkiem i dokumentami, czyli full set.
Stan 9/10, bez rys, koperta czysta, szkło czyste. Oczywiście mogą się znaleźć jakieś mikroryski, aczkolwiek ja nie widzę żadnych śladów.
Wysyłka Inpost lub odbiór osobisty w Warszawie.
Cena - 1250 pln z wysyłką InPost.
BEZ ZAMIAN.
-
Przez el_mazurro
Cześć,
Zegarek nabyty w ramach wymiany na forum.
Wspaniały egzemplarz, piękny stan określam bezpiecznie 7/10 w zwiazku z ryskami na bransolecie.
Dobrze trzyma czas.
Datowany na 2020 rok. Nie znam przebiegu ewentulanych prac serwisowych.
Sprzedaje z uwagi na to, że jednak zegarki poniżej 40mm lepiej mi osobiście pasują.
Polecam w okazyjnej cenie 2500 PLN + wysyłka lub odbiór Wrocław. Ewentulane wymiany jedynie na zegarki 36-39 mm
W komplecie:
Zgarek Christopher Ward C65 Trident Blue (C65-41ADA1-S0BB0-VC) na oryginalnej bransolecie (dodatkowe ogniwa w komplecie)
Pasek 22mm no-name wraz z klamrą ze stali szczotkowanej - pięknie pasuje do zestawu
Pudełko drewniane
Pudełko kartonowe
Papiery
Technikalia:
SKU > C65-41ADA1-S0BB0-VC
Watch Model > C65
Size > 41mm
Dial Colour > Blue
Case Material > Stainless steel
Case Colour > Silver
Bezel Colour > Blue
Height > 11.55mm