RagnarPL 10746 #1 Napisano 1 Listopada 2022 Cześć, czy ktoś z Was słyszał o tym projekcie ? https://warsovio-watches.com/pl/p/Warsovio-WAR1596-Czern/74 Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27759 #2 Napisano 1 Listopada 2022 Nie i chyba nie żałuję 😇 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1220 #3 Napisano 1 Listopada 2022 Wygląda jak ChW. Produkowany jest pewnie w Chinach, no ale grawer made in Poland może być.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cheles 294 #4 Napisano 1 Listopada 2022 Kup kilka chinoli podobnych do omegi, zleć chinczykowi wydruk z nową nazwa/marką. Wykup za grosze promocje na portalach społecznościowych i naciągaj nieświadomych klientów. Całość Cię kosztuje z przesyłką z 500 zeta, załóż stronę www i sprzedawaj za 1600 udając że to markowy produkt o niepowtarzalnej historii. To tak w skrócie 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 4116 #5 Napisano 1 Listopada 2022 7 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74147 #6 Napisano 1 Listopada 2022 Żenująca inicjatywa. 😖 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10746 #7 Napisano 1 Listopada 2022 Dzięki Panowie za odpowiedzi. Natrafiłem na Instagramie. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watch-er 1578 #8 Napisano 1 Listopada 2022 https://art-silver.pl/ Rozszerzyli asortyment 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 162977 #9 Napisano 1 Listopada 2022 Jak patrzę na ten projekt, to nabrałem ochoty na kolejny zakup czegoś od Marcina @QuadrifoglioVerde Nazwać to porażką, to nic nie napisać🤢🤮 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1220 #10 Napisano 1 Listopada 2022 Nie ma co porównywać nawet do VC. Szkoda gadać nawet. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2804 #11 Napisano 1 Listopada 2022 Co tu strzepić język. Za ten hajs i walą myiota 82xx 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4473 #12 Napisano 2 Listopada 2022 Zaprojektowano w Polsce....niech pokaże przekroje koperty i karty techniczne. Widać pewną inspirację Vratislavią c