mario1971 70214 #51 Napisano 3 Stycznia 2025 10 godzin temu, Osmodeusz napisał(-a): no zapomniałeś 😂 - mało się własną kawą nie zakrztusiłem, a takich „opowieści z Narnii” masz sporo na tym forum, powiedz mi szczerze - po co? Kto uwierzy w takie głupoty, co pcha ludzi do opowiadania takich bajek? Ja też zupełnie zapomniałem o tej historii opowiadanej przez @Sierżant Julian. Dzięki za odświeżenie pamięci. Do dzisiaj dziwię się, jak ten Tissel przeżył zanużenie na 90 metrach. 😉 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1918 #52 Napisano 4 Stycznia 2025 (edytowane) 13 godzin temu, Osmodeusz napisał(-a): no zapomniałeś 😂 - mało się własną kawą nie zakrztusiłem, a takich „opowieści z Narnii” masz sporo na tym forum, powiedz mi szczerze - po co? Kto uwierzy w takie głupoty, co pcha ludzi do opowiadania takich bajek? A ,rzeczywiście, nie pamiętałem tego wydarzenia. Ale to na pewno nie było pełne sto metrów, kumpel schodzi głęboko, bo pracuje już (a przynajmniej wtedy pracował) z aparatem z obiegiem zamkniętym, ale nie gruntował tam raczej. Tisella też już dawno nie mam. Nie wiem, co cię w tym tak poruszyło, nie spróbowałbyś, gdybyś miał okazję? Widzę że trudno ci uwierzyć, ze ludzie robią różne ciekawe rzeczy w swoim życiu. W moim wieku ma się tego sporą kolekcję. ALE jak jesteś taki łatwy do dziwienia się, to pozwolę sobie to wykorzystać: kilka lat temu spierniczyłem się do rzeki z samochodem w kanionie widocznym na zdjęciu. To rzeka Tara w Czarnogórze. Podoba się? 🙂 Aa, co do zegarka, w końcu to tematyczne forum: wtedy akurat miałem na sobie Casio ProTreka. Przeżył. Edytowane 4 Stycznia 2025 przez Sierżant Julian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13158 #53 Napisano 4 Stycznia 2025 12 godzin temu, Sierżant Julian napisał(-a): kilka lat temu spierniczyłem się do rzeki z samochodem w kanionie widocznym na zdjęciu. To rzeka Tara w Czarnogórze. Podoba się? 🙂 Ale widać, że potłukłeś się porządnie 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1918 #54 Napisano 4 Stycznia 2025 3 godziny temu, Osmodeusz napisał(-a): Ale widać, że potłukłeś się porządnie 😄 Owszem, złamałem kręgosłup konkretnie, oraz parę innych drobniejszych kości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2210 #55 Napisano 4 Stycznia 2025 Owszem, złamałem kręgosłup konkretnie, oraz parę innych drobniejszych kości.Julek,Nie wyczułeś sarkazmu@Osmodeusz.Poza tym to wątek o herbacie - kwoli ścisłości. Montenegro, Tara, złamany kręgosłup, Casio robią wrazenie ale żeby tak nic o herbacie.IMHO masz zadatki żeby przyćmić Ossendowskiego.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1918 #56 Napisano 4 Stycznia 2025 (edytowane) 4 godziny temu, Dostum napisał(-a): Julek, Nie wyczułeś sarkazmu@Osmodeusz. Poza tym to wątek o herbacie - kwoli ścisłości. Montenegro, Tara, złamany kręgosłup, Casio robią wrazenie ale żeby tak nic o herbacie. IMHO masz zadatki żeby przyćmić Ossendowskiego. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Ależ wyczułem. Tak, wątek jest o herbacie, nie wiem więc, dlaczego kolega Osmi usiłował zrobić z tego wątek o mnie. Chciał, to mu dostarczyłem, chcącemu nie dzieje się krzywda. Ale już odpuszczam, nie chciałem, żeby płakał czy coś. Zadatków na Ossendowskiego nie mam, mam jednak 60 lat, a w takim czasie sporo może się w życiu wydarzyć. Sam z siebie jestem dosyć nudnym człowiekiem, lubią swój dom i koty i tyle. Edytowane 4 Stycznia 2025 przez Sierżant Julian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70214 #57 Napisano 5 Stycznia 2025 No i wyszła z tego autobiografia. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1918 #58 Napisano 5 Stycznia 2025 18 godzin temu, mario1971 napisał(-a): No i wyszła z tego autobiografia. "Martenowski stawiał piec..." :-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1864 #59 Napisano 10 Stycznia 2025 W dniu 29.12.2024 o 21:38, kornel91 napisał(-a): Ja często ostatnio piję taką. Czuć miętę imo. https://allegro.pl/oferta/herbata-twinings-pure-peppermint-20x2g-mietowa-w-saszetkach-16726114711 dziś dotarła do paczkomatu. Popróbujem .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 87957 #60 Napisano 10 Stycznia 2025 36 minut temu, zadra napisał(-a): dziś dotarła do paczkomatu. Popróbujem .. Czekam na opinie 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 8162 #61 Napisano 4 Lutego 2025 Koreańska herbata prasowana w stylu pu-erh - smaczna. 🤤 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2622 #62 Napisano 6 Stycznia Dziś herbata z pomarańczą, imbirem i goździkami ☺️ Nowy Rok dopiero się zaczął. Jeśli komuś umknął temat klubowych kalendarzy to informuję, że klubowe kalendarze jeszcze są. Mamy wersje biurkową i ścienną. Zachęcam do nabywania Kalendarze śmiało można zamawiać. Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć: https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/ Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu lub adrespocztowy) [email protected] 1 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2622 #63 Napisano 24 Stycznia Brzoskwiniowa ☺️ 2 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach