mario1971 69882 #51 Napisano 3 Stycznia 2025 10 godzin temu, Osmodeusz napisał(-a): no zapomniałeś 😂 - mało się własną kawą nie zakrztusiłem, a takich „opowieści z Narnii” masz sporo na tym forum, powiedz mi szczerze - po co? Kto uwierzy w takie głupoty, co pcha ludzi do opowiadania takich bajek? Ja też zupełnie zapomniałem o tej historii opowiadanej przez @Sierżant Julian. Dzięki za odświeżenie pamięci. Do dzisiaj dziwię się, jak ten Tissel przeżył zanużenie na 90 metrach. 😉 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1916 #52 Napisano 4 Stycznia 2025 (edytowane) 13 godzin temu, Osmodeusz napisał(-a): no zapomniałeś 😂 - mało się własną kawą nie zakrztusiłem, a takich „opowieści z Narnii” masz sporo na tym forum, powiedz mi szczerze - po co? Kto uwierzy w takie głupoty, co pcha ludzi do opowiadania takich bajek? A ,rzeczywiście, nie pamiętałem tego wydarzenia. Ale to na pewno nie było pełne sto metrów, kumpel schodzi głęboko, bo pracuje już (a przynajmniej wtedy pracował) z aparatem z obiegiem zamkniętym, ale nie gruntował tam raczej. Tisella też już dawno nie mam. Nie wiem, co cię w tym tak poruszyło, nie spróbowałbyś, gdybyś miał okazję? Widzę że trudno ci uwierzyć, ze ludzie robią różne ciekawe rzeczy w swoim życiu. W moim wieku ma się tego sporą kolekcję. ALE jak jesteś taki łatwy do dziwienia się, to pozwolę sobie to wykorzystać: kilka lat temu spierniczyłem się do rzeki z samochodem w kanionie widocznym na zdjęciu. To rzeka Tara w Czarnogórze. Podoba się? 🙂 Aa, co do zegarka, w końcu to tematyczne forum: wtedy akurat miałem na sobie Casio ProTreka. Przeżył. Edytowane 4 Stycznia 2025 przez Sierżant Julian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 12693 #53 Napisano 4 Stycznia 2025 12 godzin temu, Sierżant Julian napisał(-a): kilka lat temu spierniczyłem się do rzeki z samochodem w kanionie widocznym na zdjęciu. To rzeka Tara w Czarnogórze. Podoba się? 🙂 Ale widać, że potłukłeś się porządnie 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1916 #54 Napisano 4 Stycznia 2025 3 godziny temu, Osmodeusz napisał(-a): Ale widać, że potłukłeś się porządnie 😄 Owszem, złamałem kręgosłup konkretnie, oraz parę innych drobniejszych kości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2210 #55 Napisano 4 Stycznia 2025 Owszem, złamałem kręgosłup konkretnie, oraz parę innych drobniejszych kości.Julek,Nie wyczułeś sarkazmu@Osmodeusz.Poza tym to wątek o herbacie - kwoli ścisłości. Montenegro, Tara, złamany kręgosłup, Casio robią wrazenie ale żeby tak nic o herbacie.IMHO masz zadatki żeby przyćmić Ossendowskiego.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1916 #56 Napisano 4 Stycznia 2025 (edytowane) 4 godziny temu, Dostum napisał(-a): Julek, Nie wyczułeś sarkazmu@Osmodeusz. Poza tym to wątek o herbacie - kwoli ścisłości. Montenegro, Tara, złamany kręgosłup, Casio robią wrazenie ale żeby tak nic o herbacie. IMHO masz zadatki żeby przyćmić Ossendowskiego. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Ależ wyczułem. Tak, wątek jest o herbacie, nie wiem więc, dlaczego kolega Osmi usiłował zrobić z tego wątek o mnie. Chciał, to mu dostarczyłem, chcącemu nie dzieje się krzywda. Ale już odpuszczam, nie chciałem, żeby płakał czy coś. Zadatków na Ossendowskiego nie mam, mam jednak 60 lat, a w takim czasie sporo może się w życiu wydarzyć. Sam z siebie jestem dosyć nudnym człowiekiem, lubią swój dom i koty i tyle. Edytowane 4 Stycznia 2025 przez Sierżant Julian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 69882 #57 Napisano 5 Stycznia 2025 No i wyszła z tego autobiografia. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1916 #58 Napisano 5 Stycznia 2025 18 godzin temu, mario1971 napisał(-a): No i wyszła z tego autobiografia. "Martenowski stawiał piec..." :-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1856 #59 Napisano 10 Stycznia 2025 W dniu 29.12.2024 o 21:38, kornel91 napisał(-a): Ja często ostatnio piję taką. Czuć miętę imo. https://allegro.pl/oferta/herbata-twinings-pure-peppermint-20x2g-mietowa-w-saszetkach-16726114711 dziś dotarła do paczkomatu. Popróbujem .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 87508 #60 Napisano 10 Stycznia 2025 36 minut temu, zadra napisał(-a): dziś dotarła do paczkomatu. Popróbujem .. Czekam na opinie 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 8051 #61 Napisano 4 Lutego 2025 Koreańska herbata prasowana w stylu pu-erh - smaczna. 🤤 1 FS: Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2601 #62 Napisano 6 Stycznia Dziś herbata z pomarańczą, imbirem i goździkami ☺️ Nowy Rok dopiero się zaczął. Jeśli komuś umknął temat klubowych kalendarzy to informuję, że klubowe kalendarze jeszcze są. Mamy wersje biurkową i ścienną. Zachęcam do nabywania Kalendarze śmiało można zamawiać. Link do klubowego sklepu, gdzie kalendarze można nabyć: https://zegarkiclub.pl/forum/store/category/2-kalendarze-klubowe/ Adres e-mail na który należy wysłać dane do wysyłki kalendarza (numer paczkomatu i numer telefonu lub adrespocztowy) [email protected] 1 Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć. Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2601 #63 Napisano Sobota o 04:44 Brzoskwiniowa ☺️ 2 Klubowe kalendarze 2026 cały czas można nabywać. Są wersje ścienna i biurkowa. Rok dopiero się zaczął, więc na kalendarze nie jest za późno Tutaj link do klubowego sklepu gdzie kalendarze można nabyć. Wysyłka kalendarzy tego samego dnia. Zachęcam do zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach