sandinista 5 #12376 Napisano 6 Września 2015 No to moje w opozycji do parchów i disco 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #12377 Napisano 6 Września 2015 Co to jest... Pathfinder? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #12378 Napisano 6 Września 2015 Na moim telefonie wygląda na 4runnera Taplatk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #12379 Napisano 6 Września 2015 Bravo ten Pan ! to faktycznie 4runner IV gen 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki 399 #12380 Napisano 7 Września 2015 Benzyna ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #12381 Napisano 7 Września 2015 benzyna + lpg dla portfela 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #12382 Napisano 7 Września 2015 U mnie w garazu znowu zmiany , tez ekologicznie ale panamera e hybrid odjechala do dilera. Nie wiedziec czemu jest to najgorzej sprzedawane Porsche w usa. Mozna dostac 20 tys $ upustu juz na starcie. Nigdy tyle nie stracilem na aucie , 1 rok uzywania przebieg 3 tys mil a strata $40000 w stosunku do stickera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2413 #12383 Napisano 7 Września 2015 Gratulacje. I jak wrażenia z jazdy i8? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matt2405 920 #12384 Napisano 7 Września 2015 I8 przy RR wygląda jak zabawka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #12385 Napisano 7 Września 2015 super auto.mialem okazje sie takim przejechac. Niestety tylko jako pasazer. jednym slowem: KOSMOS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #12386 Napisano 7 Września 2015 Gratulacje. I jak wrażenia z jazdy i8?Wrazenia z pierwszego dnia srednie. Troche malo mocy. Na codzien jezdze X6M wiec brakuje mi kilku wygodnych "bajerow" np. informacji ze w tzw martwym punkcie jest jakies auto, nie ma AM a polskie stacje sa na tej fali, nie ma CD, chodzi tu o jak najmniejsza wage. Wczoraj juz bylo zdecydowanie lepiej i polubilem to auto. Szybciej laduja sie akumulatory podczas jazdy niz w panamera e hybrid, jest troche podsterowny. Jest duzo wiecej miejsca niz w lambo, ferrrari jak sie juz wsiadze a to jest ekstremalne ale mozna sie latwo tego nauczyc. Mozna potrenowac na zjezdzalni bo trzeba sie wslizgiwac. Auto robi wrazenie nawet w usa. Mam kilka egzotycznych aut i to budzi chyba najwieksze zainteresowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #12387 Napisano 7 Września 2015 A jakie to są egzotyczne auta???No pochwal się... pochwal, pochwal, pochwal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2413 #12388 Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Wrazenia z pierwszego dnia srednie. Troche malo mocy. Na codzien jezdze X6M wiec brakuje mi kilku wygodnych "bajerow" np. informacji ze w tzw martwym punkcie jest jakies auto, nie ma AM a polskie stacje sa na tej fali, nie ma CD, chodzi tu o jak najmniejsza wage. Wczoraj juz bylo zdecydowanie lepiej i polubilem to auto. Szybciej laduja sie akumulatory podczas jazdy niz w panamera e hybrid, jest troche podsterowny. Jest duzo wiecej miejsca niz w lambo, ferrrari jak sie juz wsiadze a to jest ekstremalne ale mozna sie latwo tego nauczyc. Mozna potrenowac na zjezdzalni bo trzeba sie wslizgiwac. Auto robi wrazenie nawet w usa. Mam kilka egzotycznych aut i to budzi chyba najwieksze zainteresowanie. Identyczne wrażenia (co do mocy) usłyszałem od osoby, która ma obecnie Nissana GTR, i8 i 458-kę. Jednak te elektryczne konie nie zastąpią tych z benzyny...Tak z ciekawości - jeździsz trochę na torze? Edytowane 7 Września 2015 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42801 #12389 Napisano 7 Września 2015 ...W jakim celu kupiłeś suszarkę? Sory ale nie pojmuję tego typu aut. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2413 #12390 Napisano 7 Września 2015 He wants to go green...Bo innego powodu nie widzę, żeby go wybrać zamiast np Corvetty C7 Z06. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #12391 Napisano 7 Września 2015 He wants to go green...Bo innego powodu nie widzę, żeby go wybrać zamiast np Corvetty C7 Z06.Boze widzisz i nie grzmisz. Corvette to straszne badziewie 5 klas nizej. Nieporownywalne auto. Mialem kiedys Callaway Corvette i oddalem ja po miesiacu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #12392 Napisano 7 Września 2015 A jakie to są egzotyczne auta???No pochwal się... pochwal, pochwal, pochwal Np. Bentley Supersports , 2015 X6M dostalem jako jeden z pierwszych na swiecie bo juz w styczniu a na dobre produkcja ruszyla w czercu czyli pol roku pozniej . W porownaniu do 2014 to niebotyczna roznica.Szczerze polecam ten model Bmw ostatnio poszlo bardzo do przodu. W sferze motoryzacji jestem prawie spelniony. Zostal jeszcze Veyron. Niedawno skorzystalem z zaproszenia Bramain Bugatti i troche sobie pojezdzilem to inny wymiar....Marzenia lubia sie spelniac. Jest jeden problem nie lubie placic za auto 3 razy tyle co sticker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #12393 Napisano 7 Września 2015 W jakim celu kupiłeś suszarkę? Sory ale nie pojmuję tego typu aut.Mam kilka aut a to robi naprawde duze wrazenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #12394 Napisano 7 Września 2015 No bida 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #12395 Napisano 7 Września 2015 Vette zawsze jest fajne bo rykiem silnika miażdży system ale i8 to przyszłość, dla jednych niestety, dla innych "stety", w mniejszym lub większym stopniu. Dla mnie najważniejsza sprawa - carbon, monocoque z włókna węglowego. Kiedyś w ten sposób zbudowano McLarena F1, auto które pomimo swojego wieku dalej budzi zachwyt. Dlaczego? Poziom zaawansowania technicznego. Niedawno czytałem że BMW czeka na patenty na technologię wytwarzania 2 rodzajów ram motocyklowych wykonanych z carbonu. Teraz trochę mniej siedzę w temacie ale gdyby do tego dodać hasło "nano-rurki" wkraczamy w inną erę oczywiście pan Henio klepiący golfy w stodole nie będzie zadowolony ale coś za coś.I8 poszło bardzo podobną drogą co 918 a z drugiej jest to zupełnie inny samochód, trochę szkoda, że w i8 nie ma mocnej R6T wspartej elektryką ale BMW chyba obrało swoją drogę. Nawet gdyby było mnie stać to nie wiem czy kupiłbym i8, prędzej M6 ale i8 świetny samochód 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #12396 Napisano 7 Września 2015 Identyczne wrażenia (co do mocy) usłyszałem od osoby, która ma obecnie Nissana GTR, i8 i 458-kę. Jednak te elektryczne konie nie zastąpią tych z benzyny...Tak z ciekawości - jeździsz trochę na torze?Nie mam zbyt wiele czasu na to ale lubie. Testowalem duzo aut Gtr porownalbym do corvette ten sam poziom wykonania. Ograniczaja mnie troche gabaryty. Przeszedlem wiele operacji chirurgicznych i musz siedziec wygodnie stad np. ferrari czy lambo nie maja u mnie szans 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #12397 Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Vette zawsze jest fajne bo rykiem silnika miażdży system ale i8 to przyszłość, dla jednych niestety, dla innych "stety", w mniejszym lub większym stopniu. Dla mnie najważniejsza sprawa - carbon, monocoque z włókna węglowego. Kiedyś w ten sposób zbudowano McLarena F1, auto które pomimo swojego wieku dalej budzi zachwyt. Dlaczego? Poziom zaawansowania technicznego. Niedawno czytałem że BMW czeka na patenty na technologię wytwarzania 2 rodzajów ram motocyklowych wykonanych z carbonu. Teraz trochę mniej siedzę w temacie ale gdyby do tego dodać hasło "nano-rurki" wkraczamy w inną erę oczywiście pan Henio klepiący golfy w stodole nie będzie zadowolony ale coś za coś.I8 poszło bardzo podobną drogą co 918 a z drugiej jest to zupełnie inny samochód, trochę szkoda, że w i8 nie ma mocnej R6T wspartej elektryką ale BMW chyba obrało swoją drogę. Nawet gdyby było mnie stać to nie wiem czy kupiłbym i8, prędzej M6 ale i8 świetny samochód Gdybys mieszkal w Usa chyba bys jednak nie kupil Corvette nawet Callaway(taki troche obciach) mimo prawie 800 HP. Bardzo niewygodnie sie siedzi (jestem gruby) I8 jak sie juz wsiadzie to jest naprawde wygodnie. 918 tez ma malo miejsca Edytowane 7 Września 2015 przez radekk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlik01 0 #12398 Napisano 7 Września 2015 A może Teslę Model S P90D zamiast i8? Chociaż prezentów się nie oddaje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #12399 Napisano 7 Września 2015 Radek z tym obciachem to chyba aż tak nie jest.... Jeżeli obracasz sie tylko w takim towarzystwie To mozliwe ze obciach, chociaz też mialbym pewne watpliwosci Ale przypuszaczam ze dla tak zyjacych amerykanow Niebyloby specjalnym obciachem jezdzic nowa Corvette Sent from my SGP312 using Tapatalk 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #12400 Napisano 8 Września 2015 Vette zawsze jest fajne bo rykiem silnika miażdży system ale i8 to przyszłość, dla jednych niestety, dla innych "stety", w mniejszym lub większym stopniu. Dla mnie najważniejsza sprawa - carbon, monocoque z włókna węglowego. Kiedyś w ten sposób zbudowano McLarena F1, auto które pomimo swojego wieku dalej budzi zachwyt. Dlaczego? Poziom zaawansowania technicznego. Niedawno czytałem że BMW czeka na patenty na technologię wytwarzania 2 rodzajów ram motocyklowych wykonanych z carbonu. Teraz trochę mniej siedzę w temacie ale gdyby do tego dodać hasło "nano-rurki" wkraczamy w inną erę oczywiście pan Henio klepiący golfy w stodole nie będzie zadowolony ale coś za coś.I8 poszło bardzo podobną drogą co 918 a z drugiej jest to zupełnie inny samochód, trochę szkoda, że w i8 nie ma mocnej R6T wspartej elektryką ale BMW chyba obrało swoją drogę. Nawet gdyby było mnie stać to nie wiem czy kupiłbym i8, prędzej M6 ale i8 świetny samochód Spokojnie Pan Henio da sobie radę i z carbonem i z nanorurkami 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach