Lawnowerman 927 #20051 Napisano 30 Listopada 2017 A płyn sprawdzałeś może nie trzyma parametrów i po prostu wyparowuje powolutku. płyn jest nowyNagrzewnice sprawdź, zobacz czy dywaników nie masz wilgotnych na początek. Pierwsze co sprawdziłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11988 #20052 Napisano 30 Listopada 2017 Jakimi autkami jechaliście do ślubu? Własnym? Jakimś zabytkiem czy limuzyną? Zastanawiam się też nad taksówką, tak dla jaj Podczas ślubowania miałem dwa swoje Saab’y 9-3 (pierwsza generacja) jednym jechałem z przyszłą wtedy jeszcze Żoną w drugim jechali świadkowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #20053 Napisano 30 Listopada 2017 Jakimi autkami jechaliście do ślubu? Własnym? Jakimś zabytkiem czy limuzyną? Zastanawiam się też nad taksówką, tak dla jaj Ja jechałem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiciol 7 #20054 Napisano 30 Listopada 2017 Garbusem szwagra :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #20055 Napisano 30 Listopada 2017 Jakimi autkami jechaliście do ślubu? Własnym? Jakimś zabytkiem czy limuzyną? Zastanawiam się też nad taksówką, tak dla jaj W różnych miejscach róznie to wygląda. Mam znajomego, który pojechał do swojego ślubu Audi 100 swojego ojca. Samochód ten jest w rodzinie od 20 lat, jeździ dobrze się sprawuje. Odpicowali go, przyozdobili tymi wszystkimi gadżetami i też fajnie było.... Zabytkowe - jestem fanem polskiej myśli motoryzacyjnej - coś tam stworzyli na przestrzeni lat Zresztą na OLX jest dużo tego... https://www.olx.pl/slub-i-wesele/q-samoch%C3%B3d-do-%C5%9Blubu/ Limuzyny - to chyba pierwszy wybór tak mi się wydaje. I tutaj są gusta i guściki. Oferta też jest bardzo duża:- https://fatcar.pl/wedding-cars- https://www.weselezklasa.pl/auto-do-slubu,28/ Krótko mówiąc jest z czego wybierać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #20056 Napisano 30 Listopada 2017 Dużym kwiatem albo innym PRL-em 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #20057 Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) znajomi podjeżdżali już matizami i sanderosami. Ostatnio z tego co widzę uciera się coraz mocniej, że samochód to fanaberia (tak jak zegarki zresztą ) - a byłem w tym roku na 7miu weselach. Część osób robiła sobie z tego jaja, część pokazywała swój sprzeciw do zbędnego wydawania kasy. Inni podjeżdżali mustangiem, bo byli zakochani w tym samochodzie, a część podjeżdżała czymkolwiek wypasionym, bo "tak ładnie wygląda w kamerze" i w ogóle " niech sąsiadom gacie poopadają". W sumie popieram wszystkie opcje - czyli co kto lubi, co komu potrzeba - taxi też spoko - ale jeszcze lepiej UBER z Siergiejem na pokładzie Edytowane 30 Listopada 2017 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tango 2 #20058 Napisano 30 Listopada 2017 Mnie akurat to się nie udało, ale mówię swojej pierwszej Żonie, że do następnego ślubu pojechał bym Citroënem 2CV Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #20059 Napisano 30 Listopada 2017 VW 1302S w pomidorowym kolorku.Sam prowadziłem. Dałem alternatywę: albo ja w garniturze, albo umyty samochód. Najdroższa myślała, że Garbusa i tak umyję na własny ślub i wybrała garnitur. O tyle nierozsądnie, że założyła jasnokremową suknię. Przy wysiadaniu się otarła... To był jedyny brudny samochód na całym parkingu przed Pałacem Ślubów . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #20060 Napisano 30 Listopada 2017 Ale Jej zrobiłeś psikusa ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #20061 Napisano 30 Listopada 2017 Dobrze, że nie dałeś jej do wyboru: albo ja w garniturze, albo wykąpany i z umytymi zębami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #20062 Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Ja miałem dwa śluby w drugiej połowie XX wieku. Ślub cywilny wziąłem w czwartek w Warszawie na Starym Mieście i przyjechaliśmy tam fiatem 126p. Urzędniczka była trochę zdziwiona, bo świadek i świadkowa byli elegancko ubrani a my w dżinsach. I w sobotę z tą samą kobietą wziąłem ślub kościelny i wesele z wielką pompą odbyło się u teściów w domu koło miasta Łodzi i do kościoła wiózł nas szwagier nowiutką Ładą 1500 Dokładnie taka jak ta poniżej. W tej Ładzie spędziliśmy z żoną również pierwszą noc poślubną, bo wszystkie łóżka i inne miejsca do spania w domu u teściów były zajęte przez gości. Edytowane 30 Listopada 2017 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11988 #20063 Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Ja jechałem Klasa wersja „R” czy tylko felgi? Edytowane 30 Listopada 2017 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #20064 Napisano 30 Listopada 2017 Klasa wersja „R” czy tylko felgi?zwykla 2.5 20v Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11988 #20065 Napisano 30 Listopada 2017 zwykla 2.5 20v Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkIle kucy? W manualu? Bardzo ładnie zachowany Volviacz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #20066 Napisano 30 Listopada 2017 Dobrze, że nie dałeś jej do wyboru: albo ja w garniturze, albo wykąpany i z umytymi zębami Cóż, zrobiłem to na swoją miarę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #20067 Napisano 1 Grudnia 2017 Ile kucy? W manualu? Bardzo ładnie zachowany Volviacz 170KM ale to nie jest zdjecie mojego - tamten był taki samJeździłem Stingerem wczoraj tym najmocniejszym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #20068 Napisano 1 Grudnia 2017 Moja kuzynka do ślubu jechała białym Maluchem, ot tak sobie zażyczyli tak mieli To było rok temu jakby ktoś pytał o czas zaślubin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #20069 Napisano 2 Grudnia 2017 Lawnowerman, nie złe się tam bawiłeś w tej Kia widzę ale rozumiem kolegę https://i.ytimg.com/vi/oyyB2PRf4bE/maxresdefault.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #20070 Napisano 2 Grudnia 2017 A gdzie tam jest auto ????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #20071 Napisano 2 Grudnia 2017 Panowie, nie pozbywa się ktoś może jakiegoś taniego , rwd w manualu? Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #20072 Napisano 13 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4778 #20073 Napisano 13 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siruspan 212 #20074 Napisano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Jako że sprzedałem swojego 16 letniego Saaba 95 2.3t który przez ostatnie 2 lata więcej stał u mechanika niż jeździł i zostaliśmy z drugim 19 letnim autem trzeba było zacisnąć pasa i kupić coś na czym przynajmniej będzie można polegać (jak się mój pierworodny rodził to jechałem pożyczonym autem do szpitala bo saab u mechanika stał....). Nie chciałem kupować przysłowiowego 10 letniego audi z przebiegiem 199tys to padło na coś z nieco mniejszym przebiegiem. Możecie się śmiać ale mam dość ciągłych wizyt u mechaników... Edytowane 19 Grudnia 2017 przez siruspan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11988 #20075 Napisano 19 Grudnia 2017 Gratuluje zakupu Od siebie dodam, że mam prawie 18 letniego SAABa (silnik B205R) i praktycznie nic w nim nie robię, doleje oleju od czasu do czasu i tankuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach