Admof 2269 #21851 Napisano 9 Lipca 2018 jeszcze wnuki tego gościa co rozlał paliwo urywając wąż do tankowania będą te Lambo spłacać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4273 #21852 Napisano 9 Lipca 2018 (edytowane) I po premierze - mała Gelenda. Zakochałem się ponownie (pierwszy raz w poprzedniej wersji). W salonach od 2019 r. Fajnie, że zrobili małą Gelendę, chodź wciąż nieco za małą jak dla Europejczyków.Szkoda, że nie ma wersji 5 drzwiowej to jednak mocno zwiększa praktyczność takiego wozu.Mam nadzieję, że wersja Sierra która jest dłuższa i szersza będzie oferowana także w PL. Ale nadal brakuje pary drzwi.W Kolorze khaki autko wygląda super! zaskakuje tylko 4 biegowy automat. Raczej nie będzie to tak dobrze jeździć po asfalcie jak G-klasa współczesna. Zarówno silnik jak i skrzynie wyraźnie ograniczają użycie tego auta jako uniwersalnego. Szkoda bo moim zdaniem Suzuki nie wykorzystuje potencjału. Wciąż trzymają się koncepcji bliskiej Key-car tyle że w wydaniu terenowym. Edytowane 9 Lipca 2018 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 909 #21853 Napisano 12 Lipca 2018 Takie pytanie. Słyszałem, że bardzo trudno jest umyć filtr powietrza, który wcześniej był nasączony olejem specjalnie do tego przeznaczonym. Coś może w zastępstwie polecacie? bo zostało mi z pół litra oleju do skrzyń automatycznych (po wymianie płynu do wspomagania). Lepiej chyba tak niż by taki wielorazowy filtr chodził na sucho i muchy co najwyżej łapał. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #21854 Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Nie jest trudno, K&N sprzedaje w sumie niedrogo kit do czyszczenia i naoliwienia. Jakiej firmy jest to element? A jak nie chcesz kupować to rozrob trochę płynu do mycia naczyń w dużej ilości wody, wlej do jakiejś butelki że sprayem i tyle, tylko plucz od strony " czystej" do " brudnej" Edytowane 12 Lipca 2018 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #21855 Napisano 16 Lipca 2018 Udało się odebrać w końcu samochód od mechanika i przy okazji pobytu na Śląsku zawitać na klimatycznej imprezie w Jejkowicach Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #21856 Napisano 16 Lipca 2018 Co naprawiałeś u owego mechanika? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #21857 Napisano 16 Lipca 2018 Swap całego napędu. Wystało się w kolejce auto, jak już się za nie zabrał to poszło sprawnie. Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #21858 Napisano 16 Lipca 2018 Co masz zamontowane?Ja czekam na części i wymieniam całą mechanikę rozrządu, bo zaczyna hałasować... Popychacze, drążki popychaczy, dźwigienki zaworowe... Jazda na tańszym oleju się kłania... Dziwnie się robi, bo lewe dźwigienki są dostępne, a z prawymi jest kłopot. Kończą się już części do starszych silników niestety. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #21859 Napisano 16 Lipca 2018 Udało się odebrać w końcu samochód od mechanika i przy okazji pobytu na Śląsku zawitać na klimatycznej imprezie w Jejkowicach Taplaltakl. Ale dupeczka;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #21860 Napisano 16 Lipca 2018 włożyłem lm7 + 4L60Ea Charger owszem, piękny, w środku też dopieszczony Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #21861 Napisano 21 Lipca 2018 Takiego pomysłowego kierowcę spotkałem we Francji. Gdy ci zabraknie miejsca w bagazniku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12695 #21862 Napisano 21 Lipca 2018 Takiego pomysłowego kierowcę spotkałem we Francji. Gdy ci zabraknie miejsca w bagazniku... Cóż w tym dziwnego Marku? Po to właśnie te bagażniki są, fakt współczesna walizka nie wygląda zbyt elegancko, ale to brytol 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2453 #21863 Napisano 21 Lipca 2018 W sumie to wlasnie dziwne, że brytol bo patrząc co się tam wyrabia to ja bym się bał, że zostane bez walizki: 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #21864 Napisano 22 Lipca 2018 Tego typu bagazniki klimatyczne w stylu retro, jak za dawnych lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5781 #21865 Napisano 23 Lipca 2018 Moi drodzy - czy te opony są dobrze założone?Mam nadzieje że widać która lewa i prawa.obie na przodzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tango 2 #21866 Napisano 23 Lipca 2018 Coś nie bardzo chyba, bieżnik nie jest symetryczny, przynajmniej tak to wygląda na telefonieMoi drodzy - czy te opony są dobrze założone?Mam nadzieje że widać która lewa i prawa. obie na przodzieWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 803 #21867 Napisano 23 Lipca 2018 Na oponie powinien być kierunek obrotu ( strzałka ) 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5781 #21868 Napisano 23 Lipca 2018 Jest ok - właśnie stoję obok nowej Toyoty i Citroena oba mają identyczne opony i tak samo założone.Wszystko GIT!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1232 #21869 Napisano 23 Lipca 2018 Te Uniroyale są tak głupio zrobione, że wydaje się, że jedne są źle założone (lewe na prawą, czy jakoś tak). Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, no ale tak to już jest zrobione...ważne, że działa 0 e x p a n d y o u r t i m e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #21870 Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) może być strzałka jeśli są kierunkowe albo napis "outside" który powinien być na zewnątrz. W tym przypadku powinna być opisana strona "zewnętrzna" opony Edytowane 23 Lipca 2018 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5781 #21871 Napisano 23 Lipca 2018 Tak Te Uniroyale są tak głupio zrobione, że wydaje się, że jedne są źle założone (lewe na prawą, czy jakoś tak). Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, no ale tak to już jest zrobione...ważne, że działa Tak to Uniroyale - jest Ok wszystko Dzięki za podjęcie tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #21872 Napisano 23 Lipca 2018 Nie ma to jak firmowe autko 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 909 #21873 Napisano 25 Lipca 2018 Moda na opony asymetryczne, ponoć lepsze są od kierunkowych. No cóż, moim zdaniem by wszystko było naprawdę ok, powinni wyprodukować dwie formy, co by podniosło koszty i skomplikowało dystrybucję opon. Tutaj wszystkie są identyczne, mimo, że asymetryczne. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #21874 Napisano 29 Lipca 2018 Z okazji święta Łodzi wczoraj na Piotrynę zjechały klasyki (dzisiaj będą amcary ich zdjęcia później) zdjęcia robione wcześnie więc frekwencja jeszcze słaba była Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43476 #21875 Napisano 29 Lipca 2018 Co stało po prawej stronie BMW cabrio❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach