Lincoln Six Echo 71085 #26826 Napisano 8 Października 2019 LSE z VW trawi tylko Arteona Tak się złożyło, że kiedyś jeździłem również Jettą - fakt, że nie do końca z własnego wyboru, ale jednak. Poznań = VW Jak tam akurat wpadłem do 3 salonów i żaden nie był VW. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 583 #26827 Napisano 8 Października 2019 MB, volvo i lexus. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #26828 Napisano 8 Października 2019 (edytowane) Nudy jak flaki z olejem ;-). Na temat panowie . Wazelinke prosze na PW. Edytowane 8 Października 2019 przez overrange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26829 Napisano 8 Października 2019 MB, volvo i lexus. Jeden trafiony. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41545 #26830 Napisano 8 Października 2019 Lexus. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26831 Napisano 8 Października 2019 Nie, no - dobra. Byłem w Audi, MB i... Porsche - żeby obejrzeć.. Audi. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67238 #26832 Napisano 8 Października 2019 (edytowane) Nie, no - dobra. Byłem w Audi, MB i... Porsche - żeby obejrzeć.. Audi. Jarek, w Porsche Poznań Franowo (Audi) pracuje moja koleżanka a w Karliku Malta (Volvo) mój kolega - mąż tejże koleżanki. Jak będziesz potrzebował pomocy - pisz na Priw. O MB już Ci wcześniej napisałem... Edytowane 8 Października 2019 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #26833 Napisano 8 Października 2019 Jest napięcie w wątku jak w filmach Hitchcocka 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #26834 Napisano 8 Października 2019 Znowu Leoncio ukarze Isaure, czy jednak będzie miły przy kolacji? Choć jak się zagłębię, historia jest bardziej współczesna, to trudna opowieśc o miłości Rosalindy Perez i Fernando Jose Altamirano. Tak czy siak opera mydlana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67238 #26835 Napisano 8 Października 2019 @Adi i @irekm, jesteście z racji forumowego stażu niczym Statler i Waldorf. Usiądźcie zatem w swojej loży i czekajcie cierpliwie na ciąg dalszy Akcja zakupowa LSE jest rozwojowa A Kto jest misiem Fuzzy? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26836 Napisano 8 Października 2019 Chyba regresywna bardziej niż rozwojowa. Jak tak dalej pójdzie, to nie kupię samochodu w ogóle. Już byłem zdecydowany na C klasę. Ale coś mnie nagle tknęło i zacząłem szukać danych o prześwicie. Pamiętałem z AUTOCENTRUM.PL, że wersja z 2018 miała mieć niby 15,9mm. Czyli sporo, naprawdę sporo przy tej kategorii samochodu. A tu spoglądam na wersję z 2019 i... 92mm! Masakra! Mniej niż nowy CLA. :( 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 583 #26837 Napisano 8 Października 2019 Lifting w205 i stąd różnica. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26838 Napisano 8 Października 2019 Ale 6 cm różnicy..? Coś mi tu nie gra... Zresztą, takie prześwity to mają Lambo, itp. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 583 #26839 Napisano 8 Października 2019 https://www.car.info/en-se/mercedes-benz/c-class/c-class-sedan-2019-17017639/specs podają 92 mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #26840 Napisano 9 Października 2019 Ale 17 to mają niektóre suvy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #26841 Napisano 9 Października 2019 (edytowane) Autocentrum ma tony błędów, C przed liftingiem nia miała prawa mieć 16 cm prześwitu.Ale 9,2 cm to rzeczywiście wyjątkowo mało, jak w autach sportowych... Edytowane 9 Października 2019 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #26842 Napisano 9 Października 2019 Chyba regresywna bardziej niż rozwojowa. Jak tak dalej pójdzie, to nie kupię samochodu w ogóle. Już byłem zdecydowany na C klasę. Ale coś mnie nagle tknęło i zacząłem szukać danych o prześwicie. Pamiętałem z AUTOCENTRUM.PL, że wersja z 2018 miała mieć niby 15,9mm. Czyli sporo, naprawdę sporo przy tej kategorii samochodu. A tu spoglądam na wersję z 2019 i... 92mm! Masakra! Mniej niż nowy CLA. :( Wydaje mi się, że w konfiguratorze MB można zamówić zawieszenie o większym prześwicie jako opcja. 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #26843 Napisano 9 Października 2019 Mazda 6 ma 16 ale ona przesadnie wysoko wisi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #26844 Napisano 9 Października 2019 Myślę, że przy uwarunkowaniach kolegi LSE warto rozważyć nie kupowanie samochodu. Za kwotę rocznej utraty wartości, ubezpieczenia i paliwa można codziennie jeździć taksówką. A na urlop wypożyczyć auto z wypożyczalni. Pytanie tylko czym zastąpić przyjemność posiadania i prowadzenia? Może jakimś autem historycznym? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #26845 Napisano 9 Października 2019 (...)Pytanie tylko czym zastąpić przyjemność posiadania i prowadzenia? (...)....nowym zegarkiem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6268 #26846 Napisano 9 Października 2019 Herezje opowiadacie. Zegarka nie ma co kupować zamiast samochodu, zegarek lepiej kupić z okazji kupna nowego auta... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71085 #26847 Napisano 9 Października 2019 Autocentrum ma tony błędów, C przed liftingiem nia miała prawa mieć 16 cm prześwitu.Ale 9,2 cm to rzeczywiście wyjątkowo mało, jak w autach sportowych... Porównywałem na żywo np. CLA i C i wydaje mi się, że to jakieś przekłamanie. Z drugiej strony, skądś ten "błąd" wyszedł, bo na wielu stronach anglojęzycznych też jest 9,2mm (albo równowartość w calach). Wydaje mi się, że w konfiguratorze MB można zamówić zawieszenie o większym prześwicie jako opcja. Niespecjalnie mogę czekać na samochód do produkcji. Myślę, że przy uwarunkowaniach kolegi LSE warto rozważyć nie kupowanie samochodu. Za kwotę rocznej utraty wartości, ubezpieczenia i paliwa można codziennie jeździć taksówką. A na urlop wypożyczyć auto z wypożyczalni. Pytanie tylko czym zastąpić przyjemność posiadania i prowadzenia? Może jakimś autem historycznym? Yyy... jakie to "uwarunkowania"..? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #26848 Napisano 9 Października 2019 (edytowane) A pamiętacie, były takie auta Olcit ? Edytowane 9 Października 2019 przez Jędrula.wawa 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tango 2 #26849 Napisano 9 Października 2019 A pamiętacie, były takie auta Olcit ? Oltcit tak Wysłane z mojego COL-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrula.wawa 1326 #26850 Napisano 9 Października 2019 Oltcit tak Wysłane z mojego COL-L29 przy użyciu TapatalkaNo dobrze, niech będzie Oltcit 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach