pmwas 9193 #34676 Napisano 15 Lutego 2022 Oto i nasz narowisty gad... ...numer rej. i tak nieaktualny „Najlepszy” był Peugeot -pożyczak Nie mieściłem się 😂 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #34677 Napisano 15 Lutego 2022 XV to IMO bardzo ładne auto jeśli chodzi o bryłę i proporcje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1368 #34678 Napisano 15 Lutego 2022 Panowie, UAZ stoi i jeszcze nie ma założonych tablic, więc chyba nie jest jeszcze zarejestrowany. Na siedzeniach jest jeszcze fabryczna folia. Byłem wczoraj i nie było na nim widać żadnych śladów jakiegokolwiek użytkowania. Nówka sztuka nieśmigana! Sprzedawca pozwolił mi zasiąść za kierownicą i całego dokładnie obejrzeć. Najładniej wygląda w nim silnik, reszta mocno siermiężna. Jak dla mnie to ma strasznie wąskie drzwi i wsiadać można w zasadzie bez problemu, natomiast jest utrudnione wysiadanie. Kolor mocno rzucający się w oczy. Będzie IMO budził ciekawość. Fajne auto do jeżdżenia po lesie i różnych wertepach. Ciekawe jak będzie się sprawdzał w ruchu miejskim. 1 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9193 #34679 Napisano 15 Lutego 2022 Zobaczymy... pod maską faktycznie jest cudny A że w środku siermiężny - o to właśnie mi chodzi 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34680 Napisano 15 Lutego 2022 Ja dwoma 469 zbudowałem elektrownię w Karkonoszach, praktycznie je tam zabiłem... I powiem Wam...nigdy więcej Uaza... Gaz 69 to co innego... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9193 #34681 Napisano 15 Lutego 2022 2 minuty temu, kiniol napisał(-a): Ja dwoma 469 zbudowałem elektrownię w Karkonoszach, praktycznie je tam zabiłem... I powiem Wam...nigdy więcej Uaza... Gaz 69 to co innego... Gdyby je jeszcze robili, to czemu nie, ładniejszy jest 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34682 Napisano 15 Lutego 2022 I inaczej się prowadził... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74754 #34683 Napisano 15 Lutego 2022 Radiomaryjanz. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4647 #34684 Napisano 16 Lutego 2022 W dniu 15.02.2022 o 14:32, dziadek napisał(-a): Ciekawe jak będzie się sprawdzał w ruchu miejskim. Pewnie jak większość terenówek - dzielność "terenowa" w przypadku krawężników i doskonała widoczność do przodu i wokół ponad innymi autami, za wyjątkiem tego co jest poniżej maski - słupki, kosze😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #34685 Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) Luknijcie na ten znaczek którym się tak jarają/nie jarają. Odrazu mówię, nie ja to zauważyłem. Jak ktoś ma chęć niech obejrzy od 16:30 i porówna skrina z logo w internecie. Edytowane 16 Lutego 2022 przez albiNOS 01 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #34686 Napisano 16 Lutego 2022 (edytowane) 46 minut temu, albiNOS 01 napisał(-a): Luknijcie na ten znaczek którym się tak jarają/nie jarają. Odrazu mówię, nie ja to zauważyłem. Jak ktoś ma chęć niech obejrzy od 16:30 i porówna skrina z logo w internecie. Co masz na myśli? Edytowane 16 Lutego 2022 przez memento mori 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25043 #34687 Napisano 16 Lutego 2022 Pióra odpadły. 1 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #34688 Napisano 16 Lutego 2022 Ktoś w komentarzu pisał na YouTube, że z jednej strony o ile pamiętam powinno być 11 piór a z drugiej 10. W oryginale. No i na filmie bez dwóch zdań coś się nie zgadza. A sami robią podśmiechujki jakby wiedzieli o tym. Chociaż z tą ilością piót jak się okazuje to wcale nie jest takie proste... https://logos-world.net/bentley-logo/amp/ Może być tak, że rzeczywiście mają oryginalne logo, a one zwyczajnie się różniły. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #34689 Napisano 16 Lutego 2022 W dniu 15.02.2022 o 10:24, memento mori napisał(-a): Każdy z nas jest inny. Mnie by zżarła ciekawość. Ja przejechałem pół Polski tylko po to, żeby zobaczyć i ocenić na żywo przed wyborem kolor auta (i wracałem po 20 minutach), które konfigurowałem do zamówienia i 1/3 Polski, żeby zobaczyć na żywo tapicerkę. No ale to ja 😉 widziałeś mini na żywo i dalej je chciałeś? o.O 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 303 #34690 Napisano 17 Lutego 2022 10 godzin temu, albiNOS 01 napisał(-a): Luknijcie na ten znaczek którym się tak jarają/nie jarają. Odrazu mówię, nie ja to zauważyłem. na pierwszy rzut oka widac ze sa inne, chyba ze tak wlasnie ma byc, ze przedni jest inny niz tylny, nalezy porownac z innym, z przodu, inna opcja to ze ulegl modyfikacji dokonanej przez producenta a z pytaniem nalezy sie zwrocic wlasnie do niego czy tak bylo 1 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ritter #34691 Napisano 17 Lutego 2022 (edytowane) Nie żaden Rydzykowóz na M albo inny Ben na B tylko To jest moim motoryzacyjnym marzeniem: Chwała wysokoprężnemu wielopaliwowemu V12!!! System skrętnych osi z przodu i tyłu to czysta poezja! Żadnych problemów przy prowadzeniu po dziurawych drogach. W ogóle po co komu drogi? Edytowane 17 Lutego 2022 przez Ritter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9193 #34692 Napisano 17 Lutego 2022 Subaru i jego humory... Check engine... zgasło. ot tak, po tankowaniu. Ciekawe jak będzie twierdził jutro, że zdrowy czy że chory? 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #34693 Napisano 17 Lutego 2022 3 godziny temu, Ritter napisał(-a): Nie żaden Rydzykowóz na M albo inny Ben na B tylko To jest moim motoryzacyjnym marzeniem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #34694 Napisano 17 Lutego 2022 3 godziny temu, Ritter napisał(-a): Nie żaden Rydzykowóz na M albo inny Ben na B tylko To jest moim motoryzacyjnym marzeniem: Chwała wysokoprężnemu wielopaliwowemu V12!!! System skrętnych osi z przodu i tyłu to czysta poezja! Żadnych problemów przy prowadzeniu po dziurawych drogach. W ogóle po co komu drogi? Z ołtarzem polowym sobie nie poradzi 1 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 325 #34695 Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) Skarbonka albo "pralnia pieniędzy": Jak ktoś nie ma czasu oglądać filmu to poniżej zestawienie kosztów napraw po szkodach: Edytowane 18 Lutego 2022 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #34696 Napisano 18 Lutego 2022 2 godziny temu, Remy napisał(-a): Skarbonka albo "pralnia pieniędzy": Jak ktoś nie ma czasu oglądać filmu to poniżej zestawienie kosztów napraw po szkodach: Raczej ściema i lokowanie produktu jakim sa raporty AutoDna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 325 #34697 Napisano 18 Lutego 2022 3 godziny temu, Lawnowerman napisał(-a): Raczej ściema i lokowanie produktu jakim sa raporty AutoDna Też mi się wydaje, że taki był cel tego video. Mnie zaciekawiły koszty i ilość dzwonów. Wiadomo, że to bardzo drogi model i samochód sportowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1126 #34698 Napisano 18 Lutego 2022 Cel był właśnie taki, żeby mówić o tym samochodzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8686 #34699 Napisano 18 Lutego 2022 Ja obejrzałem (przewijając niektóre fragmenty) i ogólnie stwierdzam że lepiej kupować używane zegarki niż samochody 🤣. Jedno pytanie do znawców: na filmie przednie opony w tym samochodzie praktycznie dotykały nadkoli - jak jeżdzić takim autem po nawet najmniejszych dziurach? Przecież te opony wbiją się w te nadkola. Pytam, bo się nie znam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25043 #34700 Napisano 18 Lutego 2022 Ten samochód ma pneumatyke. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach