Paweł Bury. 5729 #35326 Napisano 16 Kwietnia 2022 W dniu 23.03.2022 o 07:57, vvv napisał(-a): Mnie się strasznie podoba superb w tym kolorze: Sent from my iPhone using Tapatalk W dniu 23.03.2022 o 08:11, Paweł Bury. napisał(-a): Tu u mnie jeździ taka skoda superb - na żywo aż tak się nie świeci jaskrawo ale i tak zwraca uwagę Byłem wczoraj w kilku miejscach szukając używanej skody Octavia lub superb. Jest kilka fajnych e salonie skoda z 2017r malutkie przebiegi ale silniki 1.0 , 1.2 , 1.4 😔 Namawiają mnie na benzynę no ale kurcze to nie chce jechać. Dopiero w dizlu czuć to kopyto przy wyprzedzaniu. Mam dizla i nie mogę się do benzyny przekonać Akurat go dzisiaj przyczaiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #35327 Napisano 16 Kwietnia 2022 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #35328 Napisano 16 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Tommaso napisał(-a): I to mówi gość jeżdżący pomarańczowym Mustangiem? 😉 😁 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
van gunt 495 #35329 Napisano 16 Kwietnia 2022 Jak mowa o przyczepach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #35330 Napisano 19 Kwietnia 2022 W dniu 16.04.2022 o 01:10, irekm napisał(-a): BTW Mój ulubiony to chyba 70' Chevelle SS 72' Buick Riviera Boat tail jak Boattail to '71 IMHO ciekawe co sądzicie o takim oklejeniu nowej Vette 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
van gunt 495 #35331 Napisano 19 Kwietnia 2022 Mam mieszane uczucia, a właściwie jestem na nie. Większość producentów w ofercie ma na tyle duży wybór kolorów, że można znaleźć coś pod swój gust, a te złote folie to może dobre w Zjednoczonych Emiratach albo nikogo nie obrażając dla cyganów. Wczoraj widziałem Porsche Panamerę oklejoną na różowe złoto. Jednym słowem: tragedia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8420 #35332 Napisano 19 Kwietnia 2022 Wygląda jak cukierek - nie, nie, nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11604 #35333 Napisano 19 Kwietnia 2022 Bo TO ma się rzucać w oczy i tyle, albo aż tyle, patrzcie co mam, stać mnie, a co. Zaraz ludzie zaczynają szukać po netach, kto to, skąd, za ile itd. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #35334 Napisano 19 Kwietnia 2022 Wygląda jak Aventador rysowany z pamięci, w skali 1:18, ze straganu dowolnej mieściny nadmorskiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1816 #35335 Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) W zasadzie to chyba go jednak stać, żeby kolor po kwartale zmienić na inny, choćby landrynkowy. Stać go również na to, żeby wszelkie opinie mieć głęboko w .. wydechu... Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez zadra 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11604 #35336 Napisano 20 Kwietnia 2022 11 godzin temu, zadra napisał(-a): W zasadzie to chyba go jednak stać, żeby kolor po kwartale zmienić na inny, choćby landrynkowy. Stać go również na to, żeby wszelkie opinie mieć głęboko w .. wydechu... Taka reklama, rzekłbym podprogowa, bez loga firmy 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #35337 Napisano 22 Kwietnia 2022 Nawiązując do złotej, to jest jego poprzednie auto, mniej rzucające się w oczy, choć nie dużo mniej. Pomijając fakt, że linia C7 > C8 co myślicie o tej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2880 #35338 Napisano 22 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, pechagto napisał(-a): Nawiązując do złotej, to jest jego poprzednie auto, mniej rzucające się w oczy, choć nie dużo mniej. Pomijając fakt, że linia C7 > C8 co myślicie o tej? Fuj 🤭 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #35339 Napisano 22 Kwietnia 2022 Dziwie sie, ze jeszcze tu nie bylo zdjec nowego BMW i7 1 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #35340 Napisano 22 Kwietnia 2022 Panowie, proszę o poradę. Kupiłem nowy akumulator Exide AGM 95Ah 850A w Intercars przez stronę z odbiorem osobistym w punkcie stacjonarnym na działalność jednoosobową (FV na gabinet lekarski). Kolega będąc u mnie przy okazji zmierzył go testerem elektronicznym i okazało się, że rezystancja wewnętrzna tego aku to 3,04 mΩ a prąd rozruchowy to 753A. Akumulator nie był montowany w aucie. Czy kupując przez internet z odbiorem osobistym mogę go zwróć lub wymienić? 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpindlakfan 621 #35341 Napisano 22 Kwietnia 2022 Każda firma ma obowiązek do przyjęcia zwracanego towaru bez podania przyczyny do 14 dni, także nie powinno być problemu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9554 #35342 Napisano 22 Kwietnia 2022 Zdaje się, że te 14 dni nie dotyczy niestety działalności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12873 #35343 Napisano 22 Kwietnia 2022 Panowie, proszę o poradę. Kupiłem nowy akumulator Exide AGM 95Ah 850A w Intercars przez stronę z odbiorem osobistym w punkcie stacjonarnym na działalność jednoosobową (FV na gabinet lekarski). Kolega będąc u mnie przy okazji zmierzył go testerem elektronicznym i okazało się, że rezystancja wewnętrzna tego aku to 3,04 mΩ a prąd rozruchowy to 753A. Akumulator nie był montowany w aucie. Czy kupując przez internet z odbiorem osobistym mogę go zwróć lub wymienić?Masz prawo zwrócić, jeśli to działalność jednoosobowa (nie spółka).Mo chyba, że to jest akumulator na przykład do przenośnego USG i wtedy można to podciągnąć pod zakup związany z twoją działalnością profesjonalną 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #35344 Napisano 22 Kwietnia 2022 Działalność jednoosobowa. Akumulator typowo rozruchowy. Pytanie z innej beczki, czy brak deklarowanych parametrów jest podstawą do roszczeń gwarancyjnych? Czy producent uznałby to za wadę produktu? 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #35345 Napisano 22 Kwietnia 2022 Zmieniły sie przepisy i mozna zwrocic jeżeli ten zakup nie jest zwiazany z prowadzona dzial.gosp. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12873 #35346 Napisano 22 Kwietnia 2022 Zmieniły sie przepisy i mozna zwrocic jeżeli ten zakup nie jest zwiazany z prowadzona dzial.gosp. Jak kupujesz na firmę, to musi być związane z działalnością gospodarczą, c’nie? Natomiast nie może to być dla Ciebie zakup związany bezpośrednio z profesją, przedmiotowo związany z kodami PKD. Czyli jak Kolega, będąc lekarzem, kupił sobie na fakturę akumulator do auta, to ma prawo zwrócić. Jakby kupił stetoskop, to prawo zwrotu mu nie przysługuje. PS. Masz lajka za nick i avatar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #35347 Napisano 22 Kwietnia 2022 Jak Ci się uda zwrócić to w kwestii akumulatorów mogę polecić sklep akumulatory24, kupiłem już u nich parę aku. Akumulatory które mają na stanie są regularnie doładowywane. Nie ma problemu z pomiarem na miejscu, sprawdzeniem daty produkcji, jak i doradztwem. Ostatnio byłem u nich kupić aku do motocykla, bez zapowiedzi. Bez problemu mogłem wybrać między trzema pasującymi modelami, przemierzyliśmy wszystkie i wybrałem. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #35348 Napisano 22 Kwietnia 2022 31 minut temu, rafi napisał(-a): Jak kupujesz na firmę, to musi być związane z działalnością gospodarczą, c’nie? I tak i nie 😁, kupisz na firme ekpres do kawy a bedzie go zona uzywac w domu. Co do reszty ok, zwrot mozliwy gdy zakup nie jest zwiazany bezposrednio z prowadzona dzial.gosp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #35349 Napisano 22 Kwietnia 2022 Czy akumulator może być traktowany jako część elektryczna i nie podlegać zwrotowi?Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #35350 Napisano 22 Kwietnia 2022 Godzinę temu, bobwoj napisał(-a): Czy akumulator może być traktowany jako część elektryczna i nie podlegać zwrotowi? Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka Zwrotowi gdzie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach