Paweł Bohacz 2954 #37676 Napisano 3 Listopada 2022 33 minuty temu, Krakus1 napisał(-a): Już czas co to? 3GT? 🤔 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1654 #37677 Napisano 3 Listopada 2022 5er G30 LCI , taki slim w porównaniu do G30 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2954 #37678 Napisano 3 Listopada 2022 24 minuty temu, Krakus1 napisał(-a): 5er G30 LCI , taki slim w porównaniu do G30 😉 Ah! Na tym zdjeciu wyglada jak cos waskiego i wysokiego 😅 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12869 #37679 Napisano 3 Listopada 2022 30 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Ah! Na tym zdjeciu wyglada jak cos waskiego i wysokiego 😅 A propos wysokich aut, Kolega odbiera dziś Brabusa G700. Samochód o tyle rzadko występujący na naszych drogach, że warty wstawki w temacie 7 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2954 #37680 Napisano 3 Listopada 2022 2 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): A propos wysokich aut, Kolega odbiera dziś Brabusa G700. Samochód o tyle rzadko występujący na naszych drogach, że warty wstawki w temacie Hehehe fajne wozidlo 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 78560 #37681 Napisano 3 Listopada 2022 49 minut temu, Autor1984 napisał(-a): A propos wysokich aut, Kolega odbiera dziś Brabusa G700. Samochód o tyle rzadko występujący na naszych drogach, że warty wstawki w temacie Pan implantolog, z którego usług zmuszony byłem skorzystać (teraz jestem Darth Lincoln Six Echo ), ma chyba takiego... A tu inna Miecia... 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1654 #37682 Napisano 3 Listopada 2022 1 godzinę temu, SzefSzefow napisał(-a): Ah! Na tym zdjeciu wyglada jak cos waskiego i wysokiego 😅 A tu jak Lord Vader wygląda 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2954 #37683 Napisano 3 Listopada 2022 4 minuty temu, Krakus1 napisał(-a): A tu jak Lord Vader wygląda 😅 tu wyglada bardziej jak piatka 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1158 #37684 Napisano 3 Listopada 2022 Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Pan implantolog, z którego usług zmuszony byłem skorzystać (teraz jestem Darth Lincoln Six Echo ), ma chyba takiego... Ma bo ma dużą marzę na tych implantach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 78560 #37685 Napisano 3 Listopada 2022 2 minuty temu, Balansujący Na Osi napisał(-a): Ma bo ma dużą marzę na tych implantach. Potwierdzam, iż wg tzw. mojej najlepszej wiedzy, jest posiadaczem kilku co najmniej dość drogich przedmiotów/rzeczy. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #37686 Napisano 3 Listopada 2022 4 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): … Teraz nie musisz miec miliona, zeby jezdzic samochodem za milion, wtedy bylo inaczej. … Teraz wystarczy kupić bilet komunikacji miejskiej za piątaka i możesz sobie jeździć cały dzień furą wartą milion 7 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 78560 #37687 Napisano 3 Listopada 2022 Steve McQueen w: Mercedes Benz 300 SL i z: Ferrari 250 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qdlaty 143 #37688 Napisano 4 Listopada 2022 Oglądający „polskie Porsche” złapią klimat 😝😃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6708 #37689 Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) 23 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): i z: Ferrari 250 Na tym zdjęciu nie wygląda na King of cool... Edytowane 4 Listopada 2022 przez mroova Literówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2130 #37690 Napisano 4 Listopada 2022 W dniu 3.11.2022 o 18:39, Krakus1 napisał(-a): A tu jak Lord Vader wygląda 😅 też takiego zamówiłem i też ściągnąłem oznaczenie modelu żeby mnie sąsiedzi nie ukamienowali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4021 #37691 Napisano 5 Listopada 2022 Belem dzisiaj w Tampa Bay Automobile Museum Teraz najlepsza pora na jazde bez dachu… 6 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43221 #37692 Napisano 5 Listopada 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Robnyc napisał(-a): ... Teraz najlepsza pora na jazde bez dachu… Czy on czasem nie ma pierwowzoru w Japonii ❓️ Edytowane 5 Listopada 2022 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #37693 Napisano 5 Listopada 2022 też takiego zamówiłem i też ściągnąłem oznaczenie modelu żeby mnie sąsiedzi nie ukamienowali A za co kamieniują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12869 #37694 Napisano 5 Listopada 2022 Godzinę temu, Szyszkops napisał(-a): A za co kamieniują? Może to M-ka Fakt jest taki, że wyłączając modele: 7, X7, 8, i8 i wszystkie warianty M, cała gama BMW na naszych drogach stała się tak powszechna jak ziemniaki na obiad 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #37695 Napisano 5 Listopada 2022 Z tymi ziemniakami to chyba trochę przesadziłeś. Dużo łatwiej jest jednak spotkać w Polsce BMW M na ulicy, niż wyrwać dzikowi ziemniaka z gardła 3 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 748 #37696 Napisano 5 Listopada 2022 chwilę temu wróciłem od znajomego z warsztatu - na placu 10 samochodów z czego 8 to BMW, co prawda 3 sztuki są jego i drugiego kumpla ale jednak trochę jak pod komisem BMW jechałem tam z narzeczoną - mówię do niej - same BMW patrząc na parking pod Dino (było tam kilka sztuk) a w tym momencie ze skrzyżowania wyłoniło się białe X4. Przypadek? Wystarczy spojrzeć na rankingi sprzedaży. Ostatnie lata (przynajmniej te przed wojną i kryzysem) to wzrost sprzedaży nowych aut gdzie BMW notowało największe wzrosty. Nie żebym tutaj nobilitował BMW - przez to marka premium stała się popularna jak skoda. Audi i MB też dużo ale chyba nie aż tak. A może po prostu sam mam BMW i nie zwracam tak uwagi na inne auta... Ale dzików w okolicy też kiedyś było sporo, ostatnio na wycieczce rowerowej widziałem dzika 3 lata temu a M6 i dwie M2 w zeszłym tyg - więc chyba porównanie trafne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12869 #37697 Napisano 5 Listopada 2022 U mnie w mieście tak się namnożyło Bemek, że obojętnie w którą stronę rzucisz kamieniem z dużą dozą prawdopodobieństwa trafisz w jakieś BMW nawet zauważam pewne preferencje tj. Damy przeważnie zasiadają za kółkiem X4 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 978 #37698 Napisano 5 Listopada 2022 z tymi BMW to może być też kwestia warunków leasingowych - nie tak dawno temu mój dobry znajomy dostał ofertę na 5er (fakt - w podstawie) porównywalną z tym co właśnie kończył płacić za C5.Więc albo beemka wychodziła tanio, albo przepłacał za cytrynę ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 12869 #37699 Napisano 5 Listopada 2022 43 minuty temu, plszcto napisał(-a): z tymi BMW to może być też kwestia warunków leasingowych - nie tak dawno temu mój dobry znajomy dostał ofertę na 5er (fakt - w podstawie) porównywalną z tym co właśnie kończył płacić za C5. Więc albo beemka wychodziła tanio, albo przepłacał za cytrynę 😉 Doszło do sytuacji gdzie Astra potrafi kosztować ponad 190 000 zł, a jej ceny zaczynają się od ponad 100 000; co jest kompletnie oderwane od normalności, dlatego tak jak napisałeś, warunki aut premium wypadają "korzystniej". 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1654 #37700 Napisano 5 Listopada 2022 (edytowane) 16 godzin temu, zielony.m napisał(-a): też takiego zamówiłem i też ściągnąłem oznaczenie modelu żeby mnie sąsiedzi nie ukamienowali Nawet nie chodzi o sąsiadów , tylko dla siebie ściągnąłem , po co mam zaburzyć harmonię tylnej klapki jakimiś cyframi ?, tym bardziej że nie są elementem dumy z tego auta , jak dla mnie cyfry zostają w przypadku 530 lub wyżej 😉 Edytowane 5 Listopada 2022 przez Krakus1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach