kiniol 2281 #42901 Napisano 10 Marca 2024 (edytowane) Godzinę temu, Londek napisał(-a): Czy tam siedzi kompresor? Poczciwe 5.2 magnum ... W Dodge Van mam 5.2 TBI i są to bardzo przyjazne motorki... Edytowane 10 Marca 2024 przez kiniol 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11079 #42902 Napisano 10 Marca 2024 2 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Gratuluję. W tygodniu mogłem ściągać z lawet byloby podobnie 😀 Na drugiej lawecie fioletowe były. Zielona fajniejsza bo w m pakiecie. No właśnie ten M pakiet mi nie po drodze. Wygląda jakby mu "ryja" wyżarło... Lipa. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #42903 Napisano 11 Marca 2024 13 godzin temu, kornel91 napisał(-a): Gratuluję. W tygodniu mogłem ściągać z lawet byloby podobnie 😀 Na drugiej lawecie fioletowe były. Zielona fajniejsza bo w m pakiecie. Dwu kolorowa 7-ka... Zastanawia mnie kolorystyka. Na razie mam takie skojarzenia: 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63231 #42904 Napisano 11 Marca 2024 28 minut temu, Remy napisał(-a): Dwu kolorowa 7-ka... Zastanawia mnie kolorystyka. Na razie mam takie skojarzenia: Co by się glony nie czepiały 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11552 #42905 Napisano 11 Marca 2024 9 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Co by się glony nie czepiały 😁😁😁 Chyba glonojady, takie z botoksem 5 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11079 #42906 Napisano 12 Marca 2024 (edytowane) 19 godzin temu, Remy napisał(-a): Dwu kolorowa 7-ka... Zastanawia mnie kolorystyka. Na razie mam takie skojarzenia: Do RR pasuje wybitnie. Edytowane 12 Marca 2024 przez Autor1984 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63231 #42907 Napisano 12 Marca 2024 10 godzin temu, tommly napisał(-a): Chyba glonojady, takie z botoksem Coś w ten deseń 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #42908 Napisano 12 Marca 2024 (edytowane) dobór kolorów w tym Wraith dość dyskusyjny ale najważniejsze żeby właścicielowi się podobało a z 7er, S i A8 - BMW w bikolorze wygląda najgorzej - źle poprowadzili linię podziału koloru i proporcje są trochę skopane. Przynajmniej na zdjęciach Edytowane 12 Marca 2024 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11079 #42909 Napisano 13 Marca 2024 12 godzin temu, trollu napisał(-a): dobór kolorów w tym Wraith dość dyskusyjny ale najważniejsze żeby właścicielowi się podobało a z 7er, S i A8 - BMW w bikolorze wygląda najgorzej - źle poprowadzili linię podziału koloru i proporcje są trochę skopane. Przynajmniej na zdjęciach Wraith to bardziej nawiązanie do wspomnianej kolorystyki okrętowej. Dramatycznie to wygląda. Ogólnie poza RR, Two Tone nieźle wygląda na Maybachu, a w zasadzie na S klasie z pakietem, która trochę udaje Maybacha, ale nie ma nic wspólnego np. z byłym modelem 57. Audi tak jakoś nie widzę tego... Co do BMW dość dyskusyjny temat dla mnie, ale moje postrzeganie jest subiektywne. Połączenie srebra z granatem ujdzie, ale dla mnie to przerost formy nad treścią. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3737 #42910 Napisano 13 Marca 2024 Jak dla mnie tragedia, wygląda jakby był na czas transportu czyms zabezpieczony dookoła Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11079 #42911 Napisano 13 Marca 2024 Godzinę temu, bober5264 napisał(-a): Jak dla mnie tragedia, wygląda jakby był na czas transportu czyms zabezpieczony dookoła Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka Wygląda to kontrowersyjnie. Jednak śmiem twierdzić, że znajdzie się spora rzesza odbiorców na TT. Mietek nieźle wygląda 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1568 #42912 Napisano 13 Marca 2024 7er , X7 dużo gorzej wyglądają na fotkach niż w rzeczywistości, to są piękne, charyzmatyczne auta 😍 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #42913 Napisano 13 Marca 2024 34 minuty temu, Krakus1 napisał(-a): 7er , X7 dużo gorzej wyglądają na fotkach niż w rzeczywistości, to są piękne, charyzmatyczne auta 😍 W pełni się z tym zgadzam. Piątka na zdjęciach też wyglądała średnio, a na żywo to bardzo ładne auto. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63231 #42914 Napisano 13 Marca 2024 9 godzin temu, Autor1984 napisał(-a): Wraith to bardziej nawiązanie do wspomnianej kolorystyki okrętowej. Dramatycznie to wygląda. Ogólnie poza RR, Two Tone nieźle wygląda na Maybachu, a w zasadzie na S klasie z pakietem, która trochę udaje Maybacha, ale nie ma nic wspólnego np. z byłym modelem 57. Audi tak jakoś nie widzę tego... Co do BMW dość dyskusyjny temat dla mnie, ale moje postrzeganie jest subiektywne. Połączenie srebra z granatem ujdzie, ale dla mnie to przerost formy nad treścią. Może to i fajne auto , ale ten przód wygląda jak nos u Mandryla 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #42915 Napisano 13 Marca 2024 (edytowane) Mi to się nawet RR two tone nie podoba, ale ludzie i ich gusta są różni. Ostatnio widziałem nową, czarną E klasę z naklejkami na klapie bagażnika: ryba, jabłko Apple, patrz w lusterka i owiewkami na przednich drzwiach. Brakowało tylko ramki tablicy "zatrąb jeśli jestem sexy". 😜 Edytowane 13 Marca 2024 przez memento mori 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9031 #42916 Napisano 13 Marca 2024 A moj UAZ tez dostał naklejkę… Z górami, tylko nie wiem, czy dojedzie. A rdzewieje tak szybko, że lada moment tez będzie dwukolorowy 😈 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #42917 Napisano 13 Marca 2024 (edytowane) Była mowa o Genesisach. No to taki unboxing: https://www.reddit.com/r/Whatcouldgowrong/s/JjYwu2hppb Czyli pytanie z cyklu: „Czy na sali jest mechanik?” 😉 Edytowane 13 Marca 2024 przez Remy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6263 #42918 Napisano 13 Marca 2024 W dniu 28.02.2024 o 19:19, Londek napisał(-a): Współczesna karoca. Takiego samego (nawet felgi) widziałem dziś "na naszych blachach" w Warszawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49590 #42919 Napisano 13 Marca 2024 1 minute ago, mroova said: Takiego samego (nawet felgi) widziałem dziś "na naszych blachach" w Warszawie. I jakie zrobił wrażenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6263 #42920 Napisano 13 Marca 2024 Niestety nie podoba mi się ta estetyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11079 #42921 Napisano 14 Marca 2024 11 godzin temu, memento mori napisał(-a): Mi to się nawet RR two tone nie podoba, ale ludzie i ich gusta są różni. Ostatnio widziałem nową, czarną E klasę z naklejkami na klapie bagażnika: ryba, jabłko Apple, patrz w lusterka i owiewkami na przednich drzwiach. Brakowało tylko ramki tablicy "zatrąb jeśli jestem sexy". 😜 Klapa i "sponsorowane przez 500+" to jest największy poziom upośledzenia. Dodałbym również gwiazdki, może to nawet jeszcze bardziej pogłębiony stan umysłu właściciela/ki. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8356 #42922 Napisano 14 Marca 2024 Odnośnie tych dwukolorowych nadwozi, to zakładam że chyba chodzi o pokazanie że są w stanie ogarnąć skomplikowany (i zapewne drogi) proces nałożenia dwóch różnych kolorów lakieru Może i tak, jednak moim zdaniem wygląda to beznadziejnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lynx27 2536 #42923 Napisano 14 Marca 2024 Oczywiście to w innej technologii, ale trend znany nie od dziś... w RR jeszcze do przełknięcia. W BMW, Audi czy Mercu mnie osobiście szczypie w oczy. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11079 #42924 Napisano 14 Marca 2024 2 godziny temu, beniowski napisał(-a): Odnośnie tych dwukolorowych nadwozi, to zakładam że chyba chodzi o pokazanie że są w stanie ogarnąć skomplikowany (i zapewne drogi) proces nałożenia dwóch różnych kolorów lakieru Może i tak, jednak moim zdaniem wygląda to beznadziejnie. Chodzi o klienta, który wydaje na auto krocie, ale chce się bardziej wyróżnić na drogach spośród tych wszystkich czarnych, szarych i jednokolorowych nadwozi. W przypadku Vintage wygląda to nieźle. Choćby stara Corvetta C1, nie jestem pewien czy to czasem Bugatti nie wprowadziło jako pierwsze dual tone. 1 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8356 #42925 Napisano 14 Marca 2024 12 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Chodzi o klienta, który wydaje na auto krocie, ale chce się bardziej wyróżnić na drogach spośród tych wszystkich czarnych, szarych i jednokolorowych nadwozi. W przypadku Vintage wygląda to nieźle. Choćby stara Corvetta C1, nie jestem pewien czy to czasem Bugatti nie wprowadziło jako pierwsze dual tone. Pewnie tak. A odnośnie jednokolorowych aut, to już kiedyś ktoś tu wstawiał zdjęcie pokazujące różnice pomiędzy autami obecnie a kiedyś (bodajże lata 70-te). Teraz nuda, głównie czernie i szarości; kiedyś mnóstwo kolorów. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach