plszcto 967 #35351 Napisano 22 Kwietnia 2022 Dziwie sie, ze jeszcze tu nie bylo zdjec nowego BMW i7 no i po co ta prowokacja? ;-) nie było bo i lepiej przemilczeć 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #35352 Napisano 22 Kwietnia 2022 ogolnie nie lubię bmw, ale dzisiaj przy okazji zakupu moto rzuciła mi się w oczy m3 kombi... kto wie;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2621 #35353 Napisano 22 Kwietnia 2022 Panowie, proszę o poradę. Kupiłem nowy akumulator Exide AGM 95Ah 850A w Intercars przez stronę z odbiorem osobistym w punkcie stacjonarnym na działalność jednoosobową (FV na gabinet lekarski). Kolega będąc u mnie przy okazji zmierzył go testerem elektronicznym i okazało się, że rezystancja wewnętrzna tego aku to 3,04 mΩ a prąd rozruchowy to 753A. Akumulator nie był montowany w aucie. Czy kupując przez internet z odbiorem osobistym mogę go zwróć lub wymienić?Może, po prostu, zacznij od tego żeby go zamontować i pojeździć ciesząc się nowym źródłem prądu... Masz gwarancję, jeśli nie będzie trzymał parametrów wtedy złożysz reklamację. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42803 #35354 Napisano 23 Kwietnia 2022 Z reklamacją różnie bywa. Ja bym oddał i miał problem z głowy. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #35355 Napisano 23 Kwietnia 2022 W dniu 22.04.2022 o 10:56, vvv napisał(-a): Dziwie sie, ze jeszcze tu nie bylo zdjec nowego BMW i7 Każdy zamyka zdjęcie takiego brzydala. Citroenowi można wybaczyć taki design. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #35356 Napisano 23 Kwietnia 2022 Przewinął sie w temacie UAZ, to teraz Niva 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 75062 #35357 Napisano 23 Kwietnia 2022 Gostek z Mercem. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #35358 Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 22.04.2022 o 12:46, bobwoj napisał(-a): Panowie, proszę o poradę. Kupiłem nowy akumulator Exide AGM 95Ah 850A w Intercars przez stronę z odbiorem osobistym w punkcie stacjonarnym na działalność jednoosobową (FV na gabinet lekarski). Kolega będąc u mnie przy okazji zmierzył go testerem elektronicznym i okazało się, że rezystancja wewnętrzna tego aku to 3,04 mΩ a prąd rozruchowy to 753A. Akumulator nie był montowany w aucie. Czy kupując przez internet z odbiorem osobistym mogę go zwróć lub wymienić? Niektóre sklepy zakup przez internet z odbiorem osobistym nie traktują jak zakupu na odległość i nie przysługuje wtedy prawo zwrotu. Często zakup online jest de facto rezerwacją, a odbiór z kolei zakupem właściwym. UOKiK miał zrobić z tym porządek, ale nie wiem czy już im się to udało. Musiałbyś sprawdzić regulaminu sklepu. Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez memento mori 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1135 #35359 Napisano 23 Kwietnia 2022 Moja rada jest krótka, oddaj i kup inny. I po sprawie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #35360 Napisano 24 Kwietnia 2022 Udało się bez problemu. Wymieniłem na Varte o takich samych parametrach. Po sprawdzeniu na miejscu testerem przewyższała deklarowane parametry. Dziękuje wszystkim za pomoc i cenne rady. 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #35361 Napisano 28 Kwietnia 2022 Mój niedoszły Hunter Expedition... zarejestrował się 🤯 Ale cóż... moj 469 też fajny Takze jakby co to Polmotor ma HunteraExpedition na zbyciu 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 330 #35362 Napisano 28 Kwietnia 2022 Czyli jednak. Dobrze, że dorwałeś tego "gruzika" 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petruss 62561 #35363 Napisano 28 Kwietnia 2022 48 minut temu, pmwas napisał(-a): Mój niedoszły Hunter Expedition... zarejestrował się 🤯 żałujesz, że nie poczekałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1135 #35364 Napisano 28 Kwietnia 2022 W czerwonym nie miałby co robić, a tak to jeździć ma czym i ma co naprawiać :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 344 #35365 Napisano 28 Kwietnia 2022 Nie Kupisz ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #35366 Napisano 28 Kwietnia 2022 Kurde... sam nie wiem... teraz jest już Alfa i nawet nie ma o czym rozmyślać - a 469 tez jest kapitalny. I można podłubać... Mam tylko nadzieję, że Hunter szybko znajdzie nabywcę i nie będzie „bezpański” za długo 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1834 #35367 Napisano 28 Kwietnia 2022 8 godzin temu, pmwas napisał(-a): Mój niedoszły Hunter Expedition... zarejestrował się 🤯 Ale cóż... moj 469 też fajny Takze jakby co to Polmotor ma HunteraExpedition na zbyciu weź to, kup i wstaw do garażu na później . Jak staruszek Cię już wku.....wi to przesiądziesz się na pachnącego hunterka o którym zawsze marzyłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #35368 Napisano 28 Kwietnia 2022 Ech... musiałbym w totka wygrać... nawet tyle na kontach nie mam, a o zwiększaniu zadłużenia nie ma mowy. I tak już płacę 3500 miesięcznie samej raty za Alfę... Żeby on kosztował jak u Ruskich 70000, to bym wziął pożyczkę i kupił. Ale 140000? Za dużo za zabawkę 😢 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8039 #35369 Napisano 28 Kwietnia 2022 Ech... musiałbym w totka wygrać... nawet tyle na kontach nie mam, a o zwiększaniu zadłużenia nie ma mowy. I tak już płacę 3500 miesięcznie samej raty za Alfę... Żeby on kosztował jak u Ruskich 70000, to bym wziął pożyczkę i kupił. Ale 140000? Za dużo za zabawkę Jeżu za te alfę wyszło 3,5k/miesiąc?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #35370 Napisano 28 Kwietnia 2022 Oprocentowanie wyższe... przy 10% pierwszej wpłaty tyle wychodzi, kalkulator nie kłamie 🙈 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8039 #35371 Napisano 28 Kwietnia 2022 Oprocentowanie wyższe... przy 10% pierwszej wpłaty tyle wychodzi, kalkulator nie kłamie No to grubo. Myślałem, że z klocka mniej się da miesięcznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #35372 Napisano 28 Kwietnia 2022 Powiem tak.., jak nie szło z tym UAZem, rozważałem zakup jezdzidła w postaci Skody Scala. Rata byłaby spoooooro niższa, ale dzisiaj byłoby mi bardzo smutno. A mając Giulię - cóż... niedosyt ze UAZ pójdzie do ludzi po tylu miesiącach starań o niego i tak będę miał, oczywiście, że będę. Ale pomysłu z Giulią nie żałuję. Piękne auto. Z zewnątrz, wewnątrz i wspaniale się tym jeździ. Nie ma aut idealnych - Giulia na przykład ma fatalny stosunek wielkości samochodu do ilości miejsca w środku. Po prostu jest to spore auto, a w środku dość jednak ciasne i bagażnik tez nie za duży... Natomiast prowadzenie - bajka. I ten styl, to wnętrze... super auto i tyle. Włoskie - piękne i emocjonujące. Patrząc tak obiektywnie jak się da - Giulia i UAZ 469 to lepsza opcja niż sam nowy Hunter. Ale... lekki niedosyt zawsze będzie. Nie da się mieć wszystkiego... 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1191 #35373 Napisano 28 Kwietnia 2022 3 minuty temu, pmwas napisał(-a): … Patrząc tak obiektywnie jak się da - Giulia i UAZ 469 to lepsza opcja niż sam nowy Hunter. Ale... lekki niedosyt zawsze będzie. Nie da się mieć wszystkiego... Piękna i bestia…jak z bajki 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #35374 Napisano 28 Kwietnia 2022 5 minut temu, Wacor napisał(-a): Piękna i bestia…jak z bajki 😜 Giulia i Żulia 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirval 80 #35375 Napisano 28 Kwietnia 2022 Mam od 3 miesięcy Stelvio Veloce TI ....10 tys km przejechane....i jestem zakochany.....żona jest zazdrosna... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach