rafi87 585 #17901 Napisano 18 Lutego 2017 Strzałki oznaczają kierunek, lewym pasem w lewo lub prosto. Jazda, jazdą i zdarza nam się łamać przepisy, natomiast teoria teorią i patrząc na to zdjęcie ( na godz 9) czerwone auto i bus przekraczają linię ciągła , a to wykroczenie i mandat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #17902 Napisano 18 Lutego 2017 u nas takich duzo 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #17903 Napisano 18 Lutego 2017 Moje ulubione... Rataje... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #17904 Napisano 18 Lutego 2017 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8195 #17905 Napisano 18 Lutego 2017 Co Wy wiecie o rondach 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17906 Napisano 18 Lutego 2017 Zawsze można to zrobić całkowicie bezkolizyjnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41817 #17907 Napisano 18 Lutego 2017 To ja odbiegnę nieco od tematu:) zastanawiam się nad zmianą auta (spodziewam się w maju potomka). Aktualnie jeżdżę BMW 1, który stosunkowo niedawno kupiłem, bo 1,5 roku temu, wydawało się że to optymalne auto dla mnie i żony, ale jak widać nie przewidziałem oczywistego:) w związku z tym szukamy czegoś co pozwoli bezproblemowo spakować wózek i inne gadżety bez wielkiej gimnastyki. Inne wymagania to poniżej 10 sek do 100 km/h (nieprzekraczalne minimum), automat, bagażnik ponad 500l, benzyna (jeżdżę przez 80% czasu po mieście).To co byście polecili?Aha dodam jeszcze że rozważam jedynie nowe auta.Moje typy na dziś: BMW X1Audi A4 KombiVW passat kombi (wolałbym nie, bo to strasznie nudne auto, ale nie można mu odmówić praktyczności)Pegueot 3008 - tak wiem, francuski, jak to, po co, itp, ale jak zobaczyłem go na żywo to zrobił na mnie piorunujące wrażenie, wnętrze klasa premium, z zewnątrz tez bardzo ciekawie.Jeśli potrzebujesz większe auto to może Ford S max❔Jak na "kiosk" wygląda fajnie. Imo oczywiście. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #17908 Napisano 18 Lutego 2017 Zawsze można to zrobić całkowicie bezkolizyjnie... I to jest słuszna koncepcja.Śmieszą mnie zjazdy z dróg szybkiego ruchu kończące się rondami Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11988 #17909 Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) To ja odbiegnę nieco od tematu:) zastanawiam się nad zmianą auta (spodziewam się w maju potomka). Aktualnie jeżdżę BMW 1, który stosunkowo niedawno kupiłem, bo 1,5 roku temu, wydawało się że to optymalne auto dla mnie i żony, ale jak widać nie przewidziałem oczywistego:) w związku z tym szukamy czegoś co pozwoli bezproblemowo spakować wózek i inne gadżety bez wielkiej gimnastyki. Inne wymagania to poniżej 10 sek do 100 km/h (nieprzekraczalne minimum), automat, bagażnik ponad 500l, benzyna (jeżdżę przez 80% czasu po mieście).To co byście polecili? Aha dodam jeszcze że rozważam jedynie nowe auta. Moje typy na dziś: BMW X1Audi A4 KombiVW passat kombi (wolałbym nie, bo to strasznie nudne auto, ale nie można mu odmówić praktyczności)Pegueot 3008 - tak wiem, francuski, jak to, po co, itp, ale jak zobaczyłem go na żywo to zrobił na mnie piorunujące wrażenie, wnętrze klasa premium, z zewnątrz tez bardzo ciekawie. W tej wersji do 100 ma trochę mniej niż 10s Edytowane 18 Lutego 2017 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17910 Napisano 18 Lutego 2017 Tomek, zanim kupiles swojego "ropniaka " poronywales go moze z 3l tfsi? Jeżeli tak, to jak wypadal benzyniak w tym porownaniu? 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17911 Napisano 18 Lutego 2017 Irek - nie porównywałem, bo nie miałem takiej możliwości.U nas 3.0 tfsi nie jest już oferowany, największa benzyna to 2.0 R4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #17912 Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) To kiszka u Was straszna jest z silnikami, chociaż mocnego masz tego diesla jak cholera Narzekacie na ronda? U nas jest pelno takich Jak jezdze swoim pickupem I chce skrecic w lewo to za każdym razem lamie przepisy I skrecam pod prad . Rondo ma mniejsza srednice niż srednica skretu mojego trucka . Nie moge go objechac prawidlowo wg przepisow. Edytowane 19 Lutego 2017 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8195 #17913 Napisano 19 Lutego 2017 Mój nowy Łoś iP7 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #17914 Napisano 19 Lutego 2017 Mocna konstrukcja. Tyle słupków powyginałeś nim zaparkowałeś, a na aucie ani śladu 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17915 Napisano 19 Lutego 2017 Od zawsze się zachwycam tylnymi światłami w suvach volvo, zaszaleli chłopaki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #17916 Napisano 19 Lutego 2017 Lukebor, czym się różnic będzie nowy model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8195 #17917 Napisano 19 Lutego 2017 Nowy model wchodzi w połowie tego roku i będzie już zupełnie inny od tej bryły - podobny do nowych S/V/XC90: ten sam przód, ta sama konsola wewnątrz itp.Tu są szpiegowskie fotki: http://scandicsteel.blogspot.de/2017/02/spy-shot-innenraum-des-neuen-xc60.html 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #17918 Napisano 19 Lutego 2017 Mój nowy Łoś Nie bądź łosiem kup V8 iP7 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 694 #17919 Napisano 19 Lutego 2017 (edytowane) Irek - nie porównywałem, bo nie miałem takiej możliwości.U nas 3.0 tfsi nie jest już oferowany, największa benzyna to 2.0 R4 czyli do wiekszości konfiguratorów i stron internetowych wkradł się błąd? Jak byk jest benz. 3.0 333 KM:http://autanowe.mojeauto.pl/samochody-osobowe/przegladaj/marka/audi/model/a6/nadwozie/kombi-5/skrzynia-biegow/automatyczna Poprzednią miałeś też 3.0 TDI? Edytowane 19 Lutego 2017 przez StaryWilk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17920 Napisano 19 Lutego 2017 A nie łatwiej sprawdzić na oficjalnej stronie Audi?Tam już go nie ma, ani w konfiguratorze ani w danych technicznych. Zresztą pytałem - nie sprzedają i już. Poprzednio też 3.0 tdi ale z pojedynczym turbo, 245 KM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 694 #17921 Napisano 19 Lutego 2017 A nie łatwiej sprawdzić na oficjalnej stronie Audi?Tam już go nie ma, ani w konfiguratorze ani w danych technicznych. Zresztą pytałem - nie sprzedają i już. Poprzednio też 3.0 tdi ale z pojedynczym turbo, 245 KM Ale to chyba jakaś krótkotrwała akcja z wycofaniem benz. 6 cyl. Najważniejsza konkurencja przecież ma. Piękne to Twoje A6. Rozważałeś BMW G30? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2405 #17922 Napisano 19 Lutego 2017 Nie, na stałe, za słabo się sprzedawał. Oczywiście dotyczy to Polski, nie generalnie Audi. Rozważałem G30, ale z BMW mam znacznie gorsze doświadczenia jeśli chodzi o awaryjność, a to dodatkowo świeży model, który pod tym względem jest znacznie bardziej ryzykowny.No i upust na A6 jest znaaaaacznie większy niż na 540. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #17923 Napisano 19 Lutego 2017 Słuchajcie, żona wczoraj pozazdrościła BORowi fantazji i nasz samochód prawdopodobnie do kasacji. Zaczynam się rozglądać za czymś następnym: nowe i w cenie ok. 50 tys., sedan, ewentualnie kombi, benzyna.Znalazłem:- Citroen C-Elysee,- Fiat Tipo,- Kia Rio,- Peugeot 301.Skoda jakoś nie podchodzi od dawna. Macie przemyślenia co do powyższych, może inne propozycje. Ważne aby do ok. 55 tys. skonfigurować w miarę dobry egzemplarz (oczywiście w tej półce cenowej...)Ten skasowany samochód to Kia Rio sedan, ewentualnie weźmiemy taki. Tyle, że dwa lata sobie odmłodzimy to co mieliśmy Samochód już poznany, nic jakoś bardzo nie denerwowało... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LabuddaM 16 #17924 Napisano 19 Lutego 2017 Ja bym brał tipo 1.4T, ostatnio jeździłem i dość fajne wrażenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 897 #17925 Napisano 19 Lutego 2017 A nie wolałbyś to stare kanciaste Ferrari z teledysku Daft Punk? 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach