zasadas 5490 #55476 Napisano 15 Grudnia 2013 To nie ma się nad czy zastanawiać. Trzeba zacząć zbierać, a jak na razie jest z czego wybierać i to w całkiem przyzwoitych cenach. A pamiętać też trzeba, że obok Atlanticów i Dox były to najczęściej spotykane szwajcarskie zegarki w latach pięćdziesiątych i sześćdziesiątych, na zakup których "Obywatel" musiał przeznaczyć bardzo często całą miesięczną pensję. Więc to też kawałek polskiej historii związanej z średnią klasą "szajcarów". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #55477 Napisano 15 Grudnia 2013 Dzisiaj tak - mega fajny zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2600 #55478 Napisano 15 Grudnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #55479 Napisano 15 Grudnia 2013 Myślę o takim bardziej casual zegarku, patrzyłem na ladymatic ale wydaje mi się trochę zbyt bizuteryjnaZobacz na Taga. Ma kilka fajnych modeli. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 9495 #55480 Napisano 15 Grudnia 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23516 #55481 Napisano 15 Grudnia 2013 Piękny. Poproszę o namiary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #55482 Napisano 15 Grudnia 2013 Ja juz nie bede Was meczyl zdjeciami , ale teraz mam ubrany dress i Rolexa 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #55483 Napisano 15 Grudnia 2013 Ja juz nie bede Was meczyl zdjeciami , ale teraz mam ubrany dress i Rolexa a łańcuch ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #55484 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Lancucha niestety nie mam , ale jak potrzeba zeby dobrze wygladac to sobie jakis kupie . Musi byc zloty ? czy zloto tylko do zlotych lub bicolor Edytowane 15 Grudnia 2013 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2651 #55485 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Ale pikny! Kupujcie kalendarze 2014. Do nowego roku dwa tygodnie.http://zegarkiclub.pl/forum/topic/90561-kalendarz-biurkowy-na-2014-rok/page-9 Edytowane 15 Grudnia 2013 przez ladek22 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #55486 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Lancucha niestety nie mam , ale jak potrzeba zeby dobrze wygladac to sobie jakis kupie . Musi byc zloty ? czy zloto tylko do zlotych lub bicolor Obowiązkowo ze złota, inaczej nie będzie się właściwie wrzynał w szyję.A do Twojego GMT to ze złota ... białego, żeby nie było faux pas Edytowane 15 Grudnia 2013 przez cer_tom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #55487 Napisano 15 Grudnia 2013 Ja juz nie bede Was meczyl zdjeciami , ale teraz mam ubrany dress i Rolexa Dres oczywiście adidas 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #55488 Napisano 15 Grudnia 2013 O tym nie pomyslalem , teraz sie boje ze moze nie pasowac bo ja w sportowe obuwie i dres zaopatruje sie u NB 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2600 #55489 Napisano 15 Grudnia 2013 Ladek22 I Tomaliusz : to Aviator na manualnej Mołnii , w sklepach już właściwie niedostępny..na portalach aukcyjnych jeszcze pewnie tak.. bardzo fajny zegar -polecam. miał też bardziej surową "militarną" wersję: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #55490 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Lancucha niestety nie mam , ale jak potrzeba zeby dobrze wygladac to sobie jakis kupie . Musi byc zloty ? czy zloto tylko do zlotych lub bicolor można pozłocić jakikolwiek , ale musi być gruby inaczej nie będzie konweniował, białe złoto wykluczone, tylko żółte. Do kompletu wskazane czarne BMW i białe.... skarpetki. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez goral_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23516 #55491 Napisano 15 Grudnia 2013 ... Do kompletu wskazane czarne BMW Tylko nie BMW! Można od takiego dostać w ... twarz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #55492 Napisano 15 Grudnia 2013 Tylko nie BMW! Można od takiego dostać w ... twarz ???grunt to poczucie humoru.....życzę dobrego samopoczucia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #55493 Napisano 15 Grudnia 2013 ???grunt to poczucie humoru.....życzę dobrego samopoczuciaKolega nawiązuje do historii z ostatnich dni gdzie na warszawskich ulicach ujeżdżający bmw nie odpuścił innemu użytkownikowi jezdni i po kilkuetapowym pościgu z zajeżdżaniem drogi zbluzgał i podobno obił jegomościa na oczach siedzącego na tylnej kanapie dziecka.Pech chciał jegomość miał włączoną kamerę. To jest świetny patent na drogowych debili ...nie tylko w bmw. Po opublikowaniu filmu w necie ujeżdżający bmw uznał słusznie że nie uniknie kary i zgłosił się na policję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #55494 Napisano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Kolega nawiązuje do historii z ostatnich dni gdzie na warszawskich ulicach ujeżdżający bmw nie odpuścił innemu użytkownikowi jezdni i po kilkuetapowym pościgu z zajeżdżaniem drogi zbluzgał i podobno obił jegomościa na oczach siedzącego na tylnej kanapie dziecka.Pech chciał jegomość miał włączoną kamerę. To jest świetny patent na drogowych debili ...nie tylko w bmw. Po opublikowaniu filmu w necie ujeżdżający bmw uznał słusznie że nie uniknie kary i zgłosił się na policję.Oj, już bez przesady, tyle złego się mówi (pisze) o kierowcach z Warszawy, to już nie zrzucajmy wszystkiego na nich - z tego co kojarzę (chyba że piszemy o innej sytuacji) to wszystko działo się w Katowicach, Swoją drogą mnie w Łodzi podobna sytuacja też spotkała (nawet BMW było, tylko E34), szkoda że takiej kamerki nie miałem.. Żeby nie było że takie rzeczy tylko w Polsce to ten przypadek też mocnyhttp://www.carscoops.com/2013/09/shocking-video-of-range-rover-running.html a żeby nie było OT to dziś Choć zdjęcie robione przy bardziej sprzyjającej aurze.. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez zeRo_Six 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 300 #55495 Napisano 15 Grudnia 2013 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #55496 Napisano 16 Grudnia 2013 Tutaj "kozaczenko" się przeliczył http://www.youtube.com/watch?v=HR4zowS63zU 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 44 #55497 Napisano 16 Grudnia 2013 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1706 #55498 Napisano 16 Grudnia 2013 Tutaj "kozaczenko" się przeliczył http://www.youtube.com/watch?v=HR4zowS63zU Heh to fakt, dobra lekcja choć moim zdaniem to powinien ustąpić szybszemu i problemu by nie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #55499 Napisano 16 Grudnia 2013 Odkurzona, bo słoneczko wyszło 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1901 #55500 Napisano 16 Grudnia 2013 Kolega nawiązuje do historii z ostatnich dni gdzie na warszawskich ulicach ujeżdżający bmw nie odpuścił innemu użytkownikowi jezdni i po kilkuetapowym pościgu z zajeżdżaniem drogi zbluzgał i podobno obił jegomościa na oczach siedzącego na tylnej kanapie dziecka.Pech chciał jegomość miał włączoną kamerę. To jest świetny patent na drogowych debili ...nie tylko w bmw. Po opublikowaniu filmu w necie ujeżdżający bmw uznał słusznie że nie uniknie kary i zgłosił się na policję.rozumiem, zaraz idę zamontować sobie w autku kamere 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach