Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie według mnie nie leżał za dobrze, może Tomek ma inny kształt nadgarstka stworzony do Radiomira ;)

Trzeba mieć nadgarstek radiomirolubny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jacek Olszewski

(...)

Casio G-Shock MTG-S1000D-1A4JF - wybitnie wyróżnia wzornictwem i funkcjonalnością spośród innych "twardzieli"... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba mieć nadgarstek radiomirolubny ;)

Znaczy się radziecki? :D... Pardon, włoski ;)

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DSC_0915.jpg

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulotny...  ;)

Nie denerwuj mnie nawet, nie gadam z Tobą ;)

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Super!

Dzięki :)

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero teraz zauważyłem Mariusz, jak perfekcyjnie mamy zsynchronizowane zegarki !

Faktycznie , a jakby się jeszcze okazało, że u stawialiśmy je tego samego dnia to byłby fenomen

https://www.instagram.com/p/BErmr-lnQC_/

ps. Sorry za linka, ale o tej porze już nie chciało mi się bawić hostingiem

Edytowane przez mikolaj78

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Insta, nowocześnie Mariusz ;D

Też muszę się tam zarejestrować, zbyt dużo ciekawych dziewczyn teraz preferuje Insta ponad Fb ;)

Secundo, zauważyłem, że obecnie na fb ludzie składają życzenia urodzinowe, mailują(prywatnie), wrzucają filmiki i muzykę z YT, ale zdjęcia poszły lekko w odstawkę. Wrzucisz ładne foto z wakacji - 5 like, wrzucisz nowe profilowe 30-100 like ;)

Wiesz co, pierwsze przyszło mi na myśl gdy przeczytałem lokalizację? "Tam gdzie kończą się Zasady, zaczyna się Pruszków" ;)

Edytowane przez Jakub Mróz

IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Insta, nowocześnie Mariusz ;D

Też muszę się tam zarejestrować, zbyt dużo ciekawych dziewczyn teraz preferuje Insta ponad Fb ;)

Secundo, zauważyłem, że obecnie na fb ludzie składają życzenia urodzinowe, mailują(prywatnie), wrzucają filmiki i muzykę z YT, ale zdjęcia poszły lekko w odstawkę. Wrzucisz ładne foto z wakacji - 5 like, wrzucisz nowe profilowe 30-100 like ;)

Wiesz co, pierwsze przyszło mi na myśl gdy przeczytałem lokalizację? "Tam gdzie kończą się Zasady, zaczyna się Pruszków" 

Miejscowość to Reguły, nie Zasady.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki nicon ;) Jestem kompletnie nie z tych stron(WWA znam jedynie z wycieczek szkolnych, jednego wyjazdu z przyjaciółmi i kilku pobytów u brata gry pracował w GDLP), więc byłem pewien, że ta sąsiednia miejscowość nazywała się Zasady, nie Reguły ;)

Ale wymowa cytatu pozostała niezmienna ;) Przynajmniej w kontekście tego, co niegdyś się tam wyprawiało.

Edytowane przez Jakub Mróz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
eeb93428a4a5334c55067276bcfd050e.jpgLum wrócił

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Środa minie tydzień zginie :)

Prawie jak moja Bulova, heheh ;) Świetny jest... U mnie dzisiaj chrono na nato:

fAInBDA.jpg

RRfCRfs.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie jak moja Bulova, heheh ;) Świetny jest... U mnie dzisiaj chrono na nato:

Bulwa też jest bardzo fajna, ma tylko jeden minus zbyt krótkich uszów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi